popup wil niet openen ongeldig argument!

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

14/01/2008 22:57:00
Quote Anchor link
zoals het onderwerp al zegt :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
echo '
<a href="topping_edit.php?winkelwagen='
.$row2['topping_winkelwagen'].'&topping='.$row2['topping_naam'].'"
onclick="window.open(\'topping_edit.php?winkelwagen='
.$row2['topping_winkelwagen'].'&topping='.$row2['topping_naam'].'\',
\'Wijzig toping\',\'width=200,height=100,scrollbars=yes,toolbar=yes,location=yes\'); return false">Wijzig</a>'
;
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 02:44:19
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/01/2008 22:59:00
Quote Anchor link
Als ik hem test in FF2, opent hij keurig een nieuw venster?
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

14/01/2008 23:02:00
Quote Anchor link
in IE ?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/01/2008 23:04:00
Quote Anchor link
In IE7 probeert hij een nieuwe pagina te openen, geen popup.
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

14/01/2008 23:05:00
Quote Anchor link
ik heb de href al aangepast in # maar dat werkt ook niet dan krijg ik de ongeldig argument error cod 0
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/01/2008 23:07:00
Quote Anchor link
Even voor de goede orde: waarom wil je juist een popup?
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

14/01/2008 23:10:00
Quote Anchor link
we moeten voor school een website maken waarbij je online pizzas kunt bestellen.
ik heb als je naar je order pagina gaat een knop met wijzig om de topping (extra kaas, salami,etc) te wijzigen door bijvoorbeeld aantegeven hoeveel het moet worden of dat de topping geheel verwijdert moet worden.
En dit wil ik graag in een popup doen waarbij ze het kunnen wijzigen waarna als je het wijzigt weer terug keert naar het overzicht die nog open staat

EDIT: zie het als een wijzigingsformuliertje
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruud van Dijk
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/01/2008 23:14:00
Quote Anchor link
Volgens mij heb je daar niet echt een popup voor nodig. Vergeet niet dat veel mensen tegenwoordig popup-killers gebruiken.

Heb je een link naar een online voorbeeld? Dan kunnen we even kijken.
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

14/01/2008 23:21:00
Quote Anchor link
de online versie is nog niet up-to-date
maar ik denk dat ik het gewoon als link ga maken (href).
en dan kan ik hem na het submitten wel weer redirecten naar de details pagian
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/01/2008 23:27:00
Quote Anchor link
Klopt, dat is ook een mogelijkheid. Als je het goede id meegeeft in de url kun je naar een pagina gaan waar je de details bewerkt.
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

14/01/2008 23:31:00
Quote Anchor link
zo wou ik het ook aanpakken jah
alleen dan moet ik wel weer controle inbouwen om te kijken of de id wel geldig is en wel bij die pizza hoort en niet dat de persoon een willekeurig id in typt in de url.

Kan dat het beste trouwens door er gwoon een form van te maken en een hidden veld er in te stoppen en dan te controleren of die wel verzonden is ?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/01/2008 23:34:00
Quote Anchor link
Als je dit doet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if (isset ($_GET['id']) && ctype_digit ($_GET['id'])) {
        // zoek de id op in je tabel
    }
?>

dan kan er weinig fout gaan.
Edit:
foutje weggehaald
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

14/01/2008 23:37:00
Quote Anchor link
ik heb wel een aardige kennis van php dus ik weet wel zon beetje wat ik doe maar uiteraard ben ik geen pro ..

maar de commando ctype_digit kende ik nog niet kheb net op php.net gelzen wat het inhoud maar dan snap ik nog niet helemaal wat het in deze zin extra checkt
Zou je misschien kunnen uitleggen wat het doet ??? en waarom dit veilig is?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Ruud van Dijk
 
Ruud van Dijk

Ruud van Dijk

15/01/2008 00:05:00
Quote Anchor link
hiermee controleer je trouwens nog niet of de pagina via typen bereikt is
want als ik bijvoorbeeld in de url ?id=10 zet werkt ie ook terwijl deze niet via de link bereikt word
Eingelijk wil ik dat je alleen via de link teogestaan bent om op deze pagina te komen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.