Klein scriptje gezocht!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Arno

arno

04/06/2006 11:53:00
Quote Anchor link
Hey!
Ik zoek een script waarmee je 3 of meerdere files op een verschillende server kunt activeren/openen.
Dus hij moet bijvoorbeeld: www.test.com/file.php
www.lol.com/file.php en www.loltest.com/file.php
tegelijk activeren/openen.
De oplossing liefst met php o.i.d., en niet met iframes. ;-)


Alvast bedankt, Arno!
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 10:21:35
 
Leo

Leo

04/06/2006 11:55:00
Quote Anchor link
Bedoel je dat je verschillende delen van je site op een andere server zet? ik snap je even niet.
 
Vdleije .

vdleije .

04/06/2006 11:58:00
Quote Anchor link
Hij heeft 3 bestand verdeeld over 3 sites, en die wil hij downloaden? Of mirrors! :| Leg het iets beter uit please!
 
Arno

arno

04/06/2006 11:58:00
Quote Anchor link
Ik bedoel dat als ik een file op een server zet, ik die open dat er dan 3 files op een andere server worden geactiveerd.
Is dit mogelijk?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

04/06/2006 12:02:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$fp1
= fsockopen("www.example.com", 80, $errno, $errstr, 30);
$fp2 = fsockopen("www.example.com", 80, $errno, $errstr, 30);
$fp3 = fsockopen("www.example.com", 80, $errno, $errstr, 30);

fclose($fp1);
fclose($fp2);
fclose($fp3);
?>


ofzo :+
 
Arno

arno

04/06/2006 12:05:00
Quote Anchor link
Thanx, ik zal het uittesten en je op de hoogte houden. ;-)
 
Arno

arno

04/06/2006 12:15:00
Quote Anchor link
Helaas werkt het niet, want je moet een file openen.
Dit connect met de server zelf.
Ik had het inderdaad slecht uitgelegd, sorry.

Dus zoiets als dat, maar dan met files die geactiveerd worden.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

04/06/2006 12:16:00
Quote Anchor link
fopen ('http://www.example.com/bestand.php', 'r');
 
Arno

arno

04/06/2006 12:18:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$fp1
= fopen("www.example.com/file.php", 80, $errno, $errstr, 30);
$fp2 = fopen("www.example.com/file.php", 80, $errno, $errstr, 30);
$fp3 = fopen("www.example.com/file.php", 80, $errno, $errstr, 30);

fclose($fp1);
fclose($fp2);
fclose($fp3);
?>


Dus dit, of moeten er nog dingen worden aangepast?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

04/06/2006 12:20:00
Quote Anchor link
Nee... fopen werkt anders dan fsockopen.
 
Arno

arno

04/06/2006 12:23:00
Quote Anchor link
Kunt u me dan alstublief de volledige code geven, alvast bedankt.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

04/06/2006 12:26:00
Quote Anchor link
De code heb ik al gegeven. Kijk anders hier.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Kapteijn
 
Arno

arno

04/06/2006 12:42:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
allow_url_fopen
$handle = fopen ("www.test.com/file.php", "r");
$handle = fopen ("www.test2.com/file.php", "r");
?>

Alleen weet ik niet goed hoe ik die allow_url_fopen er goed inzet, en of die r wel klopt..
En hoe close ik het, of moet dat bij fopen niet?
PS: R staat voor:
Openen voor alleen lezen; plaats de bestands pointer aan het begin van het bestand.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door arno
 
Arno

arno

04/06/2006 13:06:00
Quote Anchor link
Niemand?
 

04/06/2006 13:11:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/2/112/191/

alleen dan die URL invoeren en 3 keer uitvoeren
 
Arno

arno

04/06/2006 13:21:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$fopen
= fopen("www.voorbeeld1.com/file.php", "r");
$fopen = fopen("www.voorbeeld2.com/file.php", "r");
$fopen = fopen("www.voorbeeld3.com/file.php", "r");
fclose($fopen);
fclose($fopen);
fclose($fopen);
?>


Dus dit moet werken?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door arno
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

04/06/2006 13:25:00
Quote Anchor link
Nee dat zal niet werken, want nu heb je 1 variabelenaam voor al je filehandles.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
    $fp1
= fopen("www.voorbeeld1.com/file.php", "r");
    $fp2 = fopen("www.voorbeeld2.com/file.php", "r");
    $fp3 = fopen("www.voorbeeld3.com/file.php", "r");

    fclose($fp1);
    fclose($fp2);
    fclose($fp3);
?>
 
Arno

arno

04/06/2006 13:38:00
Quote Anchor link
Lol, wat ben ik achterlijk. ;-)

Maar thanx, en waarschijnlijk werkt dat wel.
Ik wil iedereen bedanken voor zijn uitbundig geduld met mij, en het heeft zijn vruchten afgewerpt. :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.