msn invite script doet raar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hans

hans

13/09/2008 10:52:00
Quote Anchor link
me msn script is op http://straatleven.t35.com/public/msn.inc.php en als ik druk op verstuur met me .ctt bestand komt er dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
<html>
 <head>
 <title>Straatleven || Msn invite !</title>
 </head>
 <body>
 <font face="verdana" size="1"><?
 print '<form method="post" action="" enctype="multipart/form-data">
   <b>Msn Invite</b><p>
   Via deze pagina kun jij je Contactpersonen uit je MSN lijst een uitnodiging
   versturen met een uitnodiging tekst van straatleven !! Graag hopen wij dat
   jullie de MSN Invite systeem vaak zullen blijven gebruiken om je vrienden/msn
   contacten te uitnodigen!<br>
   Zo krijgt straatleven nieuwere bezoekers en wordt straatleven veel groter
   en krijgen jullie meer mogelijkheden dus des te beter voor jullie!! Scroll naar
   Beneden!<br>
   <br>
   <b>PS.</b> Als je een grote MSN Contactpersonen lijst hebt? Kan het ongeveer een
   minuut duren voordat het geladen is! Dus klik het niet weg, blijf AUB geduldig
   wachten. of ga nog beetje praten tegen iemand op msn?<br>
   <br>
   <font color=red size=2 face=verdana><b><center>Importeer nu je msn lijst Voor meer BEZOEKERS</center></b></font><p>
   &nbsp;<center><img src="web_images/msn.bmp" width="325" height="247"></center> <br>
   Je .ctt contactpersonenbestand:<br><input type="file" name="file" id="file"><br><br><input type="submit" name="submit" value="Verstuur"></form>
 '
;

 if(isset($_POST['submit']))
 {

 $file = $_FILES['file']['tmp_name'];
 $extensie = strtolower(end(explode(".", $_FILES['file']['name'])));

 if($file == "none")
 {

 print 'Je moet wel een bestand kiezen.';
 }

 elseif(filesize($file) > (1024*100))
 {

 print 'Je bestand mag niet groter zijn dan 100 kB';
 }

 elseif($extensie != "ctt")
 {

 print 'Je bestand moet de extensie .ctt hebben.';
 }

         elseif($extensie != "Mp3")
 {

 print 'Het bestand Mag geen .mp3 zijn! doet het opnieuw.';
 }

         elseif($extensie != "txt")
 {

 print 'Het Bestand Mag geen .Txt zijn.';
 }

 $file1 = file($file);
 $adressen = array();


 foreach($file1 as $regel)
 {

 if(!(strpos($regel, "list")))
 {

 $pos = strpos($regel, "<contact");
 $pos1 = strpos($regel, "type=");
 if($pos1 > 0)
 $adressen[] = substr($regel, ($pos+18), (strpos($regel, "</contact>")-$pos-18));
 elseif($pos > 0)
 $adressen[] = substr($regel, ($pos+9), (strpos($regel, "</contact>")-$pos-9));
 }
 }

 $adressen1 = array();
 foreach($adressen as $adres)
 {

 if(preg_match('/^.+@.+..+$/', $adres) != 0 && $adres != $data->email && strlen($adres) > 6)
 {

 $adressen1[] = $adres;
 }
 }

 $adressen = $adressen1;

 $count = count($adressen);
 print "<center>Bezig met email versturen naar ".$count." personen.<br>Bedankt voor het promoten van onze website<br>We hopen nu Dat er veel meer mensen komen op Straatleven.<br>Als er meer mensen komen. komen er ook meer Activiteiten!<p>Met vriendelijke groeten,<br>Straatleven.net46.net";
 foreach($adressen as $adres){
 $tekst = 'Beste lezer,<BR>
 <a href="http://www.nitta-10.hyves.nl">Nattie "een Dope rapper" Hij heeft nu ook Hyves aan gemaakt.
 Dus word vrienden met hem!!! <b>klik op deze tekst</b> om naar ze hyves pagina te gaan!!.

