javascript scroll

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Johan Boerema

Johan Boerema

23/08/2006 21:41:00
Quote Anchor link
Ik heb een balk met foto's waarmee ik met behulp van pijltjes doorheen wil scrollen.
Ik gebruik hiervoor het volgende:

<a href="#" onMouseOver="scroll(-10)" onMouseOut="clearTimeout(timer)"><img src="images/pijlrechts4.gif" border="0" alt="pijlrechts"></a>

Dit werkt vlekkeloos in IE maar in FF doet hij helemaal niks. Hiermee bedoel ik dat hij niet scrollt.

Weet iemand hoe dit kan?
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 22:20:43
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/08/2006 22:32:00
Quote Anchor link
Je kunt ook scrollen in FF. Zie deze pagina
 
Johan Boerema

Johan Boerema

23/08/2006 22:56:00
Quote Anchor link
Ook met behulp van deze pagina krijg ik het niet voor elkaar.
Misschien mis ik iets, maar hoe zou jij dit toepassen op mijn scroll dan?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/08/2006 22:58:00
Quote Anchor link
Je geeft een negatieve waarde mee aan scroll, dus je wilt omhoog scrollen?
 
Johan Boerema

Johan Boerema

23/08/2006 23:02:00
Quote Anchor link
nee,

Ik heb een horizontale balk met foto's erin. Daar scroll ik doorheen. Ik heb een pijltje voor naar links en een pijltje voor naar rechts.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/08/2006 23:06:00
Quote Anchor link
Laat je pagina eens zien?
 
Johan Boerema

Johan Boerema

23/08/2006 23:12:00
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/08/2006 23:22:00
Quote Anchor link
Probeer eens window.scrollBy ipv scroll?
 
Johan Boerema

Johan Boerema

23/08/2006 23:38:00
Quote Anchor link
mijn excuses ik zie nu dat scroll de volgende functie is:

function scroll(afstand){
yextra = afstand;
var y = document.getElementById("inhoud").offsetLeft;
var breedteInhoud = document.getElementById("inhoud").offsetWidth;
var breedteContainer = document.getElementById("container").offsetWidth;
if (document.getElementById("inhoud").offsetLeft + yextra >= -breedteInhoud + breedteContainer && document.getElementById("inhoud").offsetLeft + yextra <= 0){
if ((y <= 0 && yextra > 0) || (y > -breedteInhoud + breedteContainer && yextra <= 0)){
document.getElementById("inhoud").style.left = y + yextra;
}
}
timer = setTimeout("scroll(yextra)",snelheid);
}

Misschien dat het nu iets duidelijker wordt?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.