Mysql query not in ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ton

ton

02/07/2005 13:23:00
Quote Anchor link
Ik heb 2 tabellen een tabel antwoord met daarin antw_usr en een tabel usrcontrole met een veld usrcontrole_user
in de tabel usrcontrolle staat een gebruikersnaam 1x in.
in antwoord kan een naam 1000 voorkomen
de bedoeling is dat ik in beide tabellen vergelijk of er in de tabel usrcontrole.usrcontrole_user een naam staat die NIET in antwoord.antw_user staat

Zoiets ??
select usrcontrole_user from usrcontrole where usrcontrole_user NOT IN (select antw_user from antwoord);


Wie kan en wil me helpen met deze query
alvast bedankt
Gewijzigd op 02/07/2005 13:52:00 door Ton
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 05:47:44
 
Ton

ton

02/07/2005 16:56:00
Quote Anchor link
SELECT usrcontrole_user,usrcontrole_les FROM usrcontrole LEFT JOIN antwoord ON usrcontrole.usrcontrole_user = antwoord.antw_user WHERE antwoord.antw_user IS NULL;
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.