 <p>
 <br>
  '
;
 $headers  = 'From: [email protected]' . "
  "
;
 $headers .= 'Content-type: text/html; charset=iso-8859-1' . "
  "
;
  mail($adres, 'Voeg me mattie toe op hyves!', $tekst, $headers);
  print '';
  }

  unlink($file);
  
  
   }

   ?>

 </body>
 </html>


En Als ik op verstuur klik komt er dit:

Je bestand moet de extensie .ctt hebben.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/freehost/t35.com/s/t/straatleven/public/msn.inc.php on line 54

Bezig met email versturen naar 0 personen.
Bedankt voor het promoten van onze website
We hopen nu Dat er veel meer mensen komen op Straatleven.
Als er meer mensen komen. komen er ook meer Activiteiten!

Met vriendelijke groeten,
Straatleven.net46.net

Warning: unlink() [function.unlink]: Unable to access in /home/freehost/t35.com/s/t/straatleven/public/msn.inc.php on line 91
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Hans
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 06:44:47
 
Douwe

Douwe

13/09/2008 10:56:00
Quote Anchor link
Zonder code kunnen we niks.
En misschien kun je je tekst even wat logischer opbouwen, ik begrijp nu niet wat bij je post hoort, en wat bij het antwoord v/d pagina...
 
Hans

hans

13/09/2008 11:04:00
Quote Anchor link
Douwe M schreef op 13.09.2008 10:56:
Zonder code kunnen we niks.
En misschien kun je je tekst even wat logischer opbouwen, ik begrijp nu niet wat bij je post hoort, en wat bij het antwoord v/d pagina...

Heb code net erop gedaan
 
Douwe

Douwe

13/09/2008 11:12:00
Quote Anchor link
Er gaat schijnbaar iets fout met file()...
 
Hans

hans

13/09/2008 11:14:00
Quote Anchor link
Douwe M schreef op 13.09.2008 11:12:
Er gaat schijnbaar iets fout met file()...

Wat moet ik dan invullen in een regel:)
 
Douwe

Douwe

13/09/2008 11:15:00
Quote Anchor link
Weet ik niet, opzich is file() goed. Misschien even het volgende bovenaan de pagina zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
error_reporting(E_ALL);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Douwe
 
Hans

hans

13/09/2008 11:21:00
Quote Anchor link
Douwe M schreef op 13.09.2008 11:15:
Weet ik niet, opzich is file() goed. Misschien even het volgende bovenaan de pagina zetten:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
error_reporting(E_ALL);
?>

nope wil niet. misschien is het script wel goed maar licht het aan de host
 
Douwe

Douwe

13/09/2008 11:22:00
Quote Anchor link
Zet dat eens neer, en post dan wat er staat... En het kan best aan de host liggen ja. Probeer het eens op localhost, zou ik zeggen.
 
Hans

hans

13/09/2008 11:54:00
Quote Anchor link
Douwe M schreef op 13.09.2008 11:22:
Zet dat eens neer, en post dan wat er staat... En het kan best aan de host liggen ja. Probeer het eens op localhost, zou ik zeggen.

wat ik heb is wel zo gratis host.
 
Douwe

Douwe

13/09/2008 11:58:00
Quote Anchor link
Douwe M schreef op 13.09.2008 11:22:
Zet dat eens neer, en post dan wat er staat... En het kan best aan de host liggen ja. Probeer het eens op localhost, zou ik zeggen.
 
Arjan hazewinkel

arjan hazewinkel

02/01/2012 02:55:15
Quote Anchor link
Ik heb het probleem dat als ik mijn ctt file upload en versturen klik
dat er staat dat het geen .mp3 file mag zijn maar het is een ctt file?

hoe verhelp ik dit
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/01/2012 10:38:56
Quote Anchor link
Waarom controleer je op diverse extenties?
Is het niet zinniger om te kijken of wanneer de extentie eindigt op .ctt de boel te versturen, en anders een foutmelding te geven?

Bovendien is dit wat je wilt niet geheel legaal. Ikzelf sta niet te wachten op een mail die ik krijg van een uitnodiging van een vriend met pure spam. Ook niet als ik daarna op op een afmeld-link nog moet klikken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.