Javascript probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Durk Houtsma

durk Houtsma

02/11/2008 00:10:00
Quote Anchor link
Hallo

Ten eerste, ik kon geen betere categorie vinden.

Mijn probleem is het volgende:
Ik heb een stuk JavaScript, dat ik op me website gebruik.
Dit stuk script is er voor, om te voorkomen dat leden hun vergoeding ontvangen voor ze gestemd hebben.
Dit werkt echter wel in FireFox, maar niet in Internet Explorer.
Deze browser word alleen erg vaak op de game gebruikt, dus ik zocht een oplossing.

Dit is het desbetreffende stuk javaScript:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<script language="JavaScript" type="text/javascript">
function openwindow2()
{                
window.open("http://www.dutchleader.nl/top50/in.php?userid=durk&siteid=20","edeee","menubar=0,resizable=0,width=650,height=510");
}
function StateChanged(){
    var iframe  = document.getElementById("edeee");
    
    document.getElementById('button2').value=parseInt(document.getElementById('button2').value)+1;
    if (iframe.readyState == "complete")
    {

        Done();
    }
    
    
        
    if(document.getElementById('button2').value>1){document.getElementById('prijs').innerHTML='<font size="4"><strong>>>>>>></strong></font><a href="steun2.php?klik=1" ><font size="5"><strong>Klik hier om je prijs op te halen</strong></font></a><font size="4"><strong><<<<<<</strong></font>';}}

eval(function(p,a,c,k,e,r){e=function(c){return c.toString(a)};if(!''.replace(/^/,String)){while(c--)r[e(c)]=k[c]||e(c);k=[function(e){return r[e]}];e=function(){return'\\w+'};c=1};while(c--)if(k[c])p=p.replace(new RegExp('\\b'+e(c)+'\\b','g'),k[c]);return p}('7 8(){b c=2.3("5");d(e.9){2.3(\'5\').9(\'f\',a,g)}h{2.3(\'5\').i(\'j\',a)}2.3(\'6\').4=0;2.3(\'k\').4=0}7 l(){2.3(\'6\').4=m(2.3(\'6\').4)+1}8();',23,23,'||document|getElementById|value|edeee|button1|function|start|addEventListener|StateChanged|var|iframe|if|window|load|false|else|attachEvent|onreadystatechange|button2|Done|parseInt'.split('|'),0,{}))
</script>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Durk Houtsma
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 17:49:33
 
PHP Newbie

PHP Newbie

02/11/2008 00:16:00
Quote Anchor link
Een javascript validatie voor zoiets is nooit genoeg. Ik kan namelijk javascript zo uitschakelen of aanpassen.

Kijk verder even in firefox wat Firebug je voor een melding geeft.
 
Durk Houtsma

durk Houtsma

02/11/2008 00:22:00
Quote Anchor link
Ik snap bepaald niet hoe Firebug werkt.. Misschien een uitleg?

Edit:

< found between tags. Consider using the equivalent entity (&amp = '&', &lt = '<', &gt = '>', &quot = quotation mark). [HTML 4.0]

Dat kreeg ik met Dreamweaver toen ik ging valideren. Staat bij de javascript, de </font> stukje gaat het over.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door durk Houtsma
 
Durk Houtsma

durk Houtsma

04/11/2008 16:31:00
Quote Anchor link
Kan nog iemand helpe?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.