max 5 berichten per pagina

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rick geenidee

rick geenidee

23/10/2009 19:26:00
Quote Anchor link
hoi iedereen ik heb een nieuws systeem aleen nu wil ik dus dat hij bij de 6e niewsbericht die op een 2e pagina zet dat je onder kunt aanklikken als jullie begrijpen wat ik bedoel
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 16:56:23
 
GaMer B

GaMer B

23/10/2009 19:35:00
 
Rick geenidee

rick geenidee

23/10/2009 19:41:00
Quote Anchor link
daar snap ik niet echt veer van
 
Roeltje M

Roeltje M

23/10/2009 19:48:00
Quote Anchor link
LIMIT gebruiken in je sql query
 
Michael -

Michael -

23/10/2009 19:48:00
Quote Anchor link
Klik

roel schreef op 23.10.2009 19:48:
LIMIT gebruiken in je sql query

Wat heeft de TS daar nou weer aan. Dan heb je nog geen links om op te klikken en meerder pagina's en dat was de vraag. Niet hoe die iets kon limiteren.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/10/2009 19:49:00
 
Mr.Moe

Mr.Moe

23/10/2009 20:11:00
Quote Anchor link
Turmin schreef op 23.10.2009 19:48:
Klik

roel schreef op 23.10.2009 19:48:
LIMIT gebruiken in je sql query

Wat heeft de TS daar nou weer aan. Dan heb je nog geen links om op te klikken en meerder pagina's en dat was de vraag. Niet hoe die iets kon limiteren.


Nou, ik vind dat die LIMIT je anders toch al goed op weg helpt. Als je dan zelf nog een beetje nadenkt, kom je er vast wel uit. Papa blijft je handje niet voor altijd vasthouden he.
 
Rick geenidee

rick geenidee

23/10/2009 20:18:00
Quote Anchor link
het werkt nu nog nummeren hij heeft nu alleen eerste en laatste nu moet je dus alles genummerd hebben weten jullie hoe dat moet
 
Rick geenidee

rick geenidee

31/10/2009 20:51:00
Quote Anchor link
weet iemand nou hoe dat met die nummers zit?
 
Daniel H

Daniel H

31/10/2009 22:27:00
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

01/11/2009 00:49:00
Quote Anchor link
Wat je moet doen voor die paginanummers is vrij simpel

Bepaal hoeveel records er in totaal zijn en sla dit op in een variabele.
Bepaal hoeveel records er per pagina getoond worden, en sla dit op in een variabele.

Vervolgens bereken je hoeveel pagina's er in totaal zijn, en deze berekening rond je naar boven af met ceil();

Dan kun je met een for loop de paginanummers maken.
 
W W

W W

01/11/2009 00:52:00
Quote Anchor link
er is net een script geplaats in het scriptlib wat jij kunt gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.