Lomp vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Paul v.Dun

Paul v.Dun

21/08/2005 20:11:00
Quote Anchor link
Hey,
Ik zit met ene lomp ding.
Ik ben vergeten met checkboxen hoe je ales kunt selecteren.
Mijn php scriptje:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
    begintabel("Prive Berichten > Overzicht");
    echo'<form action='.$_SERVER['PHP_SELF'].' name=submit method=POST>';
    ?>
<table border="0" width="520" cellpadding="0" style="border-collapse: collapse" id="table1">
<tr>
<td width="15"><option select="id"><input type="checkbox" name="select" value="id" label="select" select="id"></option>// het geen wat alles moet selecteren het knopje dus</td>
<td width="15"></td>
<td width="200"><b>Onderwerp</b></td>
<td width="150"><b>Van</b></td>
<td width="150"><b>Datum</b></td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
    while($obj = mysql_fetch_object($query)){
    if($obj->gelezen == "" OR $obj->gelezen == "0"){
        $onderwerp = "<b>".lekubb(choppen($obj->onderwerp, 50))."</b>";
        $plaatje = "red";
    }
else {
        $onderwerp = "".lekubb(choppen($obj->onderwerp, 50))."";
        $plaatje = "green";
    }
?>


<tr onMouseOver="this.style.backgroundColor='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $tover; ?>
';this.style.cursor='hand'"; onMouseOut="this.style.backgroundColor='';">
<td width="30"><option label="id"><input type="checkbox" name="id" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $obj->id; ?>
" label="id"></option>//dit is het knopje om er 1 te selecteren</td>
<td width="15"><img src='images/point_
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $plaatje;?>
.jpg' alt='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $alt; ?>
'></td>
<td width="200" onClick="window.location.href='$sitelink/pm.php?id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $obj->id; ?>
&actie=bekijk'">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $onderwerp; ?>
</td>
<td width="150">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo gebruikersnaam($obj->uservid); ?>
</td>
<td width="150">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $obj->datum; ?>
</td></tr>



Ik hoop dat jullie mijn vraag een beetje snappen :\
Want ik ben het vergeten erg lomp maarja...
Gewijzigd op 21/08/2005 20:12:00 door Paul v.Dun
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 15:34:52
 
Legolas

Legolas

21/08/2005 21:13:00
Quote Anchor link
dat is javascript, in feite voor alle boxen checked op true zetten.
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

21/08/2005 21:43:00
Quote Anchor link
Ja en hoe doe ik dat?
 
Alfred -

Alfred -

21/08/2005 21:46:00
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

21/08/2005 22:28:00
Quote Anchor link
Nou wat je hebt gegeven snap ik geen reet van...
Kan iemand dit toepassen @ mijn script?


Dit heb ik nu:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    echo'<form action='.$_SERVER['PHP_SELF'].' name=submit method=POST>';
    ?>

<table border="0" width="520" cellpadding="0" style="border-collapse: collapse" id="table1">
<tr>
<td width="15"><input type=checkbox onClick="this.value=check(this.form.pb_id)"></td>
<td width="15"></td>
<td width="200"><b>Onderwerp</b></td>
<td width="150"><b>Van</b></td>
<td width="150"><b>Datum</b></td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
    while($obj = mysql_fetch_object($query)){
    if($obj->gelezen == "" OR $obj->gelezen == "0"){
        $onderwerp = "<b>".lekubb(choppen($obj->onderwerp, 50))."</b>";
        $plaatje = "red";
    }
else {
        $onderwerp = "".lekubb(choppen($obj->onderwerp, 50))."";
        $plaatje = "green";
    }
?>


<tr onMouseOver="this.style.backgroundColor='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $tover; ?>
';this.style.cursor='hand'"; onMouseOut="this.style.backgroundColor='';">
<td width="30"><option label="id"><input type=checkbox name="pb_id" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $obj->id; ?>
" label="id"></option></td>
<td width="15"><img src='images/point_
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $plaatje;?>
.jpg' alt='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $alt; ?>
'></td>
<td width="200" onClick="window.location.href='$sitelink/pm.php?id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $obj->id; ?>
&actie=bekijk'">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $onderwerp; ?>
</td>
<td width="150">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo gebruikersnaam($obj->uservid); ?>
</td>
<td width="150">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $obj->datum; ?>
</td></tr>
</form>

En het werkt niet :'(
Gewijzigd op 21/08/2005 22:41:00 door Paul v.Dun
 
Alfred -

Alfred -

21/08/2005 22:41:00
Quote Anchor link
Komaan man! Je hebt de pap in de mond! De eerste link komt hier uit, het javascript staat er gewoon onder, doe dan toch eens moeite!
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

21/08/2005 22:46:00
Quote Anchor link
Btw deze code hoort bij me script dat niet werkt ...

