Menu-actief

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Robert Deiman

Robert Deiman

24/01/2008 15:52:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met het ontwerpen (of ik doe een poging, ben niet zo'n ontwerper) van een vogelwebsite. Nu is het zo dat ik een soort tabs wil gebruiken, maar dan moet die wel laten zien op welke tab je je bevind.
Weet iemand zo hoe dat gaat? Ik heb wel de link:active enzo allemaal gebruikt (en in de juiste volgorde)

Voorbeeld: Klik
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 06:59:09
 
Crispijn -

Crispijn -

24/01/2008 16:00:00
Quote Anchor link
Kijk eens naar het topic dat ik heb lopen over het bouwen van een menu:

[MooTools] Samen een menu bouwen
 
Winkie

winkie

24/01/2008 16:02:00
 
Crispijn -

Crispijn -

24/01/2008 16:08:00
Quote Anchor link
@Winkie: dat is alleen nodig wanneer je AJAX gebruikt en niet weet op welke pagina je bent. Ik heb niet uit het verhaal op kunnen maken dat Robert ook met AJAX zijn hele content gaat afhandelen.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/01/2008 16:11:00
Quote Anchor link
Ik werk niet met AJAX inderdaad, ik ken en kan het wel, maar dat is voor deze site niet de bedoeling.. Het is ook meer bedoeld voor mezelf als oefening. Maar er is niet een eenvoudige oplossing voor in CSS? Je zal dus echt de url moeten controleren, en aan de hand daarvan de "active" link bepalen?
 
Winkie

winkie

24/01/2008 16:11:00
Quote Anchor link
@Crispijn:
Nee ik ook niet. Ook niet dat hij het per se NIET met AJAX wil gaan doen.

PHPHúlp, weet u wel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door winkie
 
Jacco Engel

Jacco Engel

24/01/2008 16:12:00
Quote Anchor link
Robert is het de bedoeling dat het helemaal zonder JS gaat werken?
 
Crispijn -

Crispijn -

24/01/2008 16:20:00
Quote Anchor link
je kan natuurlijk ook aan de hand van je variabele ($page) bijvoorbeeld of deze gelijk is aan een variabele die in je menu voorkomt. Wanneer 1 = 1, echo active.

Of begrijp ik je nu verkeerd?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/01/2008 16:23:00
Quote Anchor link
@Jacco
Inderdaad is dat de bedoeling..De CSS werkt (nog niet in IE6, maar verder wel)

En waar denk jij die active te gaan echo'en dan Chrispijn, 't is geen geldig argument voor de a-tag.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

24/01/2008 16:26:00
Quote Anchor link
<a href="#" class="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php echo ($var == true)? 'active' : 'inactive' ">

Of iets wat daar op lijkt

Verder ziet het er niet slecht uit overigens alleen even naar het overloopje aan de linker kant kijken
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jacco Engel
 
Erik Rijk

Erik Rijk

24/01/2008 16:30:00
Quote Anchor link
Robert,

Als er straks pagina's aan hangen, dan zal je toch dmv een ID in de adresbalk o.i.d. kunnen zien op welke pagina je zit en aan de hand daarvan de juiste tab highlighten?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/01/2008 16:41:00
Quote Anchor link
Jah, ik heb dat nu ook op die manier gedaan, :) Was nogal dom van me dat ik daar niet aan had gedacht, maar dat deel werkt nu. Bedankt voor het meedenken allemaal.


@Jacco
Welk overloopje aan de linkerkant? Die is volgens mij net als die aan de rechterkant.. Overigens was dit nu meer voor de opzet, ik maak nog een nieuw document waarin dat wel allemaal klopt :)
 
Crispijn -

Crispijn -

24/01/2008 18:21:00
Quote Anchor link
Klopt wat jacco zegt. gewoon een id of class er aan hangen! :)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/01/2008 18:28:00
Quote Anchor link
Is al gebeurt Crispijn ;) (zie ook de link) ik moet nu alleen nog maken dat die in IE6 ook werkt. Deels werkt het al, maar een ander deel nog niet 100%. Maar daar ben ik nu mee bezig..
 
J V

J V

24/01/2008 19:25:00
Quote Anchor link
Erik schreef op 24.01.2008 16:30:
Robert,

Als er straks pagina's aan hangen, dan zal je toch dmv een ID in de adresbalk o.i.d. kunnen zien op welke pagina je zit en aan de hand daarvan de juiste tab highlighten?


Hoe bedoel je dat precies? Ik wil namelijk ook zoiets voor elkaar krijgen.
Maar ik begrijp dat Robert een site krijgt van heel veel pagina's.
Ik begrijp niet hoe je een ID in je adresbalk kunt krijgen. Mijn site is namelijk helemaal niet groot qua pagina's en ik heb voor alle aparte onderdelen een aparte index.php (wat er maar 5 zijn ofzo).
Kortom ik snap er weinig van, sorry. (als iemand het een beetje uit zou kunnen leggen, graag. Of misschieen een duidelijke link op het internet)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/01/2008 19:41:00
Quote Anchor link
Ik gebruik een dergelijke constructie als onderstaand:

Klik

Edit:

Ik krijg het alleen niet werkend in IE6.. :S Erg raar, voor de rest lukt het wel.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
J V

J V

24/01/2008 19:47:00
Quote Anchor link
Oke, dat is mij wel duidelijk. Daar heb ik dus niet veel aan, omdat ik maar 4 pagina's heb en dat kunnen er maximaal 7 worden ofzo (zonder webshop).
Nu heb ik gewoon allemaal index pagina's en de index voor contact zit in een mapje contact en de index voor nieuws in een mapje nieuws etc.
Ik moet met een php functie gaan controleren of een bepaalde index pagina geopend is of niet en aan de hand daarvan een class active of passive aan de link toevoegen. En in mijn css dat dan aanpassen, zodat een actieve link er anders uitziet dan een passieve.
Zo ben ik toch in de goede richting bezig?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/01/2008 21:39:00
Quote Anchor link
Waarom zet je dat dan niet in elke index file apart? Dat gaat wel net zo snel.

Ik ben er trouwens nog niet uit met IE6.. :S Hij wil de achtergrond van de "tab" daar niet inkleuren bij de hover.. :S
 
Wouter K

Wouter K

24/01/2008 22:27:00
Quote Anchor link
http://www.rc-plaza.nl/

Hier gebruikt hij het ook , misschien spieken of vriendelijk vragen ? :)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/01/2008 22:28:00
Quote Anchor link
@ Robert: ik heb net een website gemaakt waarbij de actieve link wordt bijgehouden met een class: www.seedsofyoga.com
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/01/2008 22:53:00
Quote Anchor link
@Jan

Bedankt voor het meedenken, maar dat is het nu niet meer.. Hij geeft keurig in elke browser aan welke pagina je zit. (inderdaad met een class)
Maar ik krijg alleen de hover in het menu niet goed in IE6.

FF en IE7 werken wel prima. (opera dacht ik ook)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.