probleem met cursor:hand in firefox

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

18/09/2004 21:34:00
Quote Anchor link
ik heb een probleem met mijn cursor in firefox
op deze pagina zie je wat probleem is
met IE heb ik gen problemen maar ik wil mijn site ook in andere browsers goed hebben.
ik kan het script mailen als je wil helpen

BuNNy: Layout fix :)
Gewijzigd op 18/09/2004 21:42:00 door
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 17:53:06
 
Mitch X

Mitch X

18/09/2004 21:43:00
Quote Anchor link
In echte browsers wordt de code van jou niet als link gezien en dus ook niet zo behandeld.
Je zal dus wat anders moeten bedenken ...

Probeer 'ns <a href="#" OnClick="openblaat...">...</a>
Gewijzigd op 18/09/2004 21:45:00 door Mitch X
 
Bram Z

Bram Z

18/09/2004 23:01:00
Quote Anchor link
Bij firefox mag je geen fouten hebben:
style=cursor:hand
word:
style="cursor:hand;"
 
Mitch X

Mitch X

18/09/2004 23:31:00
Quote Anchor link
^^, Kzal voortaan ook even de bron bekijken :$
 

19/09/2004 10:32:00
Quote Anchor link
ik heb: style=cursor:hand
verandert in: style="cursor:hand;"

nu krijg ik deze fout
Parse error: parse error, expecting `','' or `';'' in /data/members/free/tripod/nl/s/l/o/sloopman/htdocs/Covers/viewArtistAlbumList.php on line 56

in deze regel staat de code in het script
echo "<tr><td bgcolor=$bgcolor width=29>$i)<td><td bgcolor=$bgcolor> <a style="cursor:hand;" onClick=openScherm('$artist','$artist$i','$titelx')>$titel</a></td></tr>";

dus het werkt nog steeds niet het is alleen erger geworden
 
Mitch X

Mitch X

19/09/2004 10:49:00
Quote Anchor link
Omdat je al die dingen moet quoten .....
En je zal die nieuwe moeten escapen ...
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo '<tr><td bgcolor="' . $bgcolor . '" width="29">' . $i . ')<td><td bgcolor="' . $bgcolor . '"> <a style="cursor:hand;" onClick="openScherm(\'' . $artist . '\',\'' . $artist . $i . '\',\'' . $titelx . '\')">' . $titel . '</a></td></tr>';
?>


Zo dan :P
Ben wel net wakker ;)

Edit: Typo :P
Gewijzigd op 19/09/2004 11:11:00 door Mitch X
 
Denver

denver

19/09/2004 10:49:00
Quote Anchor link
ik heb het ff met colorcoding bekeken, en denk dat je ff iets moet escapen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo "<tr><td bgcolor=$bgcolor width=29>$i)<td><td bgcolor=$bgcolor> <a style=\"cursor:hand;\" onClick=openScherm('$artist','$artist$i','$titelx')>$titel</a></td></tr>";
?>


Try this ;)
PS. Het is nog vroeg, en zondagochtend, dus val me niet aan als dit niet het probleem is =)

edit: haha, bunny was me voor.. en heeft er een betere code van gemaakt..
Gewijzigd op 19/09/2004 10:50:00 door denver
 

19/09/2004 10:54:00
Quote Anchor link
oke ik krijg geen fout meer maar ik krijg ook geen handje bij de link
 
Denver

denver

19/09/2004 11:11:00
Quote Anchor link
En wat doet deze code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<tr><td bgcolor='" . $bgcolor . "' width='29'>" . $i . ")<td><td bgcolor='" . $bgcolor . "'><a style=\"cursor:hand;\" onClick=\"openScherm('$artist','$artist$i','$titelx');\">" . $titel . "</a></td></tr>";
?>
Gewijzigd op 19/09/2004 11:11:00 door denver
 
Mitch X

Mitch X

19/09/2004 11:12:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
echo '<tr><td bgcolor="' . $bgcolor . '" width="29">' . $i . ')<td><td bgcolor="' . $bgcolor . '"> <a href="#" style="cursor:hand;" onClick="openScherm(\'' . $artist . '\',\'' . $artist . $i . '\',\'' . $titelx . '\')">' . $titel . '</a></td></tr>';
?>

Dit werkt bij mij meestal wel :)
(En ja er zat 'n typo in m'n vorige :P)
 
Bram Z

Bram Z

19/09/2004 11:51:00
Quote Anchor link
NU werkt deze pagina wel met een handje op firefox.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.