laatste 10 bestanden tonen.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Danny A-noniem

Danny A-noniem

24/07/2012 15:40:11
Quote Anchor link
Mensen even een vraag.
ik gebruik volgend script om bestanden te tellen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php




$map
= 'inschrijvingen/'; // Verander hier de map

$handle = opendir($map);
$aantalbestanden = 0;

while (($b = readdir($handle)) !== false) {
  if(!is_dir($map.$b) && $b != "." && $b != "..") {
    $aantalbestanden++;
    
    echo "<iframe name=I1 id=I1 src=inschrijvingen/".$aantalbestanden.".html height=400 width=700></iframe><br>";
    
    
  }
}

closedir($handle);
?>

echter wil ik alleen de laatste 10 bestanden tonen.
hoe stel ik dit in?

de bestanden worden aangemaakt elders, en in bovengenoemde map geplaatst.
1.html
2.html
3.html
4.html
......
101.html

wie weet wat ik bedoel?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 06:46:01
 
- Mark -

- Mark -

24/07/2012 16:23:28
Quote Anchor link
Kijk om te beginnen eens naar glob() dat is sneller dan dat wat je nu doet.

Even uit het hoofd en zonder fout afhandeling.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php

    $files
= glob('inschrijvingen/*.html');

    $file_count = count($files);

    $last_ten = array_slice($files, -10, 10);

    foreach($last_ten as $file){
        
        echo '<iframe name="I1" id="I1" src="'.$file.'" height="400" width="700"></iframe><br>';
    }


?>
Gewijzigd op 24/07/2012 16:24:12 door - Mark -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/07/2012 16:25:50
Quote Anchor link
Hij sorteert nu niet op de laatste. Welke laatste wil je hebben?
De laatst toegevoegde? De laatst gewijzigde?
Gewijzigd op 24/07/2012 16:26:05 door - Ariën -
 
Eddy E

Eddy E

24/07/2012 17:19:30
Quote Anchor link
Met filemtime() kan je de laatste wijzigtijd krijgen.
Zet die als key in een array (met value de bestandsnaam) en gebruik een sort($array, NUMERIC) om te sorteren.
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

24/07/2012 17:36:33
Quote Anchor link
ja het gaat om de laatste 10 bestanden.
dus eigenlijk de hoogte 10 nummers.
de files worden opgeslagen als
1.html
2.html
3.html
tot en met 150 .html bevoorbeeld.
in dit geval wil ik enkel de nummers 140-150 tonen.
dus zoals Aar al noemt de laatst toegevoegde.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

24/07/2012 17:43:04
Quote Anchor link
Het zal zeker niet noodzakelijk zijn, maar leading zeros zouden het probleem makkelijker maken. Dan werkt het sorteren zowel numeriek als alfabetisch.

Dus 001.html ipv. 1.html
Gewijzigd op 24/07/2012 17:43:45 door Kris Peeters
 
Eddy E

Eddy E

24/07/2012 17:46:30
Quote Anchor link
natsort() erover. Klaar.

Toevoeging op 24/07/2012 17:49:28:

Dus:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$files
= glob("inschrijvingen/*.html");
natsort($files);
$files = array_slice($files, 0, 10);

echo implode(PHP_EOL, $files);
?>


Geeft:
1.html
2.html
5.html
125.html
128.html
...
149.html
150.html

Etc.
Gewijzigd op 24/07/2012 17:50:04 door Eddy E
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

24/07/2012 19:06:21
Quote Anchor link
yep maar wil alleen de laatste 10.....
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/07/2012 19:09:46
Quote Anchor link
$last_ten = array_slice($files, -10, 10);
Was niet zo moeilijk uit te vinden op php.net/array_slice.... ;-)

Kijk voortaan ook eens op php.net
Gewijzigd op 24/07/2012 19:14:20 door - Ariën -
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

25/07/2012 11:22:53
Quote Anchor link
oke, nou dit werkt verder goed...
Dan nog een vraagje..

hoe krijg ik dit nu in een marquee dat hij de 5 files laat zien in een marquee scherm?
op dit moment maakt u 5 marquee schermen, echter wil ik ze in een scherm.
dus dat hij de laatste 5 voorbij laat scrollen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
$files = glob('inschrijvingen/*.html');

    $file_count = count($files);

    $last_ten = array_slice($files, -5, 5);
    
    
    foreach($last_ten as $file){
        
       echo "<table width=400 height=400><tr><td><marquee direction=up><iframe name=I1 id=I1 border=0 frameborder=0  scrolling=no  src=".$file." height=350 width=700></iframe></marquee></td></tr></table>";
    }

?>

 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/07/2012 11:33:55
Quote Anchor link
Oef, waarom gebruik je nog tabellen en marquee? Firefox doet niks meer met marquee, en tegenwoordig zijn tabellen voor dit soort doeleinden overbodig.