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
<!-- Begin
var checkflag = "false";
function check(field) {
if (checkflag == "false") {
for (i = 0; i < field.length; i++) {
field.checked = true;}
checkflag = "true";
return "Uncheck all"; }
else {
for (i = 0; i < field.length; i++) {
field.checked = false; }
checkflag = "false";
return "Check all"; }
}
// End -->
</script>
 
Alfred -

Alfred -

21/08/2005 22:50:00
Quote Anchor link
Quote:
// by Nannette Thacker
// http://www.shiningstar.net
// This script checks and unchecks boxes on a form
// Checks and unchecks unlimited number in the group...
// Pass the Checkbox group name...
// call buttons as so:
// <input type=button name="CheckAll" value="Check All"
//onClick="checkAll(document.myform.list)">
// <input type=button name="UnCheckAll" value="Uncheck All"
//onClick="uncheckAll(document.myform.list)">
// -->


Dit ook gelezen?
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

21/08/2005 23:09:00
Quote Anchor link
Jezus mina.
Ik snap er helemaal niks meer van...
Pas het eens toe in mijn script want met mij lukt voor geen goud.
Serieus.
 
Alfred -

Alfred -

21/08/2005 23:11:00
Quote Anchor link
Ik pas niets toe :) Veel succes ermee, als je een uurtje moeite blijft doen, zal het wel lukken. Succes.
Gewijzigd op 21/08/2005 23:12:00 door Alfred -
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

21/08/2005 23:21:00
Quote Anchor link
Nou nu knakt de draad,
Ik wordt er gek van.
Ik heb nu alles g*dverdomme goed en dan nog niet werken :@.

Me CODE NU:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    echo'<form action='.$_SERVER['PHP_SELF'].' name=myform method=POST>';
    ?>

<table border="0" width="520" cellpadding="0" style="border-collapse: collapse" id="table1">
<tr>
<td width="15"></td>
<td width="15"></td>
<td width="200"><b>Onderwerp</b></td>
<td width="150"><b>Van</b></td>
<td width="150"><b>Datum</b></td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
    while($obj = mysql_fetch_object($query)){
    if($obj->gelezen == "" OR $obj->gelezen == "0"){
        $onderwerp = "<b>".lekubb(choppen($obj->onderwerp, 50))."</b>";
        $plaatje = "red";
    }
else {
        $onderwerp = "".lekubb(choppen($obj->onderwerp, 50))."";
        $plaatje = "green";
    }
?>


<tr onMouseOver="this.style.backgroundColor='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $tover; ?>
';this.style.cursor='hand'"; onMouseOut="this.style.backgroundColor='';">
<td width="30"><option label="id"><input type="checkbox" name="list" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $obj->id; ?>
" label="id"></option></td>
<td width="15"><img src='images/point_
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $plaatje;?>
.jpg' alt='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $alt; ?>
'></td>
<td width="200" onClick="window.location.href='$sitelink/pm.php?id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $obj->id; ?>
&actie=bekijk'">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $onderwerp; ?>
</td>
<td width="150">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo gebruikersnaam($obj->uservid); ?>
</td>
<td width="150">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $obj->datum; ?>
</td></tr>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php }
    eindetabel();
    echo'<tr><td><input type="submit" name="submit" value="Verwijder geselecteerde berichten!!" onClick="this.value=\'Moment geduld a.u.b...\'"></td></form>';
    echo'<tr><td><input type="submit" name="submit12" value="Verwijder alle berichten!!" onClick="this.value=\'Moment geduld a.u.b...\'"></td></tr></table></form>';
    ?>

<input type="button" name="CheckAll" value="Check All"
onClick="checkAll(document.myform.list)">
<input type="button" name="UnCheckAll" value="Uncheck All"
onClick="uncheckAll(document.myform.list)">
</form>

Nu ben ik het ook echt spugzat.
 
