Klein rewrite probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Yea Rupie

Yea Rupie

07/07/2010 11:48:29
Quote Anchor link
Beste forumers,

Ik heb een klein probleem in mijn rewrite, in de GET variabel staat alleen het laatste teken van de string.

Weet iemand wat hier fout aan is?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
RewriteEngine On
RewriteRule ^([^/]+){15} viewer.php?img=$1
RewriteBase /
# END #


url: http://website.nl/b5tUitZs3wkUGHL
resultaat: http://website.nl/viewer.php?img=L
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 17:13:44
 
Nibu lez

Nibu lez

07/07/2010 12:27:02
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
RewriteEngine On
RewriteRule ^([a-zA-Z0-9]+){15}$ viewer.php?img=$1
RewriteBase /
# END #
 
Yea Rupie

Yea Rupie

07/07/2010 12:31:46
Quote Anchor link
Heel raar, maar het blijft nog steeds?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
print_r($_GET); # Array ( [img] => L )
?>
Gewijzigd op 07/07/2010 12:33:33 door Yea Rupie
 
Nibu lez

Nibu lez

07/07/2010 12:34:14
Quote Anchor link
En als je die 'RewriteBase /' weghaalt?
 
Yea Rupie

Yea Rupie

07/07/2010 12:36:24
Quote Anchor link
Nibu lez op 07/07/2010 12:34:14:
En als je die 'RewriteBase /' weghaalt?


dan wordt het al helemaal niks:

Quote:
The requested URL /xxx.com/map1/map2/map1/map2/imgviewer.php was not found on this server.
 
Yea Rupie

Yea Rupie

07/07/2010 19:01:50
Quote Anchor link
Weet iemand het al?

*Spam spam*
Gewijzigd op 07/07/2010 19:02:18 door Yea Rupie
 

07/07/2010 19:04:39
Quote Anchor link
Enige rule?
En wacht eens met bumpen.
En zeker als je na zo korte tijd bumpt, zorg dan dat je weer zo snel mogelijk antwoord geeft. Waarom moest je nu dan al bumpen? Nergens voor toch?
Gewijzigd op 07/07/2010 19:20:10 door
 
P Lekensteyn

P Lekensteyn

07/07/2010 19:22:10
Quote Anchor link
Nibu lez, waarom heb je + en {15}?
Ik haal die + weg en plaats er een '/' voor:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
RewriteEngine On
RewriteRule ^/([a-zA-Z0-9]{15})$ viewer.php?img=$1
RewriteBase /
# END #
 
Yea Rupie

Yea Rupie

07/07/2010 19:37:15
Quote Anchor link
Oke het probleem is opgelost, de {15} moest ook binnen de haakjes.
die {15} staat voor de lengte van 15 tekens..

Bedankt voor jullie reacties!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.