Met divs layout in center zetten.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Pagina: 1 2 volgende »

Paul v.Dun

Paul v.Dun

23/03/2006 18:16:00
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb een layout in css inline ge-ouputed.
En nu heb ik divs.
En eerlijk gezegt ben ik niet zo'n pro met divs want ik ben aan het overschakelen van tabellen naar divs.

Alleen ik wil me layout dus in het midden hebben.

Ik heb <center></center> geprobeerd maar ditwerkt niet.

Misschien dat iemand het weet?

Groeten.
Gewijzigd op 23/03/2006 18:23:00 door Paul v.Dun
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 00:14:40
 

23/03/2006 18:20:00
Quote Anchor link
Lees de slimme vragen tutorial eerst even.
En center hoor je niet te gebruiken.
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

23/03/2006 18:23:00
Quote Anchor link
Zo verbeterd en nu lijkt het mij vrij duidelijk...

Groeten.
 

23/03/2006 18:26:00
Quote Anchor link
Zonder pagina of CSS/HTML kan ik echt niet veel...
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

23/03/2006 18:28:00
Quote Anchor link
Kun je wel maar je wilt niet.
Als je gewoon zegt hoe ik het kan doen..
Want ik vraag niet "Wil je het doen".

Groeten.
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

23/03/2006 18:32:00
Quote Anchor link
Sebastiaan wil je helpen...
Hij wil waarschijnlijk gewoon zien wat je nu hebt, zodat hij daarop verder kan gaan...
 
Pim Vernooij

Pim Vernooij

23/03/2006 18:33:00
Quote Anchor link
<div align="center">

hier al je content

</div>

niet de meest correcte oplossing, maar je site komt wel in het midden te staan ;)
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

23/03/2006 18:35:00
Quote Anchor link
Edit:
Werkt ook niet.

Ik plak mijn code even.

###

Zo dan wie kan me helpen..

Groeten.
Gewijzigd op 23/03/2006 20:11:00 door Paul v.Dun
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

23/03/2006 18:35:00
Quote Anchor link
margin:0px auto;
toepassen op container div...

Als dit je niet helpt had Seb gewoon gelijk
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

23/03/2006 18:43:00
Quote Anchor link
Weet je zeker dat dat jouw code is?
En niet door photoshop uitgespuugde prut?

Tip: Laat nooit een programma je code genereren.
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

23/03/2006 18:44:00
Quote Anchor link
Ok ik heb de code gepost.
Kan iemand dit even goed zetten dan?

B.v.d.

Edit:
Dit is van image ready....
Inline css bestand wat ik dus al gemeld had.
Ik vind dit gemakkelijker werken.

Edit:
Zou een extern css bestand beter zijn dan?
Gewijzigd op 23/03/2006 18:47:00 door Paul v.Dun
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

23/03/2006 18:49:00
Quote Anchor link
Ja, naar mijn idee wel. Vind ik ook veel beter werken.
maak een div met height (oppassen!!) en width: 100% margin en padding 0px.
text-align: center;
 
Pim Vernooij

Pim Vernooij

23/03/2006 18:50:00
Quote Anchor link
handmatig opmaken van je stylesheet zou helpen ;-) wat produceert imageready een brakke code zeg...

een goed opgebouwde css site, heeft hooguit 5 divs om je content te positioneren... ik gok dat die van jou er +/- 60 heeft... get it ? ;-)
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

23/03/2006 18:53:00
Quote Anchor link
Achja ik ben op div gebied noob dusja het klopt wat je zegt.

Ik heb even een extern css bestand gemaakt.

Als iemand me layout coded in center wil zetten graag.

Index.html:

###

Style.css:

####

Ja ik weet het (image ready),
Maarja het werkt.

B.v.d.
En de,
Groeten.
Gewijzigd op 23/03/2006 20:07:00 door Paul v.Dun
 

23/03/2006 19:00:00
Quote Anchor link
Wat een mooi boek!

Heb je geen gewone pagina?
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

23/03/2006 20:09:00
Quote Anchor link
Nou ok dan omdat je het vraagt.
Klik


Zou je me misschien nu dan kunnen helpen?
Groeten.
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

23/03/2006 21:20:00
Quote Anchor link
Niemand?
 
Jelmer -

Jelmer -

23/03/2006 22:09:00
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/03/2006 22:32:00
Quote Anchor link
Om je lay-out te centreren doe je dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
#container {
    margin: 0px auto;
    width: 800px;
}


Al je content moet dan in een div met id="container"
 
Kalle P

Kalle P

23/03/2006 22:51:00
Quote Anchor link
Onze lieve buren hebben daar een mooi artikel, zoals zij het noemen.

http://www.phpfreakz.nl/artikelen.php?aid=115
 
Paul v.Dun

Paul v.Dun

24/03/2006 11:48:00
Quote Anchor link
Hey,
Bedankt mensen.
Ja sorry Jelmer ik heb een handje bij google dat ik altijd iets verkeerds intype dus vindt hij niets...

Groeten.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.