Problemen met het geheel....

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SanderV

SanderV

26/01/2007 12:55:00
Quote Anchor link
ik zit nu sinds gistermorgen 8 uur onafgesloten met dit script te stoeien, maar ik krijg het met geen mogelijheid werkend. Alle variabelen bestaan (meerdere keren gechecked.) maar ik moet het over 3 uur af hebben ik zit een beetje met mijn handen in het haar. Het is een filter systeem waar uit een systeem de beste matches (meerdere dus) uitgespuugd worden.
ik haal om vijf uur het script weer weg, maar als iemand zich verveeld en mij zou willen helpen zou ik eeuwig dankbaar zijn.
Ik krijg geen foutmeldingen, alleen de volgende pagina zonder records.

Ik denk dat het ergens bij mijn while states misgaat.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
<?php
require("session.php");
require("config.php");

if(!isset($_GET['id']))
{
    
    
}


$klanten_id = $_GET["klantenid"];
$aantal = $_POST["aantalhobbies"];


            
            if ($aantal == "0") {
    
            $query = "SELECT klanten_voorkeur, klanten_postcodecij FROM klanten WHERE klanten_id='".$klanten_id."'";
            $result = mysql_query($query);
            $row = mysql_fetch_assoc($result);
            $voorkeur = $row['klanten_voorkeur'];
            $postcode = $row['klanten_postcodecij'];
            
            
            if ($voorkeur == "1"){
                
                $query1 = "SELECT * FROM klanten WHERE klanten_geslacht = 'V' AND (klanten_geaardheid = 1 OR klanten_geaardheid = 3)ORDER BY klanten_postcodecij" ;
                $result1 = mysql_query($query1);  
                }

                
                
            elseif ($voorkeur == "2"){
                
                $query1 = "SELECT * FROM klanten WHERE klanten_geslacht = 'M' AND (klanten_geaardheid = 1 OR klanten_geaardheid = 3) ORDER BY klanten_postcodecij" ;
                $result1 = mysql_query($query1);
                
                }

                
            elseif ($voorkeur == "3"){
                
                $query1 = "SELECT * FROM klanten WHERE klanten_geslacht = 'M' AND (klanten_geaardheid = 2 OR klanten_geaardheid = 3) ORDER BY klanten_postcodecij" ;
                $result1 = mysql_query($query1);
                
                }

                
            elseif ($voorkeur == "4"){
                
                $query1 = "SELECT * FROM klanten WHERE klanten_geslacht = 'V' AND (klanten_geaardheid = 2 OR klanten_geaardheid = 3) ORDER BY klanten_postcodecij" ;
                $result1 = mysql_query($query1);
                
                }

            
            elseif ($voorkeur == "5"){
                
                $query1 = "SELECT  * FROM klanten WHERE klanten_geslacht = 'M' AND (klanten_geaardheid = 2 OR klanten_geaardheid = 3) UNION SELECT * FROM klanten WHERE klanten_geslacht = 'V' AND (klanten_geaardheid = 1 OR klanten_geaardheid = 3) ORDER BY klanten_postcodecij";
                $result1 = mysql_query($query1);
                
                }

                
            elseif ($voorkeur == "6"){
                
                $query1 = "SELECT  * FROM klanten WHERE klanten_geslacht = 'M' AND (klanten_geaardheid = 1 OR klanten_geaardheid = 3) UNION SELECT * FROM klanten WHERE klanten_geslacht = 'V' AND (klanten_geaardheid = 2 OR klanten_geaardheid = 3) ORDER BY klanten_postcodecij";
                $result1 = mysql_query($query1);
                
                }

                while($row1 = mysql_fetch_array($result1))
                {

                    $klanttestid1 = $row2[klanten_id];
                    $postcodelaag = $postcode - 500;
                    $postcodehoog = $postcode + 500;
                
                $query = "SELECT  * FROM klanten WHERE klanten_id = '$klanttestid1' BETWEEN '$postcodelaag' AND '$postcodehoog' ORDER BY klanten_woonplaats";
                $result = mysql_query($query);
                
                }
            }

        
        


    elseif ($aantal == "1") {
        
                    $query5 = "SELECT klanten_voorkeur FROM klanten WHERE klanten_id='".$klanten_id."'";
                    $result5 = mysql_query($query5);
                    $row5 = mysql_fetch_assoc($result5);
                    $voorkeur = $row5['klanten_voorkeur'];
                    
                
            if ($voorkeur == "1"){
                
                $query2 = "SELECT * FROM klanten WHERE klanten_geslacht = 'V' AND (klanten_geaardheid = 1 OR klanten_geaardheid = 3)ORDER BY klanten_postcodecij" ;
                $result2 = mysql_query($query2);  
                }

                
                
            elseif ($voorkeur == "2"){
                
                $query2 = "SELECT * FROM klanten WHERE klanten_geslacht = 'M' AND (klanten_geaardheid = 1 OR klanten_geaardheid = 3) ORDER BY klanten_postcodecij" ;
                $result2= mysql_query($query2);
                
