POST via PHP

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Barttje R

Barttje R

19/03/2008 21:35:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen,
Bij een form kan je de action naar een andere pagina instellen,
dan worden dus bijv de $_POST variablen naar de volgende pagina gestuurd.
Nou is mijn vraag of ik die $_POST ook via een PHP code aan kan maken en naar een andere pagina kan sturen. soort van $_SESSION maar dan voor 1 keer. Ik wil namelijk geen GET gebruiken omdat dat zichtbaar in de adresbalk is en ik dat niet wil.

Dus nog 1x mijn vraag:
$_POST via PHP code doorsturen naar andere pagina...?

Alvast bedankt,
Barttje
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 17:39:57
 
- SanThe -

- SanThe -

19/03/2008 21:41:00
Quote Anchor link
Ja, dat kan. Je maakt een formulier met hidden fields en met Javascript onLoad submit je het formulier. (Of begrijp ik je verkeerd?)
 
Frank -

Frank -

19/03/2008 21:43:00
 
Barttje R

Barttje R

19/03/2008 22:02:00
Quote Anchor link
Hallo, bedankt voor de snelle reactie!

SanThe schreef op 19.03.2008 21:41:
Ja, dat kan. Je maakt een formulier met hidden fields en met Javascript onLoad submit je het formulier. (Of begrijp ik je verkeerd?)


mischien had ik ht ook wat duidelijker moeten uitleggen ;) maar kbdoel dus in een inschrijf formulier mee zenden in een $_POST variable naar de volgende pagina dat het inschrijven is gelukt.


pgFrank schreef op 19.03.2008 21:43:


hb je mischien ook een nederlandse versie? mijn engels is namelijk nie zo goed :$

Alvast bedankt,
Barttje
 
Jesper dd

jesper dd

19/03/2008 22:05:00
Quote Anchor link
Ik heb hier een nederlandse versie liggen
deze kun je zo hebben als je wilt
ik heb er 1 daar word de bijlage be gestuurd en
een gewoon mailformulier
Groet, jesper
 

19/03/2008 22:14:00
Quote Anchor link
Klopt het dat jouw opstelling zo is:

(1) pagina met invul formulier
formulier post naar verwerkingsscript (2)
indien verwerking/gegevens goed; ga naar alles is gelukt pagina (3) zo nee ga naar oeps een foutje pagina (4)

en nu wil je vanuit (2) de gegevens meesturen naar (3), zoja gebruik session


--
@frank hieronder nee dus :-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Frank -

Frank -

19/03/2008 22:16:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 19.03.2008 21:43:
Even nl in de url zetten en je krijgt de nederlandse tekst, mocht deze beschikbaar zijn.
 
Barttje R

Barttje R

19/03/2008 22:40:00
Quote Anchor link
Hallo,

Webmakerij schreef op 19.03.2008 22:14:
Klopt het dat jouw opstelling zo is:

(1) pagina met invul formulier
formulier post naar verwerkingsscript (2)
indien verwerking/gegevens goed; ga naar alles is gelukt pagina (3) zo nee ga naar oeps een foutje pagina (4)

en nu wil je vanuit (2) de gegevens meesturen naar (3), zoja gebruik session


--
@frank hieronder nee dus :-)

soals ik al zei, ik wil geen session gebruiken ma gewoon een éénmalige gegeven naar een pagina zenden.


pgFrank schreef op 19.03.2008 22:16:
pgFrank schreef op 19.03.2008 21:43:
Even nl in de url zetten en je krijgt de nederlandse tekst, mocht deze beschikbaar zijn.

Srry pgFrank maar ik gebrijp nix van die fsockopen() :S

mvg, Barttje
 

19/03/2008 22:40:00
Quote Anchor link
Barttje session is de makkelijkste c.q. beste oplossing; misschien kan je beter vertellen waarom je geen session wil gebruiken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.