PHP webdeveloper(s) gezocht (omgeving Hengelo(ov))

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Bas Boudrie

Bas Boudrie

09/09/2011 11:21:26
Quote Anchor link
Wij zoeken voor ons team enthousiaste en gedreven PHP programmeurs die het als een uitdaging zien om nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen voor ons webwinkel platform. BiedMeer beschikt over meer dan 17.000 webwinkels en verzorgt maandelijks minstens 20.000.000 paginaweergaves.

Wij leveren via het SaaS verhuurmodel een complete en professionele webwinkel oplossing voor het MKB. De focus van BiedMeer, gevestigd in Hengelo (ov), ligt vooral op de doorontwikkeling van software. Op die manier bieden wij voortdurend nieuwe mogelijkheden aan onze klanten, waarmee zij hun webwinkel nog succesvoller kunnen maken. Support en service staan bij ons bovendien hoog in het vaandel.

Wij zoeken PHP webdevelopers die leergierig zijn, zichzelf snel nieuwe ontwikkelingen eigen maken en kunnen bijdragen aan de vernieuwing van onze software. Wij geloven meer in ervaring, passie en leergierigheid dan in diploma’s (een MBO/HBO diploma is uiteraard wel een pre). Ook jarenlange ervaring is uiteraard een pre, maar geen vereiste.

Bij BiedMeer werk je samen in een team van 10 voornamelijk technisch deskundige personen (de leeftijd varieert tussen de 23 en 35 jaar). Het team straalt gedrevenheid en enthousiasme uit in het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten voor onze grote klantenkring. De informele sfeer stimuleert het uiten van eigen inbreng en het creëren van ideeën, wat zeer gewaardeerd wordt.

Werkzaamheden:

- Uitbreiden van onze webwinkel software met nieuwe functionaliteiten en optimalisaties
- Hierbij rekening houden met de wensen van klanten en met de innovatie van webwinkels
- Meedenken bij het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden binnen het platform
- Geven van technische support aan klanten

Vereisten:

- Kennis van PHP, MySQL, HTML en CSS
- Kennis van Linux, AJAX en JavaScript is een pre
- MBO/HBO denk- en werkniveau
- Goede Nederlandse vaardigheden
- Leergierige houding
- Interesse in de e-commerce wereld

Wij bieden:

- Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling
- Uitdagende werkomgeving
- Collegiale en informele werksfeer met een professionele insteek waarbij eigen ideeën en inbreng zeer gewaardeerd worden
- Contract voor 32 tot 40 uur per week (ook contracten voor minder uur (bijvoorbeeld 1 of 2 dagen) behoren tot de mogelijkheid)

Interesse? Neem dan contact op met Bas Boudrie op e-mailadres [email protected]. Voor meer informatie over ons bedrijf kunt u terecht op onze website: http://biedmeerwebwinkels.nl
 
Er zijn nog geen reacties op dit bericht.Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.