- Roland -

- Roland -

21/08/2005 23:31:00
Quote Anchor link
Ik heb weleens 2 dagen over een "simpel"stukje js gedaan !
( t'is wel zelf gelukt :( )

Morgen ochtend ff new formpje maken met paar checkbox de js erin ff goed kijken naar spelfoutjes en 't werkt

and your running again.

You are a diehard or . . you are a DIEHARD !!!
 
- SanThe -

- SanThe -

21/08/2005 23:35:00
Quote Anchor link
Schelden en vloeken helpt ook weinig. Ik heb de reacties gelezen die je hebt gekregen. Meer antwoorden zijn er niet, je moet dat gewoon toepassen.

PS Ik zie ook nergens een SELECT

Edit: Typo
Gewijzigd op 21/08/2005 23:36:00 door - SanThe -
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

21/08/2005 23:54:00
Quote Anchor link
SanThe:
Schelden en vloeken helpt ook weinig. Ik heb de reacties gelezen die je hebt gekregen. Meer antwoorden zijn er niet, je moet dat gewoon toepassen.

PS Ik zie ook nergens een SELECT

Edit: Typo


Dat komt omdat je niet het hele script hebt :\

Het script tot nu toe:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
    include("global.php");
    include("header.php");
?>

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">


<!-- Begin
function checkAll(field)
{
for (i = 0; i < field.length; i++)
field.checked = true ;
}

function uncheckAll(field)
{
for (i = 0; i < field.length; i++)
field.checked = false ;
}
// End -->
</script>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
<?php
        if(functie() >= "1"){
        $id = htmlspecialchars(stripslashes($_GET['id']));
        $actie = htmlspecialchars(stripslashes($_GET['actie']));
        $naar = htmlspecialchars(stripslashes($_GET['naar']));
        
        $query = mysql_query("Select * From prive_berichten Where id='$id'");
        $assoc = mysql_fetch_assoc($query);
        
        if($assoc['userid'] == $_COOKIE['id'] AND $actie == bekijk){
        mysql_query("Update prive_berichten Set gelezen='1' Where id='$id'");
        $datum = (date('d-m-Y', $assoc['datum']) !== date ('d-m-Y')) ? date('d-m-Y', $assoc['datum']) : date('H:i', $assoc['datum']);
            begintabel("Opties");
            echo'- <a href="$sitelink/pm.php?id='.$id.'&actie=reageer&naar='.gebruikersnaam($assoc['uservid']).'">Reageer op dit bericht</a><br>
            <s>- Verwijder dit bericht!</s>'
;
            eindetabel();
            echo'<br>';
            begintabel("<a href='pm.php'>Prive Berichten</a> > ".$assoc['onderwerp']."");
            echo'<table cellSpacing="0" cellPadding="5" width="100%" border="0" id="table13">
            <tr>
                <td style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px solid; BORDER-TOP: #696969 1px solid" vAlign="top" width="120">'
.userinfo($assoc['uservid']).'</td>
                <td style="BORDER-TOP: #696969 1px solid" vAlign="top">'
.ubb($assoc['bericht']).'</td>
            </tr>
            <tr>
                <td style="BORDER-RIGHT: #cccccc 1px solid; BORDER-TOP: #cccccc 1px solid" width="120">
                '
.$datum.'</td>
                <td style="BORDER-TOP: #cccccc 1px solid">
            </tr>
        </table>'
;
            eindetabel();
        }
elseif($actie == "reageer" AND $id != "") {
        $lid = mysql_query("Select * From leden Where gebruikersnaam='$naar'");
        $naarw = mysql_fetch_object($lid);
        if($submit){
        if(empty($_POST['naar'])){
            $fout = "U heeft naar niet ingevuld.";
        }
elseif(empty($_POST['onderwerp'])){
            $fout = "U heeft onderwerp niet ingevuld.";
        }
elseif(empty($_POST['bericht'])){
            $fout = "U heeft bericht niet ingevuld.";
        }

