onclick vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »
Els

els

30/01/2010 23:05:00
Quote Anchor link
Hoi, Ik wil met de onclick="showuser(users)" de inhoud van het tekstvak users verzenden. showuser is de function. Maar met onderstaande code lukt het niet. hoe moet ik de onclick instellen?

ps, hier komt de code vandaan:
http://www.w3schools.com/PHP/php_ajax_database.asp



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<html>
<head>
<script type="text/javascript" src="selectuser.js"></script>
</head>
<body>

<form method="post">
    <table>
        <tr>
            <td><strong>Naam:</strong></td>
            <td><input type="text" name="users" size="50"></td>
        </tr>
        
        <tr>
            <td><input type="button" onclick="showuser(users)" name="submit" value="Krabbel toevoegen"></td>
            
            
            <td></td>
        </tr>
    </table>
</form>
<br />
<div id="txtHint"><b>Person info will be listed here.</b></div>

</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Els
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 17:50:04
 
Crispijn -

Crispijn -

30/01/2010 23:09:00
Quote Anchor link
Wat is precies de inhoud van selectuser.js? Aangezien het een javascript ding is zal de inhoud hiervan wel bepalend zijn!
 
Els

els

30/01/2010 23:14:00
Quote Anchor link
Dit is de inhoud Crispijn,
var xmlhttp;

function showUser(str)
{
xmlhttp=GetXmlHttpObject();
if (xmlhttp==null)
{
alert ("Browser does not support HTTP Request");
return;
}
var url="getuser.php";
url=url+"?q="+str;
url=url+"&sid="+Math.random();
xmlhttp.onreadystatechange=stateChanged;
xmlhttp.open("GET",url,true);
xmlhttp.send(null);
}

function stateChanged()
{
if (xmlhttp.readyState==4)
{
document.getElementById("txtHint").innerHTML=xmlhttp.responseText;
}
}

function GetXmlHttpObject()
{
if (window.XMLHttpRequest)
{
// code for IE7+, Firefox, Chrome, Opera, Safari
return new XMLHttpRequest();
}
if (window.ActiveXObject)
{
// code for IE6, IE5
return new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
}
return null;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
dit is de getuser.php
<?php
$q
=$_GET["q"];

$con = mysql_connect('localhost', 'root', 'ww');
if (!$con)
  {

  die('Could not connect: ' . mysql_error());
  }


mysql_select_db("krabbels", $con);

$sql="SELECT * FROM krabbel WHERE id_cate = '".$q."'";

$result = mysql_query($sql);


while($row = mysql_fetch_array($result))
  {

$test=$row['link'];
 echo '<img src="'.$test.'" border="0" alt="krabbels">';
  }



mysql_close($con);
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door els
 
Yorick17

yorick17

31/01/2010 00:00:00
Quote Anchor link
de vraag is me nog niet helemaal duidelijk
 
Roel -

Roel -

31/01/2010 00:28:00
Quote Anchor link
Maak van die slechte PHP code maar eens dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
mysql_connect("localhost", "root", "ww") or die ("Er kan geen verbinding gemaakt worden.");
mysql_select_db("krabbels") or die ("Er kan geen verbinding gemaakt worden met de database.");
$sql = mysql_query("SELECT * FROM krabbel WHERE id_cate = '".mysql_real_escape_string($_GET['q'])."'");
while($krabbel = mysql_fetch_assoc($sql)) {
    echo '<img alt="Krabbels" src="'.$krabbel['link'].'" border="0" />';
}

?>


Dat is een stuk eenvoudiger en veiliger.

Hiermee moet ik denk ik trouwens wel lukken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
function showUser(str) {
    var xmlhttp;
    if (window.ActiveXObject) {
        xmlhttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
    } else {
        xmlhttp = new XMLHttpRequest();
    }
    if (xmlhttp == null) {
        alert("Browser does not support HTTP Request");
        return;
    }
    var url="getuser.php?q=" + str + "&sid=" + Math.random();
    xmlhttp.onreadystatechange=stateChanged;
    xmlhttp.open("GET",url,true);
    xmlhttp.send(null);
    xmlhttp.onreadystatechange = function() {
    if (xmlhttp.readyState == 4) {
        document.getElementById('txtHint').innerHTML = xmlhttp.responseText;
        }
    }
    xmlhttp.open("GET", url, true);
    xmlhttp.send(null);
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roel -
 
Els

els

31/01/2010 00:49:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de snelle hulp.
Maar het werkt nog niet, krijg nu een foutmelding: fout op de pagina.
Heb nu dit in de index pagina staan en de andere 2 bestanden heb ik over genomen van Hoithebest, zie bericht hier boven.

<html>
<head>
<script type="text/javascript" src="selectuser.js"></script>
</head>
<body>
Select a User:

<form method="post" id="form" name="form">
<table>
<tr>
<td><strong>Naam:</strong></td>
<td><input type="text" name="users" size="50"></td>
</tr>

<tr>
<td><input type="button" onclick="showuser(this.form.users)" name="submit" value="toevoegen"></td>


<td></td>
</tr>
</table>
</form>
<br />
<div id="txtHint"><b>Person info will be listed here.</b></div>

</body>
</html>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door els
 
P Lekensteyn

P Lekensteyn

31/01/2010 10:43:00
Quote Anchor link
Maak van this.form.users eens this.form.users.value.
Verder is het niet aan te raden dat je met een root-account queries uitvoert als dat niet nodig is.
 
Els

els

31/01/2010 11:18:00
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie Peter,
Maar krijg zelfde foutmelding. ik denk dat de code van selectuser.js niet goed is, zie hier onder.

function showUser(str) {
var xmlhttp;
if (window.ActiveXObject) {
xmlhttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
} else {
xmlhttp = new XMLHttpRequest();
}
if (xmlhttp == null) {
alert("Browser does not support HTTP Request");
return;
}
var url="getuser.php?q=" + str + "&sid=" + Math.random();
xmlhttp.onreadystatechange=stateChanged;
xmlhttp.open("GET",url,true);
xmlhttp.send(null);
xmlhttp.onreadystatechange = function() {
if (xmlhttp.readyState == 4) {
document.getElementById('txtHint').innerHTML = xmlhttp.responseText;
}
}
xmlhttp.open("GET", url, true);
xmlhttp.send(null);
}
 
Els

els

31/01/2010 13:03:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties, heb het opgelost met jquery en dat werkt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.