Meerdere rows uit een tabel halen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cimah Potte

Cimah Potte

08/07/2010 17:21:59
Quote Anchor link
Mijn code:

$user_items = mysql_fetch_assoc(mysql_query("SELECT * FROM `items` WHERE `item_owner_id`='" .$user_data['user_id'] ."'"));

Ik heb een table `items` met de columns: item_id, item_owner_id en item_name
En nu wil ik weergeven welke items iemand heeft. En daarom heb ik de bovenstaande query uitgevoerd. Maar toen stuitte ik op het probleem dat ik niet weet of je wel 2 rows uit een table kunt halen. Dus weet iemand of dat kan?
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 20:41:14
 
- Mark -

- Mark -

08/07/2010 17:24:37
Quote Anchor link
http://www.phptuts.nl/view/41/7/

bijna bovenaan heb je een stukje code met een while loop erin. Dat is wat je aan het zoeken bent.
 
Cimah Potte

Cimah Potte

08/07/2010 17:59:56
Quote Anchor link
Ja, dat zocht ik inderdaad, bdankt :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.