Pagina navigatie.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »
Wouter van

Wouter van

30/09/2014 14:56:10
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik ben nieuw op dit forum en heb een vraag over pagina navigatie.

Er worden een aantal resultaten uit de database gehaald en het is de bedoeling dat ik maximaal 20 records per pagina te zien krijg. Onder alle records staat dan een linkje met Vorige en Volgende om tussen de pagina's te navigeren.


de pagina navigatie werkt goed alleen onder alle records en de linkjes met vorige en volgende, wordt steeds weer een tabel geprint. Het lijkt wel of deze pagina in een oneindige lus zit.

misschien is er iemand die kan helpen.


hier het script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
<?php


$Categorie
= 'xxxxxx';

mysql_connect ("xxxxxxxx","xxxxxxxx","xxxxxxxx")or die (mysql_error());
mysql_select_db("xxxxxxxx")or die (mysql_error());

$query = mysql_query ("SELECT * FROM opdrachten_gegevens WHERE Categorie = '$Categorie' ORDER BY Opdracht_ID ")or die (mysql_error());


$result = mysql_query("SELECT * FROM opdrachten_gegevens WHERE Categorie = '$Categorie' ORDER BY Opdracht_ID ")or die (mysql_error());


$page = (!isset($_GET['page'])) ? 1 : $_GET['page'];
//aantal records per pagina
$max = 20;
$start = ($max * $page) - $max;
//hier je gegevens van je mysql ophalen
while($var = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT * FROM opdrachten_gegevens WHERE Categorie = '$Categorie' ORDER BY Opdracht_ID LIMIT " . $start . ", " . $max . ""))) {
echo"<center>";
echo "<table border='1' BORDERCOLOR =#3ADF00>
<tr>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>
<th>xxxxxx</th>

<th>xxxxxx</th>

</tr>"
;

while($row = mysql_fetch_array($result)) {
  echo "<tr>";
            $xxxxxx = $row['xxxxxx'];
            
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";        
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
            
            echo "<td><a href = 'xxxxxxxx'>xxxxxxxx</a></td>";

            echo "</tr>";
        
            
            

echo "</table>";

}






//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//hier aan jou mysql gegevens aanpassen

$rows = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(Opdracht_ID) FROM opdrachten_gegevens ORDER BY Opdracht_ID"),0);
$pages = ceil($rows / $max);
if ($page > 1) {
    $previous = $page - 1;
    echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $previous . "\">Vorige</a>&nbsp";
}

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////




//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


    for ($i = 1; $i <= $pages; $i++) {
        if ($page == $i) {
            if ($i == $pages) {
                echo "<b>" . $i . "</b>&nbsp";
            }
else {
                echo "<b>" . $i . "</b>,&nbsp";
            }
        }
else {
            if ($i == $pages) {
                echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $i . "\">" . $i . "</a>&nbsp";
        }
else {
            echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $i . "\">" . $i . "</a>,&nbsp";
        }
    }
}



//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

if ($page < $pages) {
    $next = $page + 1;
    echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $next . "\">Volgende</a>";
}
}

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 23:15:27
 
Spike Spade

Spike Spade

30/09/2014 15:07:11
Quote Anchor link
Welkom hier.

Zorg er eerst even voor dat het door het inspringen duidelijk is wat er binnen je while loops valt.

Waar eindigt bv de While-loop die je op tegen 20 start?

En volgens mij eindig je op regel 61 de while-loop die je op regel 38 start. Je sluit hier door heel vaak een table, echter deze open je niet binnen deze while. (Waardoor je veel vaken een table sluit dan opent)

Zodra je je code correct hebt ingespronken, verwacht ik dat je al ziet waar het probleem exact zit
 
Wouter van

Wouter van

30/09/2014 15:49:14
Quote Anchor link
Hoi Spike, bedankt voor je reactie.

Wat bedoel je precies met inspringen.. Ik ben een beginner op php gebied en heb dit script van internet gehaald en een beetje aangepast.

De while loop die ik op regel 20 start laat ik eindigen op regel 104.

volgens mij staat er nog ergens een klein foutje in het script.

gr

Wouter
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/09/2014 16:13:23
Quote Anchor link
Inspringen is het gebruik van de tabtoets, zodat je op gelijke afstand makkelijk kan bepalen welke accolades bij elkaar horen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if($iets == "dit") {
    $zus = 'zo';
    echo "Hallo";
    if($zus == "zo"){
        echo "Zus is zo!";
    }
}
else {
    echo "Daag!";
}

?>

Een stuk beter leesbaarder is dit.
 
