Project, crimeside.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Jij hebt natuurlijk net jouw Bachelor op zak en gaat nu voor het eerst aan de slag bij een werkgever als junior .NET ontwikkelaar. Waarschijnlijk lijkt het jou spannend om ineens aan de slag te gaan bij klanten in de consultancy. Maak je niet druk, jij komt hier terecht in een warm bad en wordt totaal niet in het diepe gegooid. Zodra jij hier begint wordt jij gekoppeld aan een persoonlijke manager met een persoonlijk ontwikkelplan. Jij krijgt een scala aan trainingen, denk aan trainingen ten behoeve van het opdoen van zelf kennis en gedragscompetenties, maar ook trainingen voor

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Front End Ontwikkelaar (React)

In het kort Als front end developer ga je aan de slag met maatwerkprojecten voor onze klanten. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een machine aan een database of het corrigeren van formulieren voor ingestuurde orders. Voorbeeld van zo’n project is Smart Link. De projecten waar je op ingezet kunt worden liggen binnen het technische domein waar jij als front end developer een grote rol speelt om samen met je back end collega’s de juiste oplossingen te leveren. please note that this particular role requires fluent Dutch language skills. Dit vind je leuk om te doen Het omzetten van designs

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Enrico

Enrico

19/11/2007 20:39:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Ik ben een project begonnen om een uniek nieuw site
te maken die veel bezocht zal worden. Een leuk text-based
game of iets anders, maakt niet uit. Aan de hand van de
leuke ideeen van leden die niet kunnen scripten of designen
kunnen we het plan uitvoeren. En zo een leuke site te maken.
Ik ben daarom druk op zoek naar mensen die het team
willen versterken onder de designers, scripters of de mensen
met hun ideeen. Vind je het leuk om hier aan mee te doen
meld je aan op www.crimeside.nl.

- Vergoeding?

Dit wordt niet vergoed. Dit is absoluut een hobby
en we willen er aan een team aan meewerken.

Hoe wil ik dit doen?

- Ik heb 3 teams gemaakt:

- Scripters (scripten op basis van goedgekeurde ideeen)
- Designers (designen op basis van goedgekeurde ideeen)
- Ideeen (mensen die leuke idee'tjes hebben)

- Waarom de naam crimeside?

Eerder in de tijd is www.crimeside.nl een criminals geweest.
Nadat dit niet meer zo interessant was, en omdat er miljoenen
van zijn, zat ik erover te denken om iets nieuws te maken.
En daarom ook een project ermee te beginnnen. Om in de
gezelligheid samen een mooie website te maken. Vandaar
dat het project ook 'crimeside' heet. De naam wordt veranderd
als de nieuwe site klaar is.

Ik hoop dat ik nu voldoende informatie heb gegeven, en dat
jullie een beetje een positieve indruk krijgen om hier aan mee
te doen.

Bedankt voor jullie aandacht.

Mvg,
Enrico

Bron: www.crimeside.nl
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Enrico
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 23:26:21
 
- -

- -

19/11/2007 20:51:00
Quote Anchor link
* Werkzaamheden
* Functie eisen
* Wat jij biedt (contract / freelance)
* In geval van freelance, noem een budget of richtprijs!
* Naam / bedrijfsnaam en contact informatie (bijv. een e-mail adres)
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

19/11/2007 23:12:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 19.11.2007 22:47:
eerste keer dat ik iets fout heb... Maar waarom zet hij het niet in vacatures? Mods!!!!!!

Idd zegt al genoeg ja. Zeg nou is eindelijk waar het over gaat!! En weer een gokje: je bent tussen de 9 en 11 jaar oud , goed hè van mij :D

Fck! Ik heb vandaag gewoon mij dag niet of hij is een liegenaar dat
hij opt vwo zit (dat lijk mij dus :D(A))


toch vind ik dat het wat positiever mag. Hij is hier net (lees; hij heeft 5 posts).

het topic gaat naar vacatures aangezien dit een vacature is voor scripters.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

19/11/2007 23:14:00
Quote Anchor link
Ook hebben we het topic even opgeruimd van de onzinnige en de meest negatieve posts. Het is prima als jullie mensen op de regels wijzen, maar hou het wel allemaal een beetje gezellig hier.

Waarom ik het heb verwijderd? -> Nieuwe members, of mensen die misschien members wouden worden lezen dit soort dingen ook, dat zal de drempel om lid te worden niet verlagen.


@Enrico

Vul de dingen die werden aangegeven eens aan in je eigen bericht (gebruik de edit knop) Overige gegevens zet je ook in je eigen bericht en niet op je website. (ook wel op je website, maar we willen hier graag het volledige verhaal van je hebben)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Robert Deiman
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

19/11/2007 23:42:00
Quote Anchor link
Ik dacht al.. waar kwamen die ex-reacties vandaan.

Anyway, je zegt dat je een leuke text-based game wil. Maar je zit met de naam 'crimeside' wat dus alleen maar kan duiden op een crime game.. (ja, je kan wel iets anders doen, maar da's niet logisch, snap je?)

Dus wil je hier echt aan gaan werken? Schrijf dan een plan uit van hoe het spel er uit moet zien en wat je wilt doen. Ga dan een naam verzinnen, dan een layout en dan de game zelf.