                }

                
            elseif ($voorkeur == "3"){
                
                $query2 = "SELECT * FROM klanten WHERE klanten_geslacht = 'M' AND (klanten_geaardheid = 2 OR klanten_geaardheid = 3) ORDER BY klanten_postcodecij" ;
                $result2 = mysql_query($query2);
                
                }

                
            elseif ($voorkeur == "4"){
                
                $query2 = "SELECT * FROM klanten WHERE klanten_geslacht = 'V' AND (klanten_geaardheid = 2 OR klanten_geaardheid = 3) ORDER BY klanten_postcodecij" ;
                $result2 = mysql_query($query2);
                
                }

            
            elseif ($voorkeur == "5"){
                
                $query2 = "SELECT  * FROM klanten WHERE klanten_geslacht = 'M' AND (klanten_geaardheid = 2 OR klanten_geaardheid = 3) UNION SELECT * FROM klanten WHERE klanten_geslacht = 'V' AND (klanten_geaardheid = 1 OR klanten_geaardheid = 3) ORDER BY klanten_postcodecij";
                $result2 = mysql_query($query2);
                
                }

                
            elseif ($voorkeur == "6"){
                
                $query2 = "SELECT  * FROM klanten WHERE klanten_geslacht = 'M' AND (klanten_geaardheid = 1 OR klanten_geaardheid = 3) UNION SELECT * FROM klanten WHERE klanten_geslacht = 'V' AND (klanten_geaardheid = 2 OR klanten_geaardheid = 3) ORDER BY klanten_postcodecij";
                $result2 = mysql_query($query2);
                
                }

            while($row2 = mysql_fetch_array($result2))
                {

                
                 $klanttestid2 = $row2[klanten_id];
                
                
                
                 $query3="SELECT DISTINCT klanten_id FROM klanten_hobby_koppel WHERE klanten_id = '$klanttestid' AND hobby IN (SELECT hobby FROM klanten_hobby_koppel WHERE klanten_id = '$klanten_id')";
                    $result3=mysql_query($query3);
                    
                    while($row3 = mysql_fetch_array($result3))
                {

                 $klantfinal = $row3['klanten_id'];
              }

              
             $query = "SELECT * FROM klanten WHERE klanten_id='$klantfinal'";
             $result = mysql_query($query);
             echo $klantfinal;
            
          }  
      
      
    }
          
                        
            

    
?>





<body>
<font face='Arial'>
<?php include('style.php'); ?>
        <table border="0" cellspacing="1" cellpadding="0" width="450" align="center">

            <tr>
<td colspan='2'>
<img src='logoone2one.jpg'>
    </td>
  </tr>
  
<tr class='R1'>
<td colspan='2' bgcolor='#9EC1E0'>
<b>Match maken</b>
</td>
</tr>
</form>
            
        
            
           <tr class='R1'>
            <table border="0" bordercolor="black" cellspacing="3" cellpadding="0" width="560" align="center">
            <tr class='R1'>
            
            <td width="20%"><b>Voornaam</b></td>
            <td width="20%"><b>Tussenvoegsel(s)</b></td>
            <td width="20%"><b>Achternaam</b></td>
            <td width="20%"><b>Geslacht</b></td>
            <td width="20%"><b>Woonplaats</b></td>
            <td width="20%">&nbsp;</b></td>
            </tr>
            
            <?PHP
            
                while($row = mysql_fetch_array($result))
                {

                echo "<tr class='R2'>";
                
                echo "<td width=\"20%\">$row[klanten_voornaam]</td>";
                echo "<td width=\"20%\">$row[klanten_tussenvoegsel]</td>";
                echo "<td width=\"20%\">$row[klanten_achternaam]</td>";
                echo "<td width=\"20%\">$row[klanten_geslacht]</td>";
                echo "<td width=\"20%\">$row[klanten_woonplaats]</td>";
                echo "<td width=\"20%\"><a href=\"matchmaken_5.php?klanten_id_1=".$klanten_id."&klanten_id_2=".$row[klanten_id]."\">Matchen!</a></td>";
                echo "</tr>";
                }

                
              
            ?>

<tr class='R6'>
            <td width='250'>
<P><a href=index2.php>Terug naar hoofdpagina</a></td>
</tr>


            </table>
            </tr>
            
            
        </table>
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 01:13:14
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/01/2007 13:14:00
Quote Anchor link
Afgezien van het feit dat ik het een beetje onduidelijk scriptwerk vind, echo zo her-en-der eens je query's en probeer die eens uit in PHPMyAdmin, dat werkt vaak wel.
 
SanderV

SanderV

26/01/2007 13:17:00
Quote Anchor link
Dit is het vervelende. Heb ik allemaal al gedaan, en werkt alleen de waarden verdwijnen gewoon. Het is raar maar waar, mijn computer eet de records op.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

26/01/2007 13:29:00
Quote Anchor link
Variabelen echoén, zodat je weet dat je alles binnenkrijgt van het formulier. Error_reporting op ALL zetten en alle query's echoén en in phpmyadmin uit proberen. Let er ook op dat je geen variabelen overschrijft. In een while() loopje een query aanmaken met dezelfde naam werkt niet bijvoorbeeld.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.