Spike Spade

Spike Spade

30/09/2014 16:19:51
Quote Anchor link
Kijk hier eens naar, paar dingen aangepast en omgegooid

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
<?php
//variabelen beginnen met een kleine letter
$categorie = 'xxxxxx';

mysql_connect ("xxxxxxxx","xxxxxxxx","xxxxxxxx")or die (mysql_error());
mysql_select_db("xxxxxxxx")or die (mysql_error());

//aantal records per pagina
$max = 20;
$page = (!isset($_GET['page'])) ? 1 : $_GET['page'];
$start = ($max * $page) - $max;

//query maar 1x nodig.
//Tevens limit toegevoegd
//Liever geen tabelnamen met een hoofdletter

$result = mysql_query(" SELECT
                           *
                        FROM
                           opdrachten_gegevens
                        WHERE
                           Categorie = '{$categorie}'
                        LIMIT
                           ($start},{$max}
                        ORDER BY
                           Opdracht_ID "
)or die (mysql_error());

//html tag <center> is outdated
echo"<center>";
 
//Begin nieuwe tabel
echo "<table border='1' BORDERCOLOR =#3ADF00>";
 
//Maak eerste rij
echo "<tr>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
         <th>xxxxxx</th>
      </tr>"
;

//hier je gegevens van je mysql ophalen
while($row = mysql_fetch_array($result)) {
   echo "<tr>";
  
   //Wat is dit?
   $xxxxxx = $row['xxxxxx'];
  
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td>" . $row['xxxxxx'] . "</td>";
   echo "<td><a href = 'xxxxxxxx'>xxxxxxxx</a></td>";
   echo "</tr>";
}


//Afsluiten van tabel buiten de while gehaald
echo "</table>";

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
//hier aan jou mysql gegevens aanpassen
//Categorie toegevoegd

$rows = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(Opdracht_ID) FROM opdrachten_gegevens WHERE Categorie = '{$categorie}' ORDER BY Opdracht_ID"),0);
$pages = ceil($rows / $max);

if ($page > 1) {
   $previous = $page - 1;
   echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $previous . "\">Vorige</a>&nbsp";
}

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////




//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


for ($i = 1; $i <= $pages; $i++) {
   if ($page == $i) {
      if ($i == $pages) {
         echo "<b>" . $i . "</b>&nbsp";
      }

      else {
         echo "<b>" . $i . "</b>,&nbsp";
      }
   }

   else {
      if ($i == $pages) {
         echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $i . "\">" . $i . "</a>&nbsp";
      }

      else {
         echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $i . "\">" . $i . "</a>,&nbsp";
      }
   }
}


//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

if ($page < $pages) {
    $next = $page + 1;
    echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $next . "\">Volgende</a>";
}

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
?>
 
Wouter van

Wouter van

30/09/2014 17:10:57
Quote Anchor link
Super! Het werkt nu prima, Echt enorm bedankt voor je hulp!.


Groeten, Wouter
 
Spike Spade

Spike Spade

30/09/2014 22:30:56
Quote Anchor link
Kijk goed naar het verschil, en zorg dat je altijd netjes werkt. (inspringen etc) Daarmee haal je de helft van je fouten er al vroegtijdig uit :)
 
Wouter van

Wouter van

01/10/2014 12:34:21
Quote Anchor link
ik heb eigenlijk nog een vraag m.b.t de pagina navigatie. Als ik de Categorie in het script via een formulier inzend Krijg ik alleen records op de eerste pagina en niet op de 2e pagina. voor de rest werkt het allemaal prima, dus alleen geen records op de tweede pagina.

is er iemand die weet hoe dit opgelost kan worden ??.

gr Wouter.


Hier het formulier.

<html>
<body>
<form action = "opdrachtenpercat.php" method = "POST">
<tr><td>
Selecteer categorie:

