probleem bij index.php?id=page met formulier verzenden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Aftertoucher

Aftertoucher

11/07/2006 20:49:00
Quote Anchor link
zo, titel zegt al wat :P
maar goed, ik heb dus het contact formulier met bijlage op me site staan. (http://www.phphulp.nl/php/scripts/1/262/)
maar zodra ik deze verzend kom ik bij home uit en word er niks verzonden
en ik zou niet weten hoe ik dit op moet lossen :/

zoals de titel vermeld gebruik ik het script zodat je index.php?id=page krijgt.

hier het script van me index:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php include 'header.php' ?>
<?php
if (isset($_GET['id'])){
  $include_pagina = $_GET['id'];
  $include_pagina .= ".php";
  require_once($include_pagina);
}

  else (include 'home.php');
?>

<?php include 'footer.php' ?>


ik heb voor het formulier een aparte pagina, daar staat dus dat script en wat extra text enzo

wie o wie helpt me :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Aftertoucher
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 22:03:37
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

11/07/2006 21:09:00
Quote Anchor link
action="index.php?id=formulier"

En voor id ken je beter page doen;)

GR. mebus!
 
Aftertoucher

Aftertoucher

11/07/2006 21:16:00
Quote Anchor link
want?

en als ik action="index balabl" doe dan krijg ik dit als ik verzenden druk:

Warning: require_once(submit/test/index.php.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/hardcore/public_html/test/index.php on line 6

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'submit/test/index.php.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/hardcore/public_html/test/index.php on line 6
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Aftertoucher
 
Roy Bongers

Roy Bongers

11/07/2006 21:38:00
Quote Anchor link
Ja logisch hij kan index blablab.php niet vinden. Kun je afvangen door file_exists()
 
Bo az

Bo az

11/07/2006 21:40:00
Quote Anchor link
Aftertoucher:
en als ik action="index balabl" doe dan krijg ik dit als ik verzenden druk:


Je moet ook doen:

action="index.php?id=balabl"

waar balabl je pagina is.

Edit:
.php vergeten
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bo az
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

11/07/2006 21:46:00
Quote Anchor link
Ik zou id eerst met nummers gebruiken:)

En ten tweede wat nou als je een profiel zo zult aan moeten roepen?

profiel.php?id=1 dan word de link zo: index.php?id=profiel&id=1 en dat gaat denk niet helemaal lekker werken dan;)

GR. mebus!
 
Aftertoucher

Aftertoucher

11/07/2006 21:54:00
Quote Anchor link
@boaz: dat had ik ook:P maar ik had geen zin om het te typen :P dus maar eff blablabla:P

@mebus: das wel logisch ja :P kheb nu page ipv id

maar ik heb dus nog steeds die error als ik bij action invoer: action="index.php?page=submit"

iemand?

//edit: probleem al gevonden en opgelost, het was inderdaad action="index.php?page=submit" maar ik keek over de PHP_SELF heen :P die was ik vergeten weg te halen,
bedankt voor de hulp (Y)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Aftertoucher
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.