php multi array naar js multi array ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

- Roland -

- Roland -

30/05/2013 15:08:59
Quote Anchor link
Ook in JS kun je multi arrays gebruiken.

Maar is er ook een handige manier om deze php array door php om te laten zetten naar een JS array ?


bv zo'n 3 dimensionale php array

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
array( null,
    array ( null, array( null, 252, 126, 0),array( null , 504, 252, 0),array(null , 756, 378, 0) ),
    array ( null, array( null, 126,  63, 0),array( null , 126,  63, 0),array(null , 126,  63, 0) )
     );

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:53:20
 
Wouter J

Wouter J

30/05/2013 15:50:53
Quote Anchor link
JSON is een JavaScript taal voor het opslaan van data. Elke JSON array is een JavaScript array, dus json_encode moet werken.
 
- Roland -

- Roland -

30/05/2013 16:18:18
Quote Anchor link
Ja, dan krijg ik de string !

Maar dan , hoe een js array maken?

parse werkt niet

json_decode(str);
kent hij niet ??
 
Wouter J

Wouter J

30/05/2013 16:20:48
Quote Anchor link
Een string in PHP, maar dat wordt gerendert op de server. JavaScript wordt gerendert in de browser, en zal het dus als een array behandelen.
 
- Roland -

- Roland -

30/05/2013 16:27:50
Quote Anchor link
ik echo de php string in een js var


<script>

str=
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $str; ?>
;

??
json_decode(str);

maar hij meld dan dat json_deode geen functie is

Of dit zo helemaal niet de bedoeling ??


Toevoeging op 30/05/2013 17:06:14:

Ha ha,

nee gewoon als Object , daarom is jsOn ook jsOn

str.name
Gewijzigd op 30/05/2013 16:28:35 door - Roland -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.