Js vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Henk PHP

Henk PHP

05/03/2008 22:16:00
Quote Anchor link
Hoi, ik heb een klein vraagje over een klein stukje javascript.

stel je hebt deze div
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div id="tekst" onmouseover="doei();">
Hallo!
</div>

en dit stukje javascript:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
function doei()
{
document.getElementById("tekst").innerHTML = "doei";
}

De HTML in die div word dan verandert naar doei. Is er een manier om deze terug te veranderen naar de originele tekst in het bestand?
Dus iets als :

document.getElementById("tekst").innerHTML = originele HTML;
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 07:52:41
 
Simon Blok

Simon Blok

05/03/2008 22:27:00
Quote Anchor link
Simpel: nee
De html wordt volledig vervangen.
 
MennoDikjo

MennoDikjo

05/03/2008 22:27:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
var oud;

function doei()
{
    oud = document.getElementById("tekst").innerHTML;
    document.getElementById("tekst").innerHTML = "doei";
}

function revert()
{
    document.getElementById("tekst").innerHTML = oud;
}
 
Henk PHP

Henk PHP

05/03/2008 22:28:00
Quote Anchor link
Hoe kan ik dit dan het beste oplossingen? Via Ajax de originele tekst weer ophalen?
 
MennoDikjo

MennoDikjo

05/03/2008 22:44:00
Quote Anchor link
Bekijk eens wat ik daarnet heb ingetypt. Dat zou moeten werken :)
 
Jelmer -

Jelmer -

05/03/2008 22:44:00
Quote Anchor link
Waarom een request naar de server doen als je de oude inhoud - die je dus eerder ook al had - gewoon kan opslaan en hergebruiken? Is veel sneller. Zie de oplossing van MennoDikjo
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.