Object vereist foutmelding

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »
Sonny van de Berg

Sonny van de Berg

22/02/2011 19:04:04
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik heb hier het formuier simple ajaax contactform gedownload.
Nu heb ik m iets uitgebreid maar krijg steeds de foutmelding: object vereist. En er ontbreekt een teken ')'

Heb alles al 20 keer nagelopen maar geen idee waar de fout zit.
Hopelijk ziet iemand hem meteen:D

Bedankt alvast!

Mvg Sonny van de Berg

<script type="text/javascript">
var http = false;
if(navigator.appName == "Microsoft Internet Explorer") {
http = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
}
else {
http = new XMLHttpRequest();
}
function checkform(vnaam, email, anaam, sitelink, postcode, telefoon, land, aanhef, bedrijf, straat, huisnr, woonplaats) {
http.abort();
http.open("GET", "contactverwerk.php?vnaam=" + vnaam + "&email=" + email + "&anaam=" + anaam + "&sitelink=" + sitelink + "&postcode=" + postcode "&telefoon=" + telefoon "&land=" + land "&aanhef=" + aanhef "&bedrijf=" + bedrijf "&straat=" + straat "&huisnr=" + huisnr "&woonplaats=" + woonplaats,) true);





<div id="ajaxresponse"></div>
<form action="" method="post">
<br/>

Aanhef: <br /> <input type="text" name="aanhef" id="aanhef" size=50 maxlength=50><br/>

Bedrijf: <br /> <input type="text" name="bedrijf" id="bedrijf" size=50 maxlength=50><br/>

<font color="red">*</font>Voornaam: <br /> <input type="text" name="vnaam" id="vnaam" size=50 maxlength=50><br/>

<font color="red">*</font>Achternaam: <br /> <input type="text" name="anaam" id="anaam" size=50 maxlength=50><br/>

<font color="red">*</font>Telefoonnummer:<br /> <input type="text" name="telefoon" id="telefoon" size=50 maxlength=50><br/>

<font color="red">*</font>E-mailadres:<br /> <input type="text" name="email" id="email" size=50 maxlength=50><br/>

<font color="red">*</font>Straat: <br /> <input type="text" name="straat" id="straat" size=50 maxlength=50><br/>

<font color="red">*</font>Huisnummer: <br /> <input type="text" name="huisnr" id="huisnr" size=50 maxlength=50><br/>

<font color="red">*</font>Woonplaats: <br /> <input type="text" name="woonplaats" id="woonplaats" size=50 maxlength=50><br/>

<font color="red">*</font>Postcode: <br /> <input type="text" name="postcode" id="postcode" size=50 maxlength=50><br/>

<font color="red">*</font>Land: <br /> <input type="text" name="land" id="land" size=50 maxlength=50><br/>

<font color="red">*</font>Hoe ben je op deze site terecht gekomen?: <br /> <input type="text" name="sitelink" id="sitelink" size=50 maxlength=50><br/>

<input type="button" value="Versturen" class="button" onClick="checkform(document.getElementById('vnaam').value, document.getElementById('email').value, document.getElementById('anaam').value, document.getElementById('sitelink').value, document.getElementById('postcode').value, document.getElementById('telefoon').value, document.getElementById('land').value, document.getElementById('aanhef').value, document.getElementById('bedrijf').value, document.getElementById('straat').value, document.getElementById('huisnr').value, document.getElementById('woonplaats').value)" />

<input type="reset" value="Reset" class="button" /> </form>
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 17:02:05
 

22/02/2011 19:09:38
 
Sonny van de Berg

Sonny van de Berg

22/02/2011 19:15:42
Quote Anchor link
Heb het gezien, maar daar wordt ik niet wijzer uit. Als je meteen op de foutmelding klikt na het openen van de pagina zie je: ')' vereist.

En als je op versturen klikt krijg je een melding: object vereist.

Nogmaals: ben er al uren mee bezig maar kom er echt niet uit!

Hulp welkom!!

Bedankt allen.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

22/02/2011 20:10:19
Quote Anchor link
Ik heb even snel gekeken,

http.open("GET", "contactverwerk.php?vnaam=" + vnaam + "&email=" + email + "&anaam=" + anaam + "&sitelink=" + sitelink + "&postcode=" + postcode "&telefoon=" + telefoon "&land=" + land "&aanhef=" + aanhef "&bedrijf=" + bedrijf "&straat=" + straat "&huisnr=" + huisnr "&woonplaats=" + woonplaats,) true);

achter je laatste zin zie ik 'woonplaats,) true' staan, het zou 'woonplaats, true);' moeten zijn.
 
Sonny van de Berg

Sonny van de Berg

22/02/2011 20:31:28
Quote Anchor link
Bedankt voor je tip.
Ik heb de back up even terug gezet, en echt veld voor veld toegevoegd.
Werkt nu naar behoren:)

Sonny
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.