Kies script werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Paul v.Dun

Paul v.Dun

12/06/2005 17:54:00
Quote Anchor link
Hallo ik heb hier een scriptje waarmee je met een cookie een site kan kiezen in html of flash.
Maar het werkt niet,
Kan iemand helpen?
De Code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
if(isset($_GET['setLayout'])){
setcookie("layouttype", $_GET['setLayout'], time()+365*24*360);
}

if(!isset($_COOKIE['layouttype']) OR (isset($_COOKIE['layouttype']) AND $_COOKIE['layouttype'] == 'html')){
if(!isset($_COOKIE['layouttype'])){
setcookie ("layouttype", 'html',time()+365*24*3600);
}

//html
echo "
</table>
<META HTTP-EQUIV=\"REFRESH\" CONTENT=\"0; URL=home.php\">"
;

}
else
if(!isset($_COOKIE['layouttype']) OR (isset($_COOKIE['layouttype']) AND $_COOKIE['layouttype'] == 'flash')){
if(!isset($_COOKIE['layouttype'])){
setcookie ("layouttype", 'flash',time()+365*24*3600);
}


//flash
echo"
<META HTTP-EQUIV=\"REFRESH\" CONTENT=\"0; URL=home.php\">
"
;
}

else{

echo "<a href=\"index.php?setLayout=html\">HTML-layout</a>
<a href=\"index.php?setLayout=flash\">Flash-layout</a>"
;
?>


B.v.d Blackmoon
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 17:20:31
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

12/06/2005 18:07:00
Quote Anchor link
niemand?
 
Frank

Frank

12/06/2005 18:27:00
Quote Anchor link
"Maar het werkt niet, ", wat werkt er dan niet? Wat zijn de foutmeldingen? Worden de cookies wel aangemaakt? Kun je deze ook uitlezen, etc.

Een bezoeker kan in principe nooit met een cookie een site kiezen. De bezoeker maakt namelijk geen cookies aan (uitzonderingen daargelaten), dat doet de site zelf.

Opmerking: ik heb eens gehoord dat IE bij een localhost geen cookies plaatst. Heb je Firefox al geprobeerd?

Ps. Waar zijn je underscores _ bij de $_GET en $_COOKIE ?
 
- SanThe -

- SanThe -

12/06/2005 18:37:00
Quote Anchor link
Begin eens met bij de if() ( bla ) de goed haken te zetten, namelijk if() { bla }
Edit: En bij een if(bla OR bli AND blo) is het slim om de volgorde aan te geven met haakjes, dus if((bla OR bli) AND blo) of if(bla OR (bli AND blo)) is duidelijker.
Gewijzigd op 12/06/2005 18:42:00 door - SanThe -
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

12/06/2005 20:10:00
Quote Anchor link
ik krijg deze error op me script

Parse error: parse error in d:\webserver\www\wmsnew\index.php on line 30
 
Jelmer -

Jelmer -

12/06/2005 20:46:00
Quote Anchor link
else{

echo "<a href=\"index.php?setLayout=html\">HTML-layout</a>
<a href=\"index.php?setLayout=flash\">Flash-layout</a>";
?>

Je sluit je else-loop niet
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.