[js] IE toont div niet na submit

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Mitchell

Mitchell

02/09/2009 14:56:00
Quote Anchor link
Hoi phphulpers,

Ik zit momenteel met een javascript probleem waar ik niet uit kom.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
var formOk = false;
    var eersteTest = true;
    function checkFormulier()
    {
        f = document.forms["devraag"];
        k = document.getElementById("knopje");
        ok = true;
        if(!f.elements["vraag"].value) ok = false;
        if(!f.elements["naam"].value) ok = false;
        filter  = /^([a-zA-Z0-9_\.\-\+\~])+\@(([a-zA-Z0-9\-\~])+\.)+([a-zA-Z0-9]{2,4})+$/; // filter for email check
        if(!filter.test(f.elements["email"].value)) {
            ok = false;
            f.elements["email"].style.color = "#cc0000";
        } else {
            f.elements["email"].style.color = "#000000";
        }
        if(ok) {
            k.className = "actief";
            formOk = true;
            if(eersteTest)
            {
                document.getElementById("verstuurForm").style.display = "none";
                document.getElementById("bedankt").style.display = "block";
            }
        } else {
            k.className = "blurme";
            formOk = false;
        }
    }
    function stuurFormulier()
    {
        if(formOk)
        {
            document.forms["devraag"].submit();
        }
    }
    checkFormulier();
    eersteTest = false;


Dit script verstuurt dus Mails naar een bepaalde plek, maar het probleem is momenteel dat de display opdracht niet werkt in IE.

Ik weet niet zeer zeker of het probleem hier in ligt, maar na het verzenden toont de email validatie dat de e-mail adres niet correct is (terwijl hij wel zegt dat hij correct is als je hem net hebt ingevoerd). Het zou dus kunnen komen dat me validatie niet correct is.

De locatie van script is hier aan de rechterkant.

Hoop dat jullie me hier verder mee kunnen helpen.

- Mitchell
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Mitchell
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 18:46:52
 
SilverWolf NL

SilverWolf NL

02/09/2009 16:06:00
Quote Anchor link
probeer eens currentStyle ipv style
 
Mitchell

Mitchell

02/09/2009 16:12:00
Quote Anchor link
Edoxile schreef op 02.09.2009 16:06:
probeer eens currentStyle ipv style
Nee, helaas werkte dit niet. Toch bedankt. :)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

04/09/2009 18:56:00
Quote Anchor link
Probleem intussen opgelost? Kijk hier anders even:
http://cormacscode.wordpress.com/2008/08/08/changing-styledisplay-using-javascript-not-working-in-ie/

Of gebruik een framework als MooTools. Daar hebben ze dit soort bugs meestal al opgelost.
 
Mitchell

Mitchell

04/09/2009 19:04:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 04.09.2009 18:56:
Probleem intussen opgelost? Kijk hier anders even:
http://cormacscode.wordpress.com/2008/08/08/changing-styledisplay-using-javascript-not-working-in-ie/

Of gebruik een framework als MooTools. Daar hebben ze dit soort bugs meestal al opgelost.
Nee, probleem is nog niet opgelost. Helaas kan ik geen framework in gaan bouwen, omdat de site al live staat en ik er geen tijd voor heb.

Ik had die link ook al gevonden, maar snap niet helemaal wat hiermee bedoeld word, kan het ook niet terug vinden in website, dus ben van plan gewoon classes te geven en te nemen, denk dat dit beter zal werken.
 
Mitchell

Mitchell

07/09/2009 12:17:00
Quote Anchor link
*bumpje*

Ik heb er nog steeds geen oplossing voor gevonden helaas.

Ik heb classes geprobeerd en ook geprobeerd om gewoon die e-mail validatie weg te halen, maar beide werkt niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.