Menu gezocht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Jan R

Jan R

11/02/2013 14:14:48
Quote Anchor link
Hi,

ik werk nu met een menu op statische webpagina's
http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/omnislide/index.htm
dit menu werkt met 2 scripts 1 voor de menu te maken en 1 voor de menu items. Dus héél eenvoudig aan te passen en in te voegen in bestaande webpaginas.

Nu begint dit menu wat verouderd voor te komen. :)

Dus zoek ik een menu dat even eenvoudig bewerkbaar is en toch een stuk moderner voorkomt. Iemand een idee

Jan

De info op de site past bijna elke week aan vanuit een windows stand alone programma welke direct de html bestanden op de server plaatst, incl de linken naar de stylesheets en de javascripts. Ik kan dus niet manueel elke keer een menu toevoegen, en dit voor 18 pagina's.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 06:21:37
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

11/02/2013 14:15:48
Quote Anchor link
jQuery UI - Menu

Daar kan je ook je eigen 'thema' maken..

http://jqueryui.com/menu/
Gewijzigd op 11/02/2013 14:16:35 door Mebus Hackintosh
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/02/2013 14:15:58
Quote Anchor link
Is een herbouw van de site met PHP erbij een oplossing, dan zou je met include() kunnen werken....
Gewijzigd op 11/02/2013 14:16:16 door - Ariën -
 
Jan R

Jan R

11/02/2013 14:47:45
Quote Anchor link
Mebus Hackintosh op 11/02/2013 14:15:48:
jQuery UI - Menu

Daar kan je ook je eigen 'thema' maken..

http://jqueryui.com/menu/

Dit is héél moeilijk in een website toe te voegen.

- Aar - op 11/02/2013 14:15:58:
Is een herbouw van de site met PHP erbij een oplossing, dan zou je met include() kunnen werken....

De paginas komen uit een bestaand programma. Dit zou dus vereisen dat het totale programma herschreven wordt. + niet iedereen geeft een php server ter beschikking.

Een werkend voorbeeld voor via javascript de menu's uit een php toe te voegen kan ik misschien wel iets mee doen:)
Gewijzigd op 11/02/2013 14:48:33 door Jan R
 
Kris Peeters

Kris Peeters

11/02/2013 15:01:06
Quote Anchor link
Jan R op 11/02/2013 14:47:45:
... Een werkend voorbeeld voor via javascript de menu's ...


Klik eens op de link "view source".
Je kan dat copy/pasten (je hoeft niets aan te passen) in een gloednieuw html-document en er mee testen wat je wil.

Vertel eens waarom dit moeilijk in te werken is? Dit is puur statische code; geen php;...
Gewijzigd op 11/02/2013 15:07:46 door Kris Peeters
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/02/2013 15:01:30
Quote Anchor link
Meeste hostings staan wel PHP toe, inmiddels.
Eventueel kan je de menu-items via een array in JS toevoegen, vanuit een .js file.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

11/02/2013 15:18:50
 
Wouter J

Wouter J

11/02/2013 15:21:28
Quote Anchor link
Ik zou eerder aanraden Twitter Bootstrap te gebruiken (het menu component) dan jQuery UI menu.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

11/02/2013 15:25:35
Quote Anchor link
@Wouter J, Daar dacht ik ook al aan totdat ik dit zag:

Jan R op 11/02/2013 14:47:45:

Dit is héél moeilijk in een website toe te voegen.


Als iemand een jQuery dropdown implementeren al moeilijk vind moet die vooral niet aan bootstrap beginnen.
Gewijzigd op 11/02/2013 15:26:10 door Albert de Wit
 
Wouter J

Wouter J

11/02/2013 15:55:17
Quote Anchor link
Dat denk ik niet. Bootstrap is gewoon plain HTML en CSS, een class toevoegen aan je element en klaar ben je.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

11/02/2013 16:05:21
Quote Anchor link
Zelfde dacht ik geld voor jQuery.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.