path probleempje

Overzicht Reageren

Teun Hesseling

Teun Hesseling

22/06/2011 09:45:54
Quote Anchor link
goeiemorgen , het is alweer een tijdje geleden dat ik hier op het forum wat postte,

ik heb dit stukje code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $thumbnails_folder = 'C:\wamp\www\thumb\'; ?>
vanwege die laaste slash achter thumb escapet hij de ' hoe los je dat ook alweer op ?
 
PHP hulp

PHP hulp

07/08/2022 23:32:49
 
Gerhard l

gerhard l

22/06/2011 09:52:41
Quote Anchor link
Geen zin om naar je toe te lopen, dus hier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$thumbnails_folder
= 'C:\\wamp\\www\\thumb\\';
?>
Gewijzigd op 22/06/2011 09:54:07 door gerhard l
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

22/06/2011 09:53:25
Quote Anchor link
je kan er nog een \ voor zetten, dan wordt de slash geescaped. Het lijkt mij persoonlijk slimmer om gewoon dubbele quotes (") te gebruiken
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

22/06/2011 10:07:50
Quote Anchor link
het is idd gelukt! , dankjewel
 
Pim -

Pim -

22/06/2011 13:49:22
Quote Anchor link
Je kan ook gewoon forward slashes (/) gebruiken in PHP in Windows.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.