En waarom gebruik je iframes, je haalt het notabene op van je eigen server, dus file_get_contents() of include() (indien het text is) kan ook gekunt.
Gewijzigd op 25/07/2012 11:35:22 door - Ariën -
 
Q S

Q S

25/07/2012 11:34:13
Quote Anchor link
Zo?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$files
= glob('inschrijvingen/*.html');

    $file_count = count($files);

    $last_ten = array_slice($files, -5, 5);
    
    echo "<table width=400 height=400><tr><td><marquee direction=up>";
    
    foreach($last_ten as $file){
        
       echo "<iframe name=I1 id=I1 border=0 frameborder=0  scrolling=no  src=".$file." height=350 width=700></iframe>";
    }

    echo "</marquee></td></tr></table>";

?>
Gewijzigd op 25/07/2012 11:34:31 door Q S
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/07/2012 11:36:25
Quote Anchor link
Neemt niet weg dat het script beter kan zonder iframes, tables en marquee.

Hoezo, we blijven in het jaar 2000 hangen?
Gewijzigd op 25/07/2012 11:37:06 door - Ariën -
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

25/07/2012 11:42:10
Quote Anchor link
nou de bestanden die ik wil ophalen zijn html files.
en die moeten worden getoond op de frontpage.
Ben bezig met een klein profielenscriptje.
alz ik er klaar mee ben zal ik het hier neerzetten.

@ Q S

Je bent geweldig..
dat ik daar overheen gekeken heb.. haha
dankjewel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/07/2012 11:44:53
Quote Anchor link
Waarom gebruik je niet gewoon file_get_content() i.p.v iframes?
Voor de marquee is een jQuery alternatief wel voorhanden.
Gewijzigd op 25/07/2012 11:46:14 door - Ariën -
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

25/07/2012 12:04:55
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo "<table width=400 height=400><tr><td><marquee direction=up>";

Mij is echter altijd verteld (wijsgemaakt??) dat in html " gebruikt dient te worden, dus:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
echo '<table width="400" height="400"><tr><td><marquee direction="up">';

Zal beide werken, maar wat is nu goed?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/07/2012 12:05:52
Quote Anchor link
Dat laatste, als we naar de syntax kijken.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

25/07/2012 12:10:52
Quote Anchor link
Ik zou het niet over mijn hart krijgen om een attribute te gebruiken zonder aanhalingstekens.

Ik vind het er anders echt vies uit zien.
 
Reshad F

Reshad F

25/07/2012 12:21:26
Quote Anchor link
was marquee niet allang deprecated? volgens mij doet die het niet eens meer in html5.. ( je kan het niet eens een tag noemen want hij is niet valid! non-standard noem maar op ) en de browsers waarin het werkte waren
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
Feature        Chrome    Firefox (Gecko)        Internet Explorer    Opera    Safari
Basic support    1.0        1.0 (1.7 or earlier)    2.0                7.2        1.2

zal misschien op sommige browsers nog wel werken maar ik zou je website gelijk wegklikken als ik zag dat je zulke dingen nog gebruikt.. ( even advies )

bron: https://developer.mozilla.org/en/HTML/Element/marquee
Gewijzigd op 25/07/2012 12:22:01 door Reshad F
 
Eddy E

Eddy E

25/07/2012 13:55:49
Quote Anchor link
Dit is inderdaad niet de bedoeling.
Als het dan toch om HTML gaat, gewoon file_get_contents gebruiken!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$aantal
= 5;
$files = glob('inschrijvingen/*.html');
natsort(files);
$files = array_slice($files, (0 - $aantal), $aantal);

foreach($files as $file)
    {

    echo '<section class="user_html">';
    echo file_get_contents($file);
    echo '</section>';
    }


?>
Gewijzigd op 25/07/2012 15:13:11 door Eddy E
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

25/07/2012 17:45:36
Quote Anchor link
oke heb de marquee eruit gedonderd.
nu rest mij nog een probleem..
Hoe kan ik een variable wegschrijven, zodat deze later weer opgehaald kan worden zonder database?

Ja ik weet database is beter maar daar ga ik later pas aan.
ik wil het emailadres wegschrijven in de file die gemakt word bij een inschrijving.

ik dacht zo, maar dan vind ik alleen het emailadres terug in de file, maar niet als variable.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$p
="
$mail="
.emailadres.";

"
;


$a = fopen("inschrijvingen/".$aantalbestanden.".html", 'w');
fwrite($a, $p);
fclose($a);
chmod("inschrijvingen/".$aantalbestanden.".html", 0644);
?>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.