Lege pagina na registreren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Johan Boerema

Johan Boerema

02/08/2006 14:41:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een registratiepagina gemaakt. Mijn probleem hiermee is dat ik nadat ik op de knop registreren klik een lege pagina tevoorschijn krijg.
En ook vult hij de database niet.
Ik heb de foutmeldingen aanstaan, maar ook die krijg ik niet.

Ik wil wel code plaatsen, maar ik weet eigenlijk niet zo goed welke code relevant is. Heeft iemand zo een idee?
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 19:41:24
 
- SanThe -

- SanThe -

02/08/2006 14:43:00
Quote Anchor link
Zet error_reporting(E_ALL); bovenin je script.
 
Johan Boerema

Johan Boerema

02/08/2006 14:51:00
Quote Anchor link
Ik had hem inderdaad een regel te laag staan.
Bedankt!

Fatal error: Can't use function return value in write context in .... on line 11.

Dat is de melding die ik nu krijg, terwijl regel 11 is:

if (strlen($_POST['password1']) <= 25 && ($_POST['password1'] == $_POST['password2']) && strlen($_POST['email']) = 50 && validate_email($_POST['email'])) {

Kan het zijn dat dat dan mis gaat bij de functie validate_email?

Dat is:

function validate_email () {
return (ereg('^[-!#$%&\'*+\\./0-9=?A-Z^_`a-z{|}~]+'. '@'. '[-
!#$%&\'*+\\/0-9=?A-Z^_`a-z{|}~]+\.' . '[-!#$%\'*+\\./0-9=?A-
Z^-`a-z{|}~]+$', $_POST['email']));
}
 
- SanThe -

- SanThe -

02/08/2006 14:55:00
Quote Anchor link
Die ereg() daar kan ik je niet mee helpen. Maar dit klopt ook niet:

strlen($_POST['email']) = 50

... == 50 of .. >= 50 of ...<= 50 of .. != 50
 
Johan Boerema

Johan Boerema

02/08/2006 14:59:00
Quote Anchor link
Dat viel mij inderdaad ook net op. Maar het is helaas niet de oplossing.
 
- SanThe -

- SanThe -

02/08/2006 15:00:00
Quote Anchor link
Je gebruikt trouwens validate_email($_POST['email']) en de function heeft geen parameter.

Maak de function dan zo:
function validate_email ($email) {
return (ereg('^[-!#$%&\'*+\\./0-9=?A-Z^_`a-z{|}~]+'. '@'. '[-
!#$%&\'*+\\/0-9=?A-Z^_`a-z{|}~]+\.' . '[-!#$%\'*+\\./0-9=?A-
Z^-`a-z{|}~]+$', $email));
}
 
Johan Boerema

Johan Boerema

02/08/2006 15:03:00
Quote Anchor link
Bedankt voor het meedenken, maar helaas alweer de oplossing niet.
 
- SanThe -

- SanThe -

02/08/2006 15:09:00
Quote Anchor link
Dan denk ik dat je het in de ereg() moet zoeken. Maar, zoals ik zei, kan ik je niet verder helpen. Succes.
 
Johan Boerema

Johan Boerema

02/08/2006 15:11:00
Quote Anchor link
ok, ik ben er nu achter dat hij niet in die validate_email zit
 
- SanThe -

- SanThe -

02/08/2006 15:12:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je dat?
 
Johan Boerema

Johan Boerema

02/08/2006 15:14:00
Quote Anchor link
ik heb dat stukje weggelaten uit de code en ik hou dezelfde foutmelding, dus daar kan de fout niet in zitten
 
- SanThe -

- SanThe -

02/08/2006 15:15:00
Quote Anchor link
En geef dan de exacte error en het stukje code dat je nu hebt nog eens.
 
Johan Boerema

Johan Boerema

02/08/2006 15:21:00
Quote Anchor link
Fatal error: Can't use function return value in write context in /var/www/vhosts/victoriano-klein.nl/httpdocs/marije/includes/register_funcs.php on line 11

EN DIT IS LINE 11:

if ((strlen($_POST['password1']) <= 25) && ($_POST['password1'] == $_POST['password2']) && (strlen($_POST['email']) = 50) && (validate_email($_POST['email'])){
 
Johan Boerema

Johan Boerema

02/08/2006 15:23:00
Quote Anchor link
Ik heb m nu opgesplitst en hier gaat hij fout:


strlen($_POST['email']) <= 50) &&
 
- SanThe -

- SanThe -

02/08/2006 15:28:00
Quote Anchor link
if((strlen($_POST['password1']) <= 25) && ($_POST['password1'] == $_POST['password2']) && (strlen($_POST['email']) <= 50) && (validate_email($_POST['email']))){
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Arend a

Arend a

02/08/2006 15:35:00
Quote Anchor link
Probeer die if eens uit te kleden, en weer net zolang op te bouwen tot je die error krijgt. Dan weet je waar het aan ligt.
 
- SanThe -

- SanThe -

02/08/2006 15:37:00
Quote Anchor link
Arend:
Probeer die if eens uit te kleden, en weer net zolang op te bouwen tot je die error krijgt. Dan weet je waar het aan ligt.

Er zat een ) te weing in. Die heb ik er in mijn vorige post bijgezet. Ik wacht op reactie want het kan best zijn dat die function daardoor een error veroorzaakt.
 
Johan Boerema

Johan Boerema

02/08/2006 15:37:00
Quote Anchor link
Ook niet.
Wat ik ook vreemd is dat Dreamweaver dit hele stuk blauw weergeeft, oftewel hij herkent dat niet als juiste PHP:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php

ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);

include_once('db_vars.php');

function
user_register() {

// Zijn alle vars aanwezig en matchen alle wachtwoorden
if((strlen($_POST['password1']) <= 25) &&
(
$_POST['password1'] == $_POST['password2']) &&
(
strlen($_POST['email']) <= 50) &&

pas vanaf <=50 gaat het weer goed
 
- SanThe -

- SanThe -

02/08/2006 15:39:00
Quote Anchor link
Bij mij zijn alle kleuren goed in die regels.
 
Johan Boerema

Johan Boerema

02/08/2006 15:40:00
Quote Anchor link
na het opslaan gaat het bij mij altijd mis
 
Johan Boerema

Johan Boerema

02/08/2006 15:51:00
Quote Anchor link
Ik zie het nu ook wel, dreamweaver upload het niet goed. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Ik krijg het ook niet voor elkaar.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.