        if(!$fout){
        mysql_query("Insert Into prive_berichten (userid, uservid, datum, bericht, onderwerp) VALUES ('".$_POST['id']."', '".$_COOKIE['id']."', '".date("d/m/y")." ".date("H:i")."', '".$_POST['bericht']."', '".$_POST['onderwerp']."')");
        begintabel("<a href='$sitelink/pm.php'>Prive Berichten</a> > Reageren op '".$assoc['onderwerp']."'");
        echo'Je hebt met succes gereageerd!';
         eindetabel();
        }
else {
begintabel("Fout!");
        echo $fout;
eindetabel();
        }
        }
else {
            begintabel("<a href='pm.php'>Prive Berichten</a> > Reageren op '".$assoc['onderwerp']."'");
    echo "<form name='pmreageren' action='$sitelink/pm.php?id=".$id."&actie=".$actie."&naar=".$naar."' method='POST'>
    Hier onder kunt u reageren op een ontvangen prive bericht!<br><br>
    Naar: <input type='text' name='naar' value='"
.$naar."'><input type='hidden' name='id' value='".$naarw->id."'><br>
    Onderwerp: <input type='text' name='onderwerp' value='Re: "
.$assoc['onderwerp']."'><hr>
    "
.icon("pmreageren", "bericht")."
    <textarea name='bericht' rows='6' style='width: 100%;'>----- Het oude bericht! -----    
"
.$assoc['bericht']."

</textarea>
        <input type='submit' name='submit' value='Reageer op prive bericht!' style='width: 100%; height: 24px;' onClick=\"this.value='Moment geduld a.u.b...'\">"
;

    eindetabel();
    }
    }
elseif($actie == ""){

    if($submit12){
    mysql_query("Delete all From prive_berichten");
    ob_start();
    header("Location: $sitelink/pm.php");
    ob_end_flush();
    }


    if($myform){
    mysql_query("Delete From prive_berichten Where id='".$_POST['id']."'");
    ob_start();
    header("Location: $sitelink/pm.php");
    ob_end_flush();
    }
else {
    
    begintabel("Prive Berichten");
    ?>

<table border="0" width="520" cellpadding="0" style="border-collapse: collapse" id="table1">
<tr>
<td width="500" valign="top">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    echo'<a href=pm.php?actie=nieuw>Nieuw bericht versturen!</a>';
    ?>
</td><td width="500" valign="top"></td></tr></table>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
    eindetabel();
    echo'<br>';
        $query = mysql_query("Select * From prive_berichten Where userid='".$_COOKIE['id']."' ORDER BY id DESC");
    if(!mysql_num_rows($query)){
    begintabel("Prive Berichten > Overzicht");
        echo'<i>Er zijn geen prive berichten aanwezig!</i>';
    eindetabel();
    }
else {
    begintabel("Prive Berichten > Overzicht");
    echo'<form action='.$_SERVER['PHP_SELF'].' name=myform method=POST>';
    ?>

<table border="0" width="520" cellpadding="0" style="border-collapse: collapse" id="table1">
<tr>
<td width="15"></td>
<td width="15"></td>
<td width="200"><b>Onderwerp</b></td>
<td width="150"><b>Van</b></td>
<td width="150"><b>Datum</b></td>
</tr>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
    while($obj = mysql_fetch_object($query)){
    if($obj->gelezen == "" OR $obj->gelezen == "0"){
        $onderwerp = "<b>".lekubb(choppen($obj->onderwerp, 50))."</b>";
        $plaatje = "red";
    }
else {
        $onderwerp = "".lekubb(choppen($obj->onderwerp, 50))."";
        $plaatje = "green";
    }
?>


<tr onMouseOver="this.style.backgroundColor='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $tover; ?>
';this.style.cursor='hand'"; onMouseOut="this.style.backgroundColor='';">
<td width="30"><option label="id"><input type="checkbox" name="list" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $obj->id; ?>
" label="id"></option></td>
<td width="15"><img src='images/point_
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $plaatje;?>
.jpg' alt='
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $alt; ?>
'></td>
<td width="200" onClick="window.location.href='$sitelink/pm.php?id=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $obj->id; ?>
&actie=bekijk'">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $onderwerp; ?>
</td>
<td width="150">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo gebruikersnaam($obj->uservid); ?>
</td>
<td width="150">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $obj->datum; ?>
</td></tr>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php }
    eindetabel();
    echo'<tr><td><input type="submit" name="submit" value="Verwijder geselecteerde berichten!!" onClick="this.value=\'Moment geduld a.u.b...\'"></td></form>';
    echo'<tr><td><input type="submit" name="submit12" value="Verwijder alle berichten!!" onClick="this.value=\'Moment geduld a.u.b...\'"></td></tr></table>';
    ?>