<td><SELECT NAME = Categorie value = >
<OPTION>Aanbouw en Nieuwbouw</OPTION>
<OPTION>Administratief/Secretarieel</OPTION>
<OPTION>Automatisering/Internet</OPTION>
<OPTION>Bestrating</OPTION>
<OPTION>Behang</OPTION>
<OPTION>Badkamer en Keukens</OPTION>
<OPTION>Beleid/Bestuur/Staf</OPTION>
<OPTION>Beveiliging/Defensie/Politie</OPTION>
<OPTION>Cv, Water en Gas</OPTION>
<OPTION>Commercieel/Verkoop</OPTION>
<OPTION>Consultancy/Advies</OPTION>
<OPTION>Daken en Goten</OPTION>
<OPTION>Design/Creatie/Journalistiek</OPTION>
<OPTION>Directie/Management algemeen</OPTION>
<OPTION>Elektra</OPTION>
<OPTION>Financieel/Accounting</OPTION>
<OPTION>Financiele dienstverlening</OPTION>
<OPTION>Gipswanden en Systeemplafonds</OPTION>
<OPTION>Horeca/Detailhandel</OPTION>
<OPTION>HR/Training/Opleiding</OPTION>
<OPTION>Isoleren</OPTION>
<OPTION>Inkoop/Verkoop/Logistiek</OPTION>
<OPTION>Juridisch</OPTION>
<OPTION>Kozijnen en Deuren</OPTION>
<OPTION>Klantenservice/Callcenter/Receptie</OPTION>
<OPTION>Lassers</OPTION>
<OPTION>Motor,Auto</OPTION>
<OPTION>Metselwerk en Voegen</OPTION>
<OPTION>Marketing/PR/Communicatie</OPTION>
<OPTION>Medisch/Zorg</OPTION>
<OPTION>Onderwijs/Onderzoek/Wetenschap</OPTION>
<OPTION>Overig</OPTION>
<OPTION>Productie/Uitvoerend</OPTION>
<OPTION>Schilderwerken</OPTION>
<OPTION>Sloopwerken</OPTION>
<OPTION>Stucadoren</OPTION>
<OPTION>Stofferen</OPTION>
<OPTION>Schoonmakers</OPTION>
<OPTION>Techniek</OPTION>
<OPTION>Transport</OPTION>
<OPTION>Tegels zetten</OPTION>
<OPTION>Timmerwerken</OPTION>
<OPTION>Tuin en Toebehoren</OPTION>
<OPTION>Vloeren</OPTION>
<OPTION>Verhuizen</OPTION>

</SELECT></td></tr>
<p><p><center><tr><td><input type = submit name = verzenden value = Zoek opdracht></center> </tr></td>

</body>
</html>


Hier het script met de navigatie.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
<?php

$categorie
= ($_POST['Categorie']);

mysql_connect ("xxxxxxx"xxxxxxx"xxxxx");
mysql_select_db("xxxxxxx");


//aantal records per pagina
$max = 20;
$page = (!isset($_GET['page'])) ? 1 : $_GET['page'];
$start = ($max * $page) - $max;

//query maar 1x nodig.

$result = mysql_query("SELECT * FROM opdrachten_gegevens WHERE Categorie = '$categorie' LIMIT " . $start . ", " . $max . "")or die (mysql_error());

//html tag <center> is outdated
echo"<center>";
 
//Begin nieuwe tabel
echo "<table border='1' BORDERCOLOR =#3ADF00>";
 
//Maak eerste rij
echo "<tr>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>
<th>xxxxxxxx</th>

<th>Opdracht bekijken</th>
      </tr>"
;

//hier je gegevens van je mysql ophalen
while($row = mysql_fetch_array($result)) {
   echo "<tr>";
  
  
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
            echo "<td>" . $row['xxxxxxx'] . "</td>";
        
        echo "<td><a href = ''></a></td>";
   echo "</tr>";
}


//Afsluiten van tabel buiten de while gehaald
echo "</table>";

//hier aan jou mysql gegevens aanpassen
//Categorie toegevoegd

$rows = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(Opdracht_ID) FROM opdrachten_gegevens ORDER BY Opdracht_ID"),0);
$pages = ceil($rows / $max);

if ($page > 1) {
   $previous = $page - 1;
   echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $previous . "\">Vorige</a>&nbsp";
}








for ($i = 1; $i <= $pages; $i++) {
   if ($page == $i) {
      if ($i == $pages) {
         echo "<b>" . $i . "</b>&nbsp";
      }

      else {
         echo "<b>" . $i . "</b>,&nbsp";
      }
   }

   else {
      if ($i == $pages) {
         echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $i . "\">" . $i . "</a>&nbsp";
      }

      else {
         echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $i . "\">" . $i . "</a>,&nbsp";
      }
   }
}




if ($page < $pages) {
    $next = $page + 1;
    echo "<a href=\"" . $_SERVER['PHP_SELF'] . "?page=" . $next . "\">Volgende</a>";
}

echo "<p><a href='home.html'>Ok!</a>";


?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.