meerdere zoekworden gebruiken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »
Damiaan miller

damiaan miller

30/01/2011 17:54:26
Quote Anchor link
ik heb een if else en je kunt nu doormiddel van de naam van het onderwerp te typen een page te zien krijgen alleen wil ik meerdere worden gebruiken weet iemand hoe ik dat doe?


if($pagina == "twowheels"){
echo "

maar dan bijvoorbeeld "twowheels" & "two" & "wheels" & "scooter"

etc.....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
<?php


$pagina
= $_POST['pagina'];




if($pagina == "twowheels"){
    echo "

<tr>
<TD style='background-color:#FFF'><img src='/image/twscooterservice.jpg' width='336' height='150' alt='securesolutions' /></TD>
<TD width='717'  > <p>Link:</p>
  <p><a href='http://www.tw-scooterservice.nl'>www.tw-scooterservice.nl</a></p>
  <p>Informatie:</p>
  <p>een scooter winkel gevestigd in Amsterdam die ontstaan is door een uit
de hand gelopen hobby, daar in tegen zijn al onze medewerkers gediplomeerde monteurs.</p></TD>
<td  >

<a href=''><img src='/image/facebook.png' alt='' /></a>&nbsp;<a href=''><img src='/image/twitter.png' alt='' /></a>


<form action='profilepage.php' method='post'>
 <input type='hidden' name='Page' value='tw' />
<input type='submit' />

</form></td>



"
;
}
elseif($pagina == "securesolutions"){
    echo "

 <tr><TD style='background-color:#FFF'><img src='/image/visitekaartsecuritysolutions1.jpg' width='336' height='150' alt='securesolutions' /></TD>
<TD  ><p>Link:</p>
  <p><a href='http://www.securesolutions.nl'>www.securesolutions.nl</a></p>
  <p>Informatie:</p>
  <p>Een leverancier/Detailist in diverse (anti)communicatie goederen en verborgen media producten.

maak een account aan en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten voor betaalbare prijzen.</p></TD>
<td  >

<a href=''><img src='/image/facebook.png' alt='' /></a>&nbsp;<a href=''><img src='/image/twitter.png' alt='' /></a>

<form action='profilepage.php' method='post'>
 <input type='hidden' name='Page' value='ss' />
<input type='submit' />
</form>

</td>




"
;
}
else {
    echo "
Gewijzigd op 31/01/2011 11:14:40 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 11:46:54
 
Damiaan miller

damiaan miller

13/02/2011 15:14:30
Quote Anchor link
Damiaan miller op 30/01/2011 17:54:26:
ik heb een if else en je kunt nu doormiddel van de naam van het onderwerp te typen een page te zien krijgen alleen wil ik meerdere worden gebruiken weet iemand hoe ik dat doe?

voor mijn sites: http://www.goobal.nl & http://www.securesolutions.nl

Gratis advertentie site & Spyshop


if($pagina == "twowheels"){
echo "

maar dan bijvoorbeeld "twowheels" & "two" & "wheels" & "scooter"

etc.....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
<?php


$pagina
= $_POST['pagina'];




if($pagina == "twowheels"){
    echo "

<tr>
<TD style='background-color:#FFF'><img src='/image/twscooterservice.jpg' width='336' height='150' alt='securesolutions' /></TD>
<TD width='717'  > <p>Link:</p>
  <p><a href='http://www.tw-scooterservice.nl'>www.tw-scooterservice.nl</a></p>
  <p>Informatie:</p>
  <p>een scooter winkel gevestigd in Amsterdam die ontstaan is door een uit
de hand gelopen hobby, daar in tegen zijn al onze medewerkers gediplomeerde monteurs.</p></TD>
<td  >

<a href=''><img src='/image/facebook.png' alt='' /></a>&nbsp;<a href=''><img src='/image/twitter.png' alt='' /></a>


<form action='profilepage.php' method='post'>
 <input type='hidden' name='Page' value='tw' />
<input type='submit' />

</form></td>



"
;
}
elseif($pagina == "securesolutions"){
    echo "

 <tr><TD style='background-color:#FFF'><img src='/image/visitekaartsecuritysolutions1.jpg' width='336' height='150' alt='securesolutions' /></TD>
<TD  ><p>Link:</p>
  <p><a href='http://www.securesolutions.nl'>www.securesolutions.nl</a></p>
  <p>Informatie:</p>
  <p>Een leverancier/Detailist in diverse (anti)communicatie goederen en verborgen media producten.

maak een account aan en blijf op de hoogte van onze nieuwe producten voor betaalbare prijzen.</p></TD>
<td  >

<a href=''><img src='/image/facebook.png' alt='' /></a>&nbsp;<a href=''><img src='/image/twitter.png' alt='' /></a>

<form action='profilepage.php' method='post'>
 <input type='hidden' name='Page' value='ss' />
<input type='submit' />
</form>

</td>




"
;
}
else {
    echo "
[/quote]
 
- SanThe -

- SanThe -

13/02/2011 15:19:00
Quote Anchor link
Twee keer hetzelfde script posten is zinloos.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if(in_array($pagina, array("twowheels", "two", "wheels", "scooter"))
{

    // doe wat
}
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.