na bepaalde tijd, een bericht tonen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Christiaan de kleine

christiaan de kleine

08/07/2013 16:36:27
Quote Anchor link
Goedendag,

Is het volgende mogelijk, en zo ja hoe?

Als een gebruiker komt op mijn website, wil ik dat er automatisch na 5 minuten een bepaalde text ofafbeelding moet worden getoond. Vervolgens weer 5 minuten wachtenen dan weer iets anders. Alles wat getoond word hoeft maar 20seconden zichtbaar te zijn.

Is dat mogelijk, zo ja hoe?
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 13:34:26
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/07/2013 16:41:01
Quote Anchor link
Ik zou eerder in de hoek van JS kijken als je dit opeens wilt. SetTimeout bijvoorbeeld.
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

08/07/2013 16:42:19
Quote Anchor link
enig idee hoe ik het dan kan opbouwen
 
Dimitri Van Reeth

Dimitri Van Reeth

08/07/2013 16:49:09
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

08/07/2013 16:53:50
Quote Anchor link
heb dit in elkaar weten te klussen, alleen weet niet of het goed is.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body onload="myFunction()">

<script>
function myFunction() {
setTimeout(function(){alert("Hallo")},5000);
if (confirm('Select a button'))
myFunction2();
else myFunction2();
}

function myFunction2() {
setTimeout(function(){alert("Christiaan")},10000);
if (confirm('Select a button'))
myFunction3();
else myFunction3();
}

function myFunction3() {
setTimeout(function(){alert("Dag")},20000);
}

</script>

Uitproberen<br />
Na 2 seconden: Hallo<br />
Na 10 seconden: Christiaan<br />
Na 20 seconden: Dag<br />


</body>
</html>

dit gaat via confirm boxen, wil het graag als alert box
Gewijzigd op 08/07/2013 16:54:16 door christiaan de kleine
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/07/2013 16:56:09
Quote Anchor link
dan pas je de confirm() toch aan naar een alert()?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

08/07/2013 17:09:23
Quote Anchor link
Hier een voorbeeld.

Wat ben je daar van plan? Heb je ergens een array van boodschappen of zo?
Moet dat blijven draaien? indien ja, is dit cyclisch (na de laatste boodschap terug de eerste ...)?
Of moet die informatie van de server komen (bv. met Ajax ophalen)?

Het zou te zot zijn om 1 functie per boodschap te maken. Best 1 functie die het regelt en de informatie ergens opgeslagen (in een array of zo).


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<!doctype html>
<html>
<head>
  <style>
    #secret {
      position: absolute;
      display: none;
      border: 1px solid #000;
      right: 30px;
      top: 30px;
      width: 200px;
      height: 200px;
    }
  </style>
  <script>
  var index = 0;  //
  window.onload = function() {  // dit wordt uitgevoerd als de pagina geladen is
    
    // over 5 minuten wordt dit getriggerd
    var t = setTimeout(
      showPicture,
      5 * 1000 * 60  // in milliseconden
    );
  }
  
  function showPicture() {
    var div = document.getElementById('secret');
    div.innerHTML = "Hallo, een berichtje";
    div.style.display = 'block';
    // over 20 seconden terug verstoppen
    var t = setTimeout(
      hidePicture,
      20 * 1000  
    );
  }
  function hidePicture() {
    var div = document.getElementById('secret');
    div.style.display = 'none';
    // opnieuw
    var t = setTimeout(
      showPicture,
      5 * 1000 * 60  // eventueel trek je hier die 20 seconden nog af ...
    );
  }
  
  </script>
</head>
<body>
  <h1> Een titel </h1>
  <p>Lorem ipsum en de rest ...</p>
  <div id="secret"></div>
</body>
</html>
 
Christiaan de kleine

christiaan de kleine

08/07/2013 18:16:33
Quote Anchor link
Het gaat om ongeveer 15 berichten en 5tal plaatjes. Dit zou in een array kunnen komen zodat het in 1 functie kan. Alleen hoe ziet de code er dan uit.

Toevoeging op 09/07/2013 17:01:07:

...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.