Pagerankverhogen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Asker

Asker

05/02/2009 02:11:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

ik heb een domeinnaam aangeschaft zoals bij onderwerp staat maar dan met .NL erachter. Ik vroeg mij af wat jullie van deze domeinnaam vinden en wat jullie ervan vinden dat ik deze (best wel goede) domeinnaam wil gebruiken waarbij mensen die een eigen website hebben hun website kunnen promoten op mijn website.

PS: website is nog niet 100% online, dit zal tussen a.s vrijdag en zondag gebeuren.

Ik hoor graag (tot zo ver) jullie mening!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Asker
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 15:57:04
 
Winston Smith

Winston Smith

05/02/2009 08:57:00
Quote Anchor link
En om welke domeinnaam gaat het dan? :-/
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

05/02/2009 08:58:00
Quote Anchor link
wat ik er van vind.
1 tables not done.
2 je site aanmelden op en andere site heeft pas zijn als de site relevant is
en ik zie niet met welk site jij relevantie heeft dus ik zou er ook weinig in zien om mijn site aan temelden bij jou site.
3 domein naam is idd wel oke.
ps je site is 0% online :)


@kasper
dat was voor mij ook eerst letterlijk en raadsel
Pagerankverhogen.nl ...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RvW Of toch niet
 
Robert Deiman

Robert Deiman

05/02/2009 09:06:00
Quote Anchor link
@Asker

Tegen dat soort linkdatabases heeft Google al lang oplossingen bedacht. Het gaat niet om het 'aantal links' maar om het 'aantal rélevante links'. Jou domeinnaam zou alleen interessant kunnen zijn om je op aan te melden als je website over SEO en met name: pagerank gaat.

Meld iemand zich aan op zo'n "linkdump" dan werkt dat alleen maar negatief op de pagerank. Stijgen is moeilijk, dalen is makkelijk en omhoog komen daarna weer moeilijker. -> Conclusie: mensen zullen zich hoogstwaarschijnlijk niet aan willen melden (iig niet als ze kennis hebben van hoe Google werkt, waar die op let) omdat ze er niet door zullen stijgen in rank, maar eerder dalen.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

05/02/2009 13:27:00
Quote Anchor link
Inderdaad, ik zou mijn site er echt niet op willen zetten. En stel je voor dat Google jou pagina een pagerank van bijv 4 geeft en er staan honderden links op, dan schiet het per link nog totaal niet op. Het heeft geen enkele zin en net als Robert ook zegt, de onderwerpen van de sites zijn compleet verschillend. Google is intelligent genoeg om dit op te merken.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

05/02/2009 15:29:00
Quote Anchor link
@Niek

Het aantal links op een pagina maakt niet veel uit, als het relevante links zijn niet in elk geval.

Startpagina hoort (vanwege het aanbieden van relevante links per onderwerp) niet bij zo'n standaard linkdump, dwz dat je niet ineens in Rank verlaagd als je daar bij bent aangemeld. -> Maar ook daar hoef je niet te rekenen op veel verhogen van je rank, omdat alles wat er er daar gebeurt links verzamelen is, dus super relevant voor het onderwerp is het niet, omdat er geen informatie over het onderwerp zelf te vinden is.
 
Asker

Asker

05/02/2009 16:13:00
Quote Anchor link
En wat als ik het gebruik om (gratis) linkpartners te worden met websites die ook te maken hebben met pageranks, en dat die linkpartners minimaal PR3 moeten hebben o.i.d?
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

05/02/2009 16:17:00
Quote Anchor link
ja dan word jou site idd beter,
als jou site met page ranking te maken heeft.

maar dan ken je nog steeds niet iemand anders helpen die nix met page ranking te maken heeft ;)
 
Asker

Asker

05/02/2009 21:19:00
Quote Anchor link
@ RVW (en alle andere leden van phphulp.nl)

Aan de ene kant denk ik erover om (gratis) linkpartners te worden met websites die PR3 of hoger hebben.

Aan de andere kant denk ik, pagerank is niet belangrijk, zolang ik maar veel bezoekers en "klanten" krijg op mijn website die willen adverteren op mijn website. Als ik daarmee een aardig zakcentje verdien dan maakt voor mij PR niet uit.

Of heb ik het verkeerd?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

05/02/2009 21:32:00
Quote Anchor link
Ik reageer kort, zit op mijn iphone in de trein. Als je echt geld wilt verdienen kun je 2 dingen doen (mening);

A) stoppen. Bovenstaande ideeen gaan niks opleveren.
B) de url is geinig, begin een weblog/ website met interessante artikelen, eigen content (mits je die kennis hebt) en gooi niet je website vol met banners en links. Je moet investeren! Tijd! moeite! En pas als je veel bezoekers hebt kun je enkele relefante advertenties toevoegen ...

