PHP binnen html

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeroen B

Jeroen B

23/10/2009 14:39:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een nieuwsbrief waarmee ik gegevens uit een database wil halen. dus eigenlijk wil ik PHP binnen een HTML stukje op mijn phppagina, maar krijg steeds foutmeldingen en zie de fout niet.

Hieromheen staat ook al een while loop, waar hij de adressen opvraagt.

Of ik krijg:
Parse error: syntax error, unexpected ';' in c:\domains\jonkersports.nl\wwwroot\nieuwsbrief\mail.php on line ..

Haal ik de ; weg dan krijg ik:
Parse error: syntax error, unexpected T_WHILE in c:\domains\jonkersports.nl\wwwroot\nieuwsbrief\mail.php on line ..


Dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<h1>Nieuwsberichten</h1>
"
.$resultNieuws = mysql_query("SELECT * FROM nieuws LIMIT 10")
    while($rowNieuws = mysql_fetch_array($resultNieuws))
    {
                                                          
        $nieuwNieuws = array($rowNieuws['id']);
        foreach ($nieuwNieuws as $nieuw1Nieuws);
        $test = $rowNieuws['titel']."<br />test";
    }
"
<br /><br />
<h1>Adresgegevens</h1>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeroen B
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 21:51:47
 
TJVB tvb

TJVB tvb

23/10/2009 14:51:00
Quote Anchor link
Dit ziet er raar uit. Je plakt alles als tekst achter elkaar. Terwijl ik denk dat je het resultaat wilt hebben.
Volgens mij moet je op regel 2 een ; zetten. De . vooraan regel 3 weghalen. En dan op regel 11 de rest aan je variabele toevoegen.
Je regel 7 en 8 snap ik niet helemaal.

(heb er even de php tags omheen gezet zodat je kleurtjes ziet)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$test
= "<h1>Nieuwsberichten</h1>
"
;
$resultNieuws = mysql_query("SELECT * FROM nieuws LIMIT 10")
    while($rowNieuws = mysql_fetch_array($resultNieuws))
    {

        $test .= $rowNieuws['titel']."<br />test";
    }

$test .= "
<br /><br />
<h1>Adresgegevens</h1> "
;
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.