Photoshop layout gebruiken in PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

18/05/2004 00:46:00
Quote Anchor link
Hallo PHP goeroes,

Ik had een vraagje over het volgende.
Ik heb een layout gemaakt met photoshop. Deze layout wil ik op elke pagina gebruiken. Nu zullen jullie mischien denken.? Er staat toch genoeg op de site. Mischien niet wat ik heb.???

Ik heb namelijk in mijn CSS bestand de posities van de layout bepaald.
Verder heb ik een header.php en een footer.php gemaakt.
In header.php staat de verwijzing naar het CSS bestand. Nu komt het. In dit bestand heb ik ook de div`jes staan. Vb. <div id="design_topleft"></div>

In het index.php heb ik het volgende bovenin staan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include ("template/header.php"); ?>


daaronder pas de content en de footer.php

Is het mogelijk om in deze warrige toestand alles op zijn plaats te krijgen.. In ASP was het me wel gelukt maar weet op dit moment geen raad meer :S

Alvast bedankt voor jullie hulp ;)

PS. Wil het zonder tabellen doen.
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 10:14:34
 
B a s
Beheerder

B a s

18/05/2004 08:58:00
Quote Anchor link
Het werkt niet moeilijker dan het is :)

Als je met divjes wil werken, is dat een goed idee.. Als je nu gewoon eerst een HTML pagina maakt die je hele layout weergeeft.. Dan heb je dus je layout opgemaakt in divjes..

Als je hierna gaat knippen en plakken en dan pas header.php en footer.php aanmaakt en dan deze bestanden gaat includen isset klaar..

Heeft verder niet heel veel met PHP of ASP te maken lijkt mij?!
 

18/05/2004 18:35:00
Quote Anchor link
kan toch ook <img src="url van de img">
of

<align=center><img src="url van de img">

of ben ik krank, of begrijp ik het niet :$
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.