PHPSESSID bij XHTML 1.0 Strict

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Sven

Sven

10/09/2007 18:20:00
Quote Anchor link
Hoe los ik dit op?

Line 33, Column 115: document type does not allow element "input" here; missing one of "p", "h1", "h2", "h3", "h4", "h5", "h6", "div", "pre", "address", "fieldset", "ins", "del" start-tag .

…="53d00cb1a3c3cc713c44a4bbd19cd306" />

✉

The mentioned element is not allowed to appear in the context in which you've placed it; the other mentioned elements are the only ones that are both allowed there and can contain the element mentioned. This might mean that you need a containing element, or possibly that you've forgotten to close a previous element.

One possible cause for this message is that you have attempted to put a block-level element (such as "<p>" or "<table>") inside an inline element (such as "<a>", "<span>", or "<font>").

PHP maakt nl. automatisch een hidden veld met PHPSESSID aan, maar die moet in een divje staan...
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 02:02:10
 
Sven

Sven

10/09/2007 18:25:00
Quote Anchor link
Het gaat om dit stukje code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<form action="verwerking.php">
<fieldset>
<legend>Lid toevoegen</legend>
<label for="inp1">Naam:</label>
<input type="text" name="naam" id="inp1" /><br />
<label for="inp2">Continent:</label>
<input type="text" name="cont" id="inp2" /><br />
<input type="submit" value="Voeg toe" name="submit" />
</fieldset>
</form>


EDIT: Sorry voor de bump!!!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sven
 

10/09/2007 18:25:00
 
Sven

Sven

10/09/2007 18:27:00
Quote Anchor link
Je link werkt niet.. ;)

Edit: Link gevonden: http://www.gigadesign.be/2006/07/php-hulp-nodig/ maar er staat dat er weinig aan te doen is.. :(

Toch maar Transitional dus

Nja, bedankt hè.. ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sven
 

10/09/2007 20:08:00
Quote Anchor link
FF is zwaar kloten met kopiëren uit de locatie bar de laatste tijd - sorry mijn excuses dat ik deze browser gebruikte ;-) -

Maar goed er staat dus dat het je server instellingen zijn. Maar lees eens verder bij de reacties. Kijk nummer 1 is kuch een hele nuttige van mij natuurlijk maar even verder op staan ook wat dingen gegeven die je kan doen als je hoster niet mee zit.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

10/09/2007 20:10:00
Quote Anchor link
Binnen een formulier moeten inline elementen, zoals inputs en selects altijd binnen een block-level element staan. Het meest aangewezen element is een fieldset, maar je mag ook een div en zelfs een p gebruiken. Allemaal XHTML valid.
Edit:
Ik zie overigens dat je al een fieldset gebruikt. Dan moet de melding ergens anders vandaan komen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Gerben G

Gerben G

10/09/2007 21:29:00
Quote Anchor link
die phpsessid kun je weghalen door ergens een ; voor weg te halen in de php.ini.
ik weet zo niet voor welke regel maar ik kijk even

Edit:

het moet niet een ; zijn maar de instellingen moeten zo staan:
Quote:
session.use_only_cookies = 1
session.use_trans_sid = 0

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Gerben G
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.