jQuery Dialog of popup?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dimitri Van Reeth

Dimitri Van Reeth

15/08/2012 12:57:20
Quote Anchor link
Hallo,

ik ben een soort van nieuwswebsite aan het maken, maar weet niet of ik het best een popup kan gebruiken of een jQuery dialog?

Ik wil dit gebruiken om de admin te laten inloggen, nieuwsbericht toe te voegen, en nog verschillende kleine formulieren...

Wat is het snelst en meest gebruiksvriendelijke?

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 18:26:28
 
Erwin H

Erwin H

15/08/2012 12:59:26
Quote Anchor link
Als je alleen al bedenkt dat veel mensen tegenwoordig popup blockers hebben is de keuze volgens mij snel gemaakt.
 
Jens van de Graaf

Jens van de Graaf

15/08/2012 13:03:55
Quote Anchor link
jQuery is zowel gebruiksvriendelijk als makkelijk te implementeren. Zoals Erwin al zei, javascript pop-ups worden tegenwoordig bijna altijd geblokkeerd.
 
- SanThe -

- SanThe -

15/08/2012 13:05:06
Quote Anchor link
Erwin H op 15/08/2012 12:59:26:
Als je alleen al bedenkt dat veel mensen tegenwoordig popup blockers hebben is de keuze volgens mij snel gemaakt.


+1
 
Dimitri Van Reeth

Dimitri Van Reeth

15/08/2012 13:27:37
Quote Anchor link
Ok bedankt!

Dus ook voor formulieren is dit goed te doen?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

15/08/2012 13:44:37
Quote Anchor link
Ja hoor, ik doe niet anders.
 
Robert B

Robert B

15/08/2012 15:49:50
Quote Anchor link
Ja, juist voor formulieren is dat handig. De default functionality demo toont een formulier:
http://jqueryui.com/demos/dialog/
Gewijzigd op 15/08/2012 15:51:12 door Robert B
 
Dimitri Van Reeth

Dimitri Van Reeth

15/08/2012 23:38:37
Quote Anchor link
Oke bedankt!

Alleen zit ik wel met het probleem dat jQuery de table niet in de dialoog zet..
De dialoog is dan leeg, maar op de pagina waar de dialoog op staat, staat de table dan wel?

& als ik de table weg doe op lijn 6, dan werkt het wel?

EDIT: Ik heb het opgelost! dit is mijn code nu: klopt dit een beetje?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
<?php
if($_GET['type'] == 'upcomming'){
        echo('<h3>Upcomming events in which we will participate:</h3>');
        
        
        echo('<table width="100%"><tr><th>Start</th><th>End</th><th>Event</th><th>Country</th><th>Category</th><th>Class</th></tr>');
        //Get all the upcomming events
        $query= "SELECT id , startDate, endDate, event, country, category, class FROM upcomming ORDER BY startDate ASC";
        $resultaat = mysql_query($query) or die("An error has occured! ".mysql_error().$query);
        while($rij= mysql_fetch_array($resultaat)){
            
            //Converting experation-date to universal date
            
            $startDate = strtotime($rij['startDate']);
            $startDate = date('d-M-Y',$startDate);
            
            $endDate = strtotime($rij['endDate']);
            $endDate = date('d-M-Y', $endDate);
            
            $exp_date = strtotime($rij['endDate']." +1 day");
            
            $todays_date = date("d-m-Y");
            $today = strtotime($todays_date);
            
            if ($exp_date < $today and !isset($expired_event)) {
                $expired_event=$rij['id'];
                echo('this event is expired :'.$rij['event'].'<br />');
                 
            }

            
            
            echo('<tr><td>'.$startDate.'</td><td> '.$endDate.'</td><td>'.$rij['event'].'</td><td>'.$rij['country'].'</td><td>'.$rij['category'].'</td><td>'.$rij['class'].'</td></tr>');
            
            
        }

        echo('</table>');
        
         if (isset($expired_event)){
             $query= "SELECT id, startDate, endDate, event, country, category, class FROM upcomming WHERE id=".$expired_event."";
            $resultaat = mysql_query($query) or die("An error has occured! ".mysql_error().$query);
            $rij= mysql_fetch_array($resultaat);
            
            $endDate = $rij['endDate'];
            
            $startDate = strtotime($rij['startDate']);
            $startDate = date('d-M-Y',$startDate);
            
            $endDate = strtotime($rij['endDate']);
            $endDate = date('d-M-Y', $endDate);
            
                echo('<div id="dialog" title="An event has been finished" style="display:none;">');
                
                if(isset($_POST['eventID'])){
                    if(isset($_POST['sendPlace'])){
                        
                        
                    }
elseif(isset($_POST['deleteEvent'])){
                        
                        
                        
                    }

                    
                    echo('</div>');    
                }
else{
                echo('<h1>The following event has been expired:</h1>
                <table width="100%" align="center">
                <tr><td>Started:</td><td> '
.$startDate.'</td></tr>
                <tr><td>Ended:</td><td> '
.$endDate.'</td></tr>
                <tr><td>Event:</td><td> '
.$rij['event'].'</td></tr>
                <tr><td>Country:</td><td> '
.$rij['country'].'</td></tr>
                <tr><td>Category:</td><td> '
.$rij['category'].'</td></tr>
                <tr><td>Class:</td><td> '
.$rij['class'].'</td></tr>
                </table>
                
                <form action="#" method=POST>
                <input type="hidden" name="eventID" value='
.$rij['id'].' />
                <input type="hidden" name="startDate" value='
.$rij['startDate'].' />
                <input type="hidden" name="endDate" value='
.$rij['endDate'].' />
                <input type="hidden" name="event" value='
.$rij['event'].' />
                <input type="hidden" name="country" value='
.$rij['country'].' />
                <input type="hidden" name="category" value='
.$rij['category'].' />
                <input type="hidden" name="class" value='
.$rij['class'].' />
                <p style="text-align: center;">At which place did you ended?</p>
                <input type="text" maxlength="3" name="place" />
                <div class="buttons">
                <button name="sendPlace">Send Place</button>
                <button name="deleteEvent">Delete Event</button></div>
                </form></div>'
);
                
                
                }
         }
        
    }


?>
Gewijzigd op 16/08/2012 00:51:58 door Dimitri Van Reeth
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.