Maar -echt- geld verdienen? Appeltaart als het je lukt!
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

05/02/2009 22:19:00
Quote Anchor link
Afbeelding bovendien ook nog eens web 2.0 en uitgerust met de laatste gadgets (LOL)
 

05/02/2009 22:21:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta name="GENERATOR" content="Parallels Plesk Sitebuilder 4.5.0">

Dat zegt genoeg.
Zie ook mijn topic: Template site reviews sluiten.
 
Asker

Asker

06/02/2009 12:58:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 05.02.2009 22:21:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta name="GENERATOR" content="Parallels Plesk Sitebuilder 4.5.0">

Dat zegt genoeg.
Zie ook mijn topic: Template site reviews sluiten.

Hallo,

tijdens het registreren van mijn domeinnaam kon ik ervoor kiezen om sitebuilder erbij te nemen (gratis, proefversie voor 1 maand).

Dat heb ik dus gedaan. En toen heb ik inloggegevens gekregen voor de sitebuilder etc.

en daarvanuit heb ik op een makkelijke manier mijn website gemaakt. Vandaar dat er Parallels Plesk Sitebuilder 4.5.0 staat.

mvg,
Asker
 
Asker

Asker

06/02/2009 13:01:00
Quote Anchor link
Paradox™ schreef op 05.02.2009 22:19:
Afbeelding bovendien ook nog eens web 2.0 en uitgerust met de laatste gadgets (LOL)

Hallo,

wat bedoel jij met "web 2.0 en uitgerust met de laatste gadgets" ?

mvg,
Asker
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

06/02/2009 13:17:00
Quote Anchor link
hij bedoelt dat je site lelijk is:) en nutteloos nu.

en niet bumpen aub je hebt en edit knop
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

06/02/2009 13:30:00
Quote Anchor link
Ik sluit me aan bij Arjan Kapteijn.

Zo'n URL is interessant als je informatie/artikelen schrijft over page ranking.

Als ik schoenen op m'n website verkoop heb ik er echter weinig aan dat een site met als url 'pagerankverhogen.nl' naar mij verwijst.

Het aantal links naar je site zegt lang niet alles over je pagerank.
 
Asker

Asker

06/02/2009 15:06:00
Quote Anchor link
Hallo,

ik snap nu niet waarom jullie mij "aanvallen".
Mijn website is nog niet 100% af. Zodra het script af is dan zal het doorgelinkt worden naar de juiste locatie en de "echte" website.

Dit is gewoon een tijdelijke index pagina totdat het af is, de "echte" site wordt niet met een sitebuilder of iets dergelijks gemaakt.

Ik vraag in mijn topic alleen wat jullie van mijn domeinnaam vinden en wat jullie van mijn idee(tjes) vinden. Ik heb niet gezegd dat ik dit (huidige pagina) heel mooi vindt zoals een lid in zijn reactie schrijft.

Maar toch bedankt voor jullie reacties!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Asker
 
Robert Deiman

Robert Deiman

06/02/2009 15:56:00
Quote Anchor link
@Asker

In het begin van het topic zijn er wel goede reacties op je vraag gekomen. Het is een interessante URL, maar wel alleen als je zelf genoeg kennis hebt betreffende het onderwerp.
Zoals al eigenlijk meteen uit jou vraag blijkt heb jij die kennis niet. Voor bezoekers en evt. linkpartners wordt zo'n site alleen maar interessant als je wat toevoegt aan de reeds bestaande lijst met websites omtrent dat onderwerp.

Ik geef jou wat dat betreft heel weinig kans van slagen en kan van hier op de site zo een aantal opnoemen die wel behoorlijke SEO kennis hebben. Maar zelfs voor hen is het bijna geen doen om daar iets heel goeds van te maken, wat ook wat toevoegt.

Conclusie: Leuke domeinnaam, maar je zult er weinig aan hebben.

edit:
Ik heb 't topic ook ff wat opgeschoont. ZOals het nu ging kan echt niet.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Asker

Asker

06/02/2009 18:53:00
Quote Anchor link
Hallo,

Na alle reacties hier en andere fora heb ik besloten een weblog te openen (wordpress) en artikelen te schrijven over pagerank etc.

en dan kan ik later nog google ads toevoegen.
 
Asker

Asker

12/02/2009 15:07:00
Quote Anchor link
Mijn website staat op dit moment online. Zouden jullie nu willen kijken en vertellen wat jullie er nu van vinden?

positieve en negatieve feedback welkom.

- Op dit moment gebruik ik een simpele template wat nog aangepast kan worden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Asker
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

12/02/2009 15:56:00
Quote Anchor link
wat vind je der zelf van?

zou jij zelf deze site door lezen omdat het vernieuwde informatie bied?
voor de rest leuke template.....
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.