php socket

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stefan

Stefan

29/11/2006 22:44:00
Quote Anchor link
Ik connect via sockets naar een site die alleen een image output

als ik dit echo krijg ik dus de binary code, maar om het geldig op te slaan als .PNG moet ik de header en footer strippen, hoe doe ik dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 23:38:43
 
Jelmer -

Jelmer -

30/11/2006 08:42:00
Quote Anchor link
Door alles wat je uit je socket leest op te slaan in een variabele, vervolgens te kijken of deze de eerste dubbele enter bevat (lett: \r\n\r\n) en indien ja, dan ben je voorbij het header-gebeuren. Vervolgens kan je dan gewoon de rest weer naar een ander bestand schrijven.

Zie ook dit script, remote copy, dat doet wat jij wilt maken.
 
Stefan

Stefan

30/11/2006 18:28:00
Quote Anchor link
Dit doe ik nu

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
      $sPage
= "/image.php";

      #image id
      preg_match ( '/\/link\-to\-this\/\?id\=([0-9]+)/', $sPage, $aMatch );

      #request the image
      $this->requestPage ( $aMatch[0] );

      #content
      $sImage =  $this->readSocket() ;

//dit zit allemaal in een class

##READSOCKET###

    #read socket

    function readSocket () {

      $sOut = '';
      while ( ! feof ( $this->fSock ) )
        $sOut .= fread ( $this->fSock, 1024 );

      #close socket
      fclose ( $this->fSock );

      #return
      return $sOut;

    }


?>


ALS output van $sImage krijg ik het volgende :

"HTTP/1.1 200 OK
Date: Thu, 30 Nov 2006 17:40:02 GMT
Server: Apache
Expires: Thu, 19 Nov 1981 08:52:00 GMT
Cache-Control: no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
Pragma: no-cache
Connection: close
Transfer-Encoding: chunked
Content-Type: image/png

4e53
ëPNG

gevolgd door de hele binairy code----------
-------

en afsluitend met:

0"


hoe kan ik dan het beste die $sImage strippen zodat het geldig png word:)
zonder die header en die 0" onderaan hoort er ook niet bij lijkt me
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
Stefan

Stefan

30/11/2006 19:08:00
Quote Anchor link
is ook niet te vinden met google etc dus best irritant:/
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.