Penny Projects [review]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »
Zelf Weten

Zelf Weten

29/03/2008 00:19:00
Quote Anchor link
Beste PHPhulpers,

Eindelijk is onze website dan online. Zelf gemaakt met ook zeker een aantal scripts en hulp van PHPhulp! Allereerst, dank voor jullie hulp en enthousiastme voor PHP.

De website bevat een paar leuke AJAX gadgets, te vinden bij LiveSearch en Contact. Verder zit er een back-end achter wat draait op CutePHP wat ik in de loop der jaren heb gecustomized tot een leden systeem en uitgebreide CMS.

LINK: www.pennyprojects.nl

Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden en wat er absoluut anders moet of verkeerd is. Mijn dank is groot!

Met vriendelijke groet,

Michiel
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Zelf Weten
 
PHP hulp

PHP hulp

01/09/2024 06:44:26
 
Frank -

Frank -

29/03/2008 00:21:00
Quote Anchor link
Linkje?
 
Zelf Weten

Zelf Weten

29/03/2008 00:24:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 29.03.2008 00:21:
Linkje?


Haha, zat er nog aan te denken dat ik die zou gaan vergeten en dat dat heel dom zou zijn... Zal wel aan 't tijdstip liggen ^_^
 
Frank -

Frank -

29/03/2008 00:27:00
Quote Anchor link
Er is nog wel wat werk aan de winkel... validator.w3.org wordt niet heel erg vrolijk van deze pagina.

Ps. Je hebt Transitional nodig wanneer je een target wilt opgeven bij je links. Strict staat dit niet toe.
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

29/03/2008 00:45:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 29.03.2008 00:27:
Er is nog wel wat werk aan de winkel... validator.w3.org wordt niet heel erg vrolijk van deze pagina.

Ps. Je hebt Transitional nodig wanneer je een target wilt opgeven bij je links. Strict staat dit niet toe.

Strict sucks puh
 
Zelf Weten

Zelf Weten

29/03/2008 01:02:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 29.03.2008 00:27:
Er is nog wel wat werk aan de winkel... validator.w3.org wordt niet heel erg vrolijk van deze pagina.

Ps. Je hebt Transitional nodig wanneer je een target wilt opgeven bij je links. Strict staat dit niet toe.


Kun je me dat iets meer in een leesbare verklaring uitleggen?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

29/03/2008 01:16:00
Quote Anchor link
Je hebt bij je Doctype nu strict opgegeven, wanneer je dan gaat valideren, accepteerd die geen target in je links (kan je een frame of evt. een nieuwe pagina opgeven, waarin de link geopend moet worden)
Als je bij je doctype transitional opgeeft, dan valideert die ook de target in de link tag (de <a href="" target="">


Verder moet ik zeggen dat het geheel er prima uit ziet. Nice work!
 
- -

- -

29/03/2008 10:10:00
Quote Anchor link
Kolere, wat is die site moeilijk te lezen!
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

29/03/2008 11:28:00
Quote Anchor link
kleine hack van die target.. zet in een link die je naar een externe site wilt leiden dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="http://www.phphulp.nl" onclick="this.target='_BLANK'">Link!</a>


verder: nette site, misschien alleen een homepagina oid. Nu lijkt het net of je alleen foot's doet, en kom je er pas achter dat er meer zit als je gaat bladeren. Ik krijg ook hier en daar nog javascript error's
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Terence Hersbach
 
Zelf Weten

Zelf Weten

30/03/2008 19:14:00
Quote Anchor link
Klopt. Ik wil de homepage nog maken naar de pagina "Over Ons". Moeten we nog even wijzigen.

Maar Terence, het werkt toch wel gewoon zoals ik nu link? Of moet het zo of is het dan netter? Snap de functie van <br /> niet helemaal.

Welke javascript errors krijg je en wanneer? Welke browser gebruik je?
 
Zelf Weten

Zelf Weten

03/04/2008 15:36:00
Quote Anchor link
*bump*

Mag toch?
 
Pepijn de vos

pepijn de vos

03/04/2008 15:43:00
Quote Anchor link
wat wil je nog weten?
van die js errors? ik zou zeggen download firefox+bugzilla, ik denk dat ze daar wel te zien zijn.

wat Terence doet is met js een target blank link maken, het enige verschil is dat dat wel valideert bij de w3c.

en van die br, ik denk dat je bedoelt waarom die / er bij?
bij xhtml moet je alle tags afsluiten, ook img en br.
wat je dus doet is hem self-closing maken, met een / aan het eind dus.

wat ik verder van je site vind:
geen home page.
je schuine streepjes lopen niet mooi door.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.