JS probleem bij div height

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Leon

Leon

12/01/2010 00:46:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal ik heb een klein probleempje met mijn lay-out:
Ik heb een menu links, de inhoud rechts; werkt allemaal...
Nu wil ik onder de div.menu een div hebben die de rest van de ruimte opvult; dus een variabele.

Ik heb dit scriptje gevonden wat enigsinds werkt, alleen er moet nog wat mee gebeuren; maar First Things First he?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?
<script type="text/javascript">
      window.addEvent('domready', function(){
      var
hl = $('change');
      var
hr = $('solid');
      var
hls = hl.getSize();
      var
hrs = hr.getSize();
      var
ns = Math.max(hrs.y, hls.y);
      hr.setStyle('height', ns);
      hl.setStyle('height', ns);
      });

    </script>

?>

En nu wil ik graag dat van de div Change (van var HL dus) de height krijgt - 190px... Iemand enig idee hoe je dat kan doen? Heb al iets gehoord over e.v. parseFloat(''); maar ik snap niet hoe dat werkt...
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 23:02:15
 

12/01/2010 08:46:00
Quote Anchor link
Wat is er mis met je vorige topic?
 
Leon

Leon

12/01/2010 12:49:00
Quote Anchor link
Dat er niet op gereageerd word en ik er in een PM op gewezen werd dat dit eigenlijk beter thuishoort in het subforum van Webdesign. En i.p.v. nogmaals proberen te bumpen probeer ik het op dit subforum, gezien ik toch wel graag antwoord wil (niet onbeleefd bedoeld maar het is nou eenmaal zo...)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.