PHP wilt query niet uitvoeren?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dimitri Van Reeth

Dimitri Van Reeth

15/08/2012 13:33:10
Quote Anchor link
Hallo,

Op een of andere manier wordt mijn query niet uitgevoerd, terwijl op andere pagina's de query wel gewoon worden uitgevoerd..

Ik zie ook niet echt een fout?


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<div class="contact_details">
        <?php
        include('inc_databank.php');
        //Get contact details
        $query= "SELECT name, telephoneNumber, street, city, email FROM contact";
        $resultaat = mysql_query($query) or die("An error has occured! ".mysql_error().$query);
        while($rij=mysql_fetch_array($resultaat)){
        $name = stripslashes($rij['name']);
        $GSM = stripslashes($rij['telephoneNumber']);
        $street = stripslashes($rij['street']);
        $city = stripslashes($rij['city']);
        $email = stripslashes($rij['email']);
        
        $googleMaps = str_replace($street,' ','+').',+'.str_replace($city,' ','+');
            
        }

        
        ?>

        <p><span>Name:</span><? echo($name); ?></p>
        <p><span>GSM:</span><? echo($GSM); ?></p>
        <p><span>Adress:</span><? echo($street); ?></p>
        <p><span>&nbsp;</span><? echo($city); ?></p>
        
?>
</div>


Iemand een idee wat de fout kan zijn?

EDIT:
Oke was echt een stom, simpel foutje van mij ... het moest
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php ?>
zijn ipv
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? ?>
Gewijzigd op 15/08/2012 13:36:21 door Dimitri Van Reeth
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 15:54:21
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/08/2012 13:36:39
Quote Anchor link
Wat zegt mysql_error?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

16/08/2012 09:51:45
Quote Anchor link
Waarom maak je trouwens een while-lus als je niets doet met die resultaten?

Als je maar 1 record verwacht, vervang je

while($rij=mysql_fetch_array($resultaat)){

door

if($rij=mysql_fetch_array($resultaat)){

En je maakt dan uiteraard een query waarmee je maar 1 resultaat krijgt. bv. met "LIMIT 1"

Als je meerdere resultaten verwacht, moet je er iets mee doen BINNEN de accolades die bij de while horen
Gewijzigd op 16/08/2012 09:58:31 door Kris Peeters
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.