PHP -> PNG

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

M B

M B

16/03/2006 01:03:00
Quote Anchor link
hi php'ers

Hoe kan ik in een PNG bestand een PHP (GD) script zetten wat wordt uitgevoerd, want normaal als je een png bestand opent met een script erin dan zie je de code zo staan.

Ik wil dit graag omdat de PHPBB forums PHP plaatjes niet toelaten.

als ik in php.ini iets moet aanpassen is dit geen probleem ik kan overal bij want ik draai alles lokaal.

wie kan me verder helpen?

Groetjes,

Michel
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 09:41:18
 
Han eev

Han eev

16/03/2006 08:47:00
Quote Anchor link
1.
Maak een .htacces en zet daar in dan .png als php moet worden geparst
2.
Header("Content-Type: image/png");
imagepng($img);

En dan word het een plaatje
 
M B

M B

16/03/2006 12:44:00
Quote Anchor link
ok punt 2 begrijp ik maar wat moet ik bij punt 1 doen?

een .htacces file weet ik wel aan te maken maar wat moet er precies inkomen?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.