<input type="button" name="CheckAll" value="Check All" onClick="checkAll(document.myform.list)">
<input type="button" name="UnCheckAll" value="Uncheck All" onClick="uncheckAll(document.myform.list)">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php


}
    }
        }

        elseif($actie == "nieuw") {
        if($submit){
        if(empty($_POST['naar'])){
            $fout = "U heeft naar niet ingevuld.";
        }
elseif(empty($_POST['onderwerp'])){
            $fout = "U heeft onderwerp niet ingevuld.";
        }
elseif(empty($_POST['bericht'])){
            $fout = "U heeft bericht niet ingevuld.";
        }

        if(!$fout){
        $lid = mysql_query("Select * From leden Where gebruikersnaam='".$_POST['naar']."'");
        $naarw = mysql_fetch_object($lid);
        mysql_query("Insert Into prive_berichten (userid, uservid, datum, bericht, onderwerp) VALUES ('".$naarw->id."', '".$_COOKIE['id']."', '".date("d/m/y")." ".date("H:i")."', '".$_POST['bericht']."', '".$_POST['onderwerp']."')");
        begintabel("<a href='pm.php'>Prive Berichten</a> > Nieuw Bericht");
        echo'Je hebt dit prive bericht met succes verzonden!';
         eindetabel();
        }
else {
begintabel("Fout!");
        echo $fout;
eindetabel();
        }
        }
else {
        begintabel("<a href='pm.php'>Prive Berichten</a> > Nieuw Bericht");
    echo "<form name='pmreageren' action='$sitelink/pm.php?id=$id&actie=$actie&naar=$naar' method='POST'>
    Hier onder kunt u een nieuw bericht opstellen!<br><br>
    Naar: <input type='text' name='naar' value='"
.$naar."'><input type='hidden' name='id' value='".$naarw->id."'><br>
    Onderwerp: <input type='text' name='onderwerp' value=''><hr>
    "
.icon("pmreageren", "bericht")."
    <textarea name='bericht' rows='6' style='width: 100%;'></textarea>
        <input type='submit' name='submit' value='Verstuur Prive Bericht' style='width: 100%; height: 24px;' onClick=\"this.value='Moment geduld a.u.b...'\">"
;

    eindetabel();
    }
    }
        }

    include("footer.php");
?>
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

22/08/2005 11:34:00
Quote Anchor link
Niemand die me kan helpen?
 
Casper

Casper

22/08/2005 11:53:00
Quote Anchor link
of misschien niemand die je WIL helpen met jouw commentaar...
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

22/08/2005 12:49:00
Quote Anchor link
Casper:
of misschien niemand die je WIL helpen met jouw commentaar...


Of ik kan drek ook volop tegen jou gaan schelden etc maar dit doe ik niet...
Als iemand me kan helpen met dit ben ik je dankbaar.
En als je niet wilt helpen houd je waffel dan en stop met spammen....
 
Alfred -

Alfred -

22/08/2005 13:00:00
Quote Anchor link
Quote:
En als je niet wilt helpen houd je waffel dan en stop met spammen....


Niet de eerste keer dat je hier leden aanvalt huh? :)

Het is zoals SanThe zegt:
Quote:
Meer antwoorden zijn er niet, je moet dat gewoon toepassen.


Kan je het niet? Stop dan met websites bouwen en huur iemand in...
 
Legolas

Legolas

22/08/2005 14:02:00
Quote Anchor link
knopjes IN de form ej
 
Jordi

Jordi

22/08/2005 16:00:00
Quote Anchor link
Hoe kan zo iemand al bijna 400 posts hebben?
 
Thijs X

Thijs X

22/08/2005 16:06:00
Quote Anchor link
Jordi:
Hoe kan zo iemand al bijna 400 posts hebben?


Door veel leden af te kraken en te spammen ;)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.