PHP mail()

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

User Verwijderd

User Verwijderd

12/11/2004 21:07:00
Quote Anchor link
Hallo,
ik heb een probleempje met mijn server denk ik,
ik heb een formulier op de pagina http://teleton.freeserverhost.com/ en die zou hij met de mail() functie moeten versturen naar een emailadres. dit is de code van send.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?
# Kijken of het formuliertje verzonden is
if($_POST['submit'])
{

   # formulier verzonden -> email sturen
   $mail = mail("[email protected]", "onderwerp test", $_POST['Vraag 1']);
   if($mail)
      echo("Email succesvol verzonden!");
   else
      echo("Emailen mislukt!");    
}

else
{
   # Niet verzonden -> terug
header('Location: index.php');  
   }
?>

en dit is de php info van de server:
http://teleton.freeserverhost.com/info.php
ik kan het bestand php.ini nergens vinden. kan iemand mij helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 04:36:37
 

13/11/2004 08:33:00
Quote Anchor link
freeserverhost is een erg slechte host

1. je kan maar 1000 bezoekers per maand hebben.
2. het ondersteunt geen php/mqsl (hier je opllossing :P)
2.het is gratis
 
Jorik

Jorik

13/11/2004 10:15:00
Quote Anchor link
@shadow rules
Klopt nix van..
1. onbeperkt
2. is wel php/mysql
3. wat maakt dat uit:S?..

tis:
1. Server vaker down als up
2. verrot

Ik heb zelf bij Funpic.. maar dan moet je wel een duitse proxy ervoor hangen, ze weigeren niet-Duitsers sinds kort..
 
User Verwijderd

User Verwijderd

13/11/2004 11:08:00
Quote Anchor link
shadow:
1. je kan maar 1000 bezoekers per maand hebben.
2. het ondersteunt geen php/mqsl (hier je opllossing :P)
2.het is gratis

1. kan onberkt aantal bezoekers
2.php/mysql werkt wél
3.who cares twas voor iets van school, je wil toch niet dat ik daar voor ga betalen?
Jorik:
tis:
1. Server vaker down als up
2. verrot

1. doet er niet toe
2. wat bedoel je daar mee?

ik nog altijd geen antwoord op mijn vraag, enkel commentaar van men server :S
 
Ro-G :o)

Ro-G :o)

13/11/2004 11:22:00
Quote Anchor link
@Hipska

Ik heb zo'n vermoeden dat je host je.

1) Niet gaat vertellen waar php.ini staat
2) Daar geen wijzigingen in gaat uitvoeren voor een niet betalende klant.
3) Zeker geen wijzigingen door u gaat laten uitvoeren.
 
User Verwijderd

User Verwijderd

13/11/2004 11:25:00
Quote Anchor link
hmm hazo. is er iets mis met die instellingen dan? want ik weet het niet echt hoor! en dus mijn script is goed? maar het zou daarom niet werke?!?
 
Kennie

Kennie

13/11/2004 11:28:00
Quote Anchor link
scripts is goed.... freewebs heeft denk ik in php.ini geen smtp enzo ingezet anders zouden ze het toch alleen maar gebruiken als sp@m
 
Ro-G :o)

Ro-G :o)

13/11/2004 11:36:00
Quote Anchor link
@Hipska

Vergelijk eens met mijn host klik

Ik heb er geen zin in ;o)
 
User Verwijderd

User Verwijderd

13/11/2004 11:42:00
Quote Anchor link
wel wat is nu het verschil? want ik weet niet waar ik moet kijke :s
 
Ro-G :o)

Ro-G :o)

13/11/2004 12:12:00
Quote Anchor link
Ik ook niet ;o)

Ik vermoed dat het grootste verschil en met betrekking op uw probleem 'm hier zit:

Uw host:
sendmail_from [email protected] [email protected]

Die van mij:
sendmail_from no value no value

Vermoed ik hé, en je kan er toch niets aan veranderen vrees ik. Jammer.

Kan je je script niet testen op je eigen systeem? Je kan daar ook je smtp instellen naar je eigen internet provider waar je klant bent.
Ik geloof dat er hier ergens op dit forum een topic over geweest was. Mitch had de oplossing.
Kan het niet onmiddelijk vinden, sorry.

Sow, Mitch? Hallo? ;o)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.