Javascript:Werkt wel in ff maar niet in ie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Stefan Lochten

Stefan Lochten

10/08/2008 18:37:00
Quote Anchor link
Ik heb helemaal geen verstand van javascript..maar ik heb dit gevonden op internet..en gebruikt voor een website..maar hij werkt wel in ff maar niet in ie..het is een menu, en als je op een link klikt moeten er meerdere linkjes naar beneden komen..weet iemand hoe dat komt??
Dit is mijn script..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
<script type="text/javascript">

var persistmenu="yes"
var persisttype="sitewide"

if (document.getElementById){
document.write('<style type="text/css">\n')
document.write('.submenu{display: none;}\n')
document.write('</style>\n')
}

function SwitchMenu(obj){
    if(document.getElementById){
    var el = document.getElementById(obj);
    var ar = document.getElementById("masterdiv").getElementsByTagName("span");
        if(el.style.display != "block"){
            for (var i=0; i<ar.length; i++){
                if (ar[i].className=="submenu")
                ar[i].style.display = "none";
            }
            el.style.display = "block";
        }else{
            el.style.display = "none";
        }
    }
}

function get_cookie(Name) {
var search = Name + "="
var returnvalue = "";
if (document.cookie.length > 0) {
offset = document.cookie.indexOf(search)
if (offset != -1) {
offset += search.length
end = document.cookie.indexOf(";", offset);
if (end == -1) end = document.cookie.length;
returnvalue=unescape(document.cookie.substring(offset, end))
}
}
return returnvalue;
}

function onloadfunction(){
if (persistmenu=="yes"){
var cookiename=(persisttype=="sitewide")? "switchmenu" : window.location.pathname
var cookievalue=get_cookie(cookiename)
if (cookievalue!="")
document.getElementById(cookievalue).style.display="block"
}
}

function savemenustate(){
var inc=1, blockid=""
while (document.getElementById(inc)){
if (document.getElementById(inc).style.display=="block"){
blockid=inc
break
}
inc++
}
var cookiename=(persisttype=="sitewide")? "switchmenu" : window.location.pathname
var cookievalue=(persisttype=="sitewide")? blockid+";path=/" : blockid
document.cookie=cookiename+"="+cookievalue
}

if (window.addEventListener)
window.addEventListener("load", onloadfunction, false)
else if (window.attachEvent)
window.attachEvent("onload", onloadfunction)
else if (document.getElementById)
window.onload=onloadfunction

if (persistmenu=="yes" && document.getElementById)
window.onunload=savemenustate

</script>


Alvast bedankt..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan Lochten
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 12:05:44
 

10/08/2008 18:55:00
Quote Anchor link
Verander je titel effe in zoiets als: "Javascript werkt wel in ff maar niet in ie".
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

10/08/2008 23:31:00
Quote Anchor link
Is dit het zelfde probleem als dit?

http://phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=1&id=54674&replies=
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Emmanuel Delay
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.