Onverklaarbaar formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »
RT

RT

07/05/2008 11:02:00
Quote Anchor link
Ik heb het volgende formulier:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<form method="post" action="index.php?page=add_album" enctype="multipart/form-data">
    <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="100000" />
    <p>
    <label for="naam" class="align_text">Album titel:</label>
    <input name="title" type="text" value="">
    </p>
    <?php
    $i
= 1;
    while($i <= 30) {
        echo '<p>';
        echo '<label for="image' .$i. '" class="align_text">Afbeelding ' .$i. ':</label>';
        echo '<input name="image' .$i. '" type="file" value="' .$_POST['image'.$i]. '">';
        echo '</p>';
        echo '<p>';
        echo '<label for="remark' .$i. '" class="align_text">Opmerking:</label>';
        echo '<textarea cols="100" rows="10" name="remark' .$i. '">' .$_POST['remark'.$i] . '</textarea>';
        echo '</p>';
        $i++;
    }

    ?>

    <p>
    <label for="head_image" class="align_text">Hoofdafbeelding:</label>
    <select name="head_image">
    <?php
        $i
= 1;
        while($i <= 30) {
            echo '<option value="' .$i. '">Afbeelding ' .$i. '</option>';
            $i++;
        }

    ?>

    </select>
    </p>
    <p>
    <label for="submit" class="align_text">&nbsp;</label>
    <input type="submit" name="reply" value="Plaatsen">
    </p>
    </form>

En ik controleer met php later of er een titel is ingevuld dmv !empty().

Als ik twee afbeeldingen upload gaat dit allemaal perfect.
Als ik er 10 upload zegt hij dat er geen titel is ingevuld, terwijl ik 100% zeker weet dat er een titel is ingevuld.
Ook mijn foutafhandeling is perfect en daar ligt het niet aan.
Is er een maximum aantal bestanden dat je per formulier kunt uploaden ofzo?

Bvd, RT.
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 04:35:03
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

07/05/2008 11:09:00
Quote Anchor link
Ik denk dat we je formulier verwerking hiervoor nodig hebben. Hier zit namelijk (voor zover ik zie) niets fout. Het enige wat ik anders zou doen is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="100000" />


Men kan ook zelf een formulier maken en deze naar index.php?page=add_album sturen en dan bijv. als MAX_FILE_SIZE 1.000.000 ingeven. Dan zal de afbeelding groter mogen zijn. Ik zou dus gewoon een variabele vooraf definiëren met de MAX_FILE_SIZE. Heb je daar ook geen problemen mee ;-).
Óf je controleert nogmaals in je formulier verwerking of de MAX_FILE_SIZE 100.000 is, maar dat is een beetje dubbelop dan.
 
RT

RT

07/05/2008 11:50:00
Quote Anchor link
Oke, klopt dat had ik ff snel van internet gehaald dat van max_file_size.
Maargoed, hier mijn formulier verwerking:

show_form() geeft dus gewoon het formulier weer.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
<?php
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] != "POST") {
    show_form();
}
else {
    if(isset($_POST['title']) AND !empty($_POST['title'])) {
        $query = "SELECT * FROM albums WHERE title = '" .mysql_real_escape_string($_POST['title']). "'";
        $res = mysql_query($query);
        if($res) {
            if(mysql_num_rows($res) == 0) {
                $query = "INSERT INTO albums
                (title,datetime,image)
                VALUES ('"
.$_POST['title']. "',NOW(),'foto" .$_POST['head_image']. "_small.jpg')";
                if(mysql_query($query)) {
                    $album_id = mysql_insert_id();
                    if(mkdir("../fotoboek/afbeeldingen/" . $_POST['title'], 0700)) {
                        $i = 1;
                        while($i <= 30) {
                            if(is_uploaded_file($_FILES['image'.$i]['tmp_name'])) {
                                $dest = "../fotoboek/afbeeldingen/" . $_POST['title'] . "/";
                                if(move_uploaded_file($_FILES['image'.$i]['tmp_name'],$dest . "foto" .$i. ".jpg")) {
                                    $imagequery = "INSERT INTO images
                                    (album_id,filename,number,comment,datetime)
                                    VALUES('"
.$album_id. "','foto" .$i. ".jpg','" .$i. "','" .$_POST['remark' .$i]. "',NOW())";
                                    if(mysql_query($imagequery)) {
                                        if(copy($dest . "foto" .$i. ".jpg",$dest . "foto" .$i. "_small.jpg")) {
                                            list($width, $height) = getimagesize($dest . "foto" .$i. "_small.jpg");
                                            if($width > 150) {
                                                $new_width = 150;
                                                $new_height = round(150 / $width * $height,1);
                                            }
else {
                                                $new_width = $width;
                                                $new_height = $height;
                                            }

                                            $image = imagecreatefromjpeg($dest . "foto" .$i. "_small.jpg");
                                            if(unlink($dest . "foto" .$i. "_small.jpg")) {
                                                $destination = imagecreatetruecolor($new_width, $new_height);
                                                imagecopyresampled($destination, $image, 0, 0, 0, 0, $new_width, $new_height, $width, $height);
                                                imagejpeg($destination,$dest . "foto" .$i. "_small.jpg");
                                                imagedestroy($image);
                                            }
else {
                                                echo '<p><span class="error">Er is iets misgegaan bij het verwijderen van de originele thumbnail (' .$i. ').</span></p>';
                                            }
                                        }
else {
                                            echo '<p><span class="error">Er is iets misgegaan bij het kopieëeren van de foto  (' .$i. ').</span></p>';
                                        }
                                    }
else {
                                        echo '<p><span class="error">Er is iets misgegaan bij het de imagequery  (' .$i. ').</span></p>';
                                    }
                                }
else {
                                    echo '<p><span class="error">Er is iets misgegaan bij het kopieëeren van de tijdelijke foto  (' .$i. ').</span></p>';
                                }
                            }
                    
                            $i++;
                        }
                    }
else {
                        echo '<p><span class="error">Er is iets misgegaan bij het aanmaken van de albumdir.</span></p>';
                    }
                }
else {
                    echo '<p><span class="error">Er is iets misgegaan bij het invoegen van het album in de database.</span></p>';
                }
            }
        }
else {
            echo '<p><span class="error">Er is iets misgegaan bij het vergelijken van de albums in de database.</span></p>';
        }
    }
else {
        echo '<p><span class="error">Er is geen titel ingevuld, vul deze alsnog in.</span></p>';
        show_form();
    }
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RT
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

07/05/2008 11:57:00
Quote Anchor link
Oké... Nou zover ik kan zien zit er niets fout. Ziet er allemaal keurig uit. Even nog voor de duidelijkheid: als je dus 10 bestanden wil uploaden geeft hij direct dat er geen titel is ingevuld, terwijl dat wel zo is? En als je minder dan 10 bestanden wil uploaden, doet hij het gewoon? Kijk eens met print_r($_POST) wat er in de $_POST-variabele zit bij minder dan 10 en 10 uploads.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<pre>'.print_r($_POST, true).'</pre>';
?>
 
RT

RT

07/05/2008 12:23:00
Quote Anchor link
Ik wil net uploaden, maar nu doet hij helemaal niks meer. Er zit nu niks meer in de $_POST variabele als ik het formulier post. Heb niks aangepast aan de pagina.

Er rust een vloek op dat formulier oid :|.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.