preg_replace met } tekens

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Geoffrey

Geoffrey

12/02/2008 14:09:00
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik wil een bepaalde string vervangen door een html opgemaakte tekst. Nu heb ik het volgende gedaan:

$template = preg_replace('/\{BLOCK=(.*?)\}/si',block('\\1',$config['id']),$template);

{BLOCK=342} is de input (bijv.) en dan moet 342 vervangen worden door de uitkomst van een functie. in dit geval: block(blockID,userID) => block(342,14). Alleen uiteraard werkt hij niet :p

Kan iemand mij vertellen wat ik fout doe?

Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 12:01:33
 
Martijn B

Martijn B

12/02/2008 18:31:00
Quote Anchor link
Dat kan niet, volgens mij.

Je zult eerst alles moeten inlezen, daarna door de functie moeten halen.
En als laatste alles in de input vervangen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.