ldf bestand openen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »
Terry

Terry

13/03/2008 10:21:00
Quote Anchor link
Goedemorgen allemaal
ik gebruik SQL server 2000
en heb in SQL Query Analyzer een database aangemaakt
nu is het zo dat het systeem een logfile aanmaakt wanneer hij de database maakt.

nu is mijn vraag waarmee ik deze bestanden kan openen
de extensie is: .LDF

alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 14:35:32
 
- -

- -

13/03/2008 10:29:00
 
Terry

Terry

13/03/2008 11:03:00
Quote Anchor link
deze site had ik al gevonden maar snap de content niet
waar moet ik kijken met welk programma ik zo'n soort bestand kan openen?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/03/2008 11:03:00
Quote Anchor link
Heb je het al eens gewoon met notepad geprobeerd?
 
Terry

Terry

13/03/2008 11:15:00
Quote Anchor link
ja met dit al resultaat:

   c á“    0     K K M O S W [ _ _ _ _ _ c g k o o o o y ƒ “ hA¡ýš×@
k2Š1Î ? ÿÿÿÿ
?  ÿÿÿÿ  (  @ ƒ×uÈ•¤ ^š f f t e s t P È    ¨ Ð A ]ú
/ÔæC¼L¡o(Mƒ  ]ú
/ÔæC¼L¡o(Mƒ   (  @ ƒ×uÈ•¤ ^š f f t e s t " P È    ¨ Ð A ]ú
/ÔæC¼L¡o(Mƒ " ]ú
/ÔæC¼L¡o(Mƒ   (  @ ƒ×uÈ•¤ ^š f f t e s t " P È    ¨ Ð A ]ú
/ÔæC¼L¡o(Mƒ " ]ú
/ÔæC¼L¡o(Mƒ   (  @@ƒ×uÈ•¤ ^š f f t e s t " P È    ¨ Ð A ]ú
/ÔæC¼L¡o(Mƒ " ]ú
/ÔæC¼L¡o(Mƒ  
˜J
,èÿéÿpêÿî|8‘|„èÿ
2‘|E x

˜J
\èÿ<éÿ êÿî|8‘|ÿÿÿÿ2‘|«‘|ë‘| Ôíÿ¬íÿèÿiڐ|ðèÿÜèÿ
2‘|E x

˜J
´èÿõ€|øêÿî|8‘| éÿ
2‘|E x

˜J
äèÿÿ (ëÿî|8‘|ÿÿÿÿ2‘|«‘|ë‘| Lîÿ €èÿ€  ,÷ÿî|'à|q³€|ÿÿÿÿ \éÿ$  X- X- Á³€| 'à|q³€|ÿÿÿÿ Œéÿ$  üòÿüòÿÁ³€|  üòÿ dêÿE ‘|N ‘|0íÿ$  ëÿ¯¥‘|0êÿ Àý|Äéÿ ”êÿî|p ‘|Àä—|o>‘|b>‘| Ôíÿ¬íÿ* Tü| * E &ëÿ*   * , Tü| øêÿTü| * E $  *  Rëÿ Lêÿ(ëÿëÿ ~ü|E ‘|N ‘|ñ êÿ¬íÿ@íÿî|Ôíÿ Píÿ.@‘| J
0ëÿp ‘|Àä—|ï@‘|»@‘| Tü|=‘|  E ‘C  
ˆ>‘| °ëÿ\ \C *  E ‘|N ‘|* , Tü|(ëÿ ˜J
L \ \ . \ M o u n t P o i n t M a n a g e r Ðëÿ
2‘| X

Ð ¨ëÿ ìíÿî|8‘|ÿÿÿÿ2‘|«‘|ë‘|Ô‘| m =‘| ˜ìÿ
2‘|E x

˜J
pìÿ ´îÿî|8‘|ÿÿÿÿ2‘|«‘|ë‘| Üñÿ x
m‘| =‘| ( 0íÿ È‘|Ð üíÿQ‘|X
m‘|hõÿêÐ =‘|ÿÿÿÿ»@‘|ŽÖ E ¸ìÿ Ô‘|œíÿlû|qû|Ô‘| xíÿïؐ|q€|X ø Äíÿ m ˆ¸ F Ð ”€|Ô‘| m =‘|
î Ð E ‘|N ‘|Dñÿ$  0ïÿ A‘| Àý|Øíÿ ¨îÿî|p ‘|Àä—|o>‘|b>‘| Üñÿ   Lîÿ@ :ïÿ     <óÿ X› <óÿ  E v iC  Bïÿ k V <ïÿu mC BóÿE ‘|N ‘|ñ îÿ Tñÿî|Üñÿ dñÿ.@‘| J
<ïÿp ‘|Àä—|ï@‘|»@‘| <óÿ    
ˆ>‘|  ° <ïÿ  <óÿ<ïÿ ˜J
C : \

Niet echt wenselijk dus..

Niemand die hiervoor een programmaatje weet?
weet ook niet of ik hiervoor op het goede forum zit, maar dit is het enige ICT forum waar ik op zit
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terry
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.