45% van je tijd gaat in het login/registreer systeem zitten dus neem hier ook goed de tijd voor. Dit is je basis.
 
Enrico

Enrico

20/11/2007 08:51:00
Quote Anchor link
Vacature is geupdate ^
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

20/11/2007 10:18:00
Quote Anchor link
Heb je een plan van aanpak hoe je dit gaat realiseren?
 
Enrico

Enrico

20/11/2007 16:03:00
Quote Anchor link
Kijk even op www.crimeside.nl, kleine moeite.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

20/11/2007 16:35:00
Quote Anchor link
Je maakt mensen niet geintreresseerd door mensen te vragen als je niet eens weet wat je wilt gaan maken voor 'uniek nieuws'.

Maak eerst een beginnetje.

Ik had laatst het idee van een 3e wereld oorlog game. Maar ik ehb geen zin/tijd om dat te maken.

Het gaat zo: mensen kunnen een land kiezen waar ze bij horen, dan ben je één met dat land, je kunt verschillende beroepen krijgen, oa in leger, luchtmacht en marine. Maar je moet daarvoor ook trainingen volgen, die kosten geld, daarvoor moet je ook andere dingen doen, bijv in een fabriek werken, daar worden dan wapens gemaakt voor je land. Dus je helpt eigenlijk je hele land door je op te werken. Ook kun je bijv spelers werven, maar daar krijg je niets voor, je land wordt er dus uiteindelijk beter van. En er zijn verschillende posities, zoals president ect.. Je moet je dus opwerken.

Je mag het idee kopen, €0,00 euro, voor 5 uur op mijn rekening.

Edit: Ben ik nou wel aardig? (A)..

BTW: als je wilt dat ik help met wat script werk (kleine dingen) en ideetjes, dat wil ik best doen: [email protected] (MSN)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Enrico

Enrico

20/11/2007 16:54:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 20.11.2007 16:35:
Je maakt mensen niet geintreresseerd door mensen te vragen als je niet eens weet wat je wilt gaan maken voor 'uniek nieuws'.

Maak eerst een beginnetje.

Ik had laatst het idee van een 3e wereld oorlog game. Maar ik ehb geen zin/tijd om dat te maken.

Het gaat zo: mensen kunnen een land kiezen waar ze bij horen, dan ben je één met dat land, je kunt verschillende beroepen krijgen, oa in leger, luchtmacht en marine. Maar je moet daarvoor ook trainingen volgen, die kosten geld, daarvoor moet je ook andere dingen doen, bijv in een fabriek werken, daar worden dan wapens gemaakt voor je land. Dus je helpt eigenlijk je hele land door je op te werken. Ook kun je bijv spelers werven, maar daar krijg je niets voor, je land wordt er dus uiteindelijk beter van. En er zijn verschillende posities, zoals president ect.. Je moet je dus opwerken.

Je mag het idee kopen, €0,00 euro, voor 5 uur op mijn rekening.

Edit: Ben ik nou wel aardig? (A)..

BTW: als je wilt dat ik help met wat script werk (kleine dingen) en ideetjes, dat wil ik best doen: [email protected] (MSN)


Hardstikke fijn als je mee wilt helpen. Iedereen is welkom, het is ook niet dat 1 iemand een heel compleet script moet maken, maar we werken in een team. Als je je alleen even wilt registreren op www.crimeside.nl kan je daar ook de benodigde scripts posten.

- Extra info

Zoals ik in me vacature had gezet, heb ik een idee team.
Die mensen zetten hun ideeen neer, en moderators keuren
het goed na overleg. Zo kunnen scripters en designers dat
plan uitvoeren en posten. Net als hier kan er dan gereageerd
worden op het script, en natuurlijk veranderd worden. Is
hij goedgekeurd, dan word hij geupload. En zo, stukje voor
stukje, moet het toch iets leuks worden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Enrico
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

20/11/2007 17:01:00
Quote Anchor link
Ik denk dat je het professioneler moet aanpakken, niet op een forum (waar iedereen op kan) scripts moet gaan posten, wat snippets bij elkaar doen ect.. Maar een selecte groep, iedereen een taak geven, ect.

Maar ik heb nog een idee:
Een site waar mensen hun eigen criminals/rpg kunnen maken, in een paar klikken, dan kunnen ze bijv kiezen voor een rpg (in de middeleeuwen, criminals, 3e ww ect.) en ze kunnen hun eigen layout maken, of een standaard layout kiezen. Dat lijkt me echt goed verdienen zeker als je bijv in hun game dan meer opties beschikbaar maakt voor éénmalig of per maand/jaar €1,30. Dan kun je er ook nog domeinnamen voor verkopen ect.
 
- wes  -

- wes -

20/11/2007 17:03:00
Quote Anchor link
Ook dat bestaat al tommy.

helaasch

voor de wereld dan he
 
J A

J A

20/11/2007 17:05:00
Quote Anchor link
Als ik tijd heb wil ik wel wat design werk voor je doen ;)

Ik heb me aangemeld op je forum, naam: Sosix
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door J A
 
Enrico

Enrico

20/11/2007 17:19:00
Quote Anchor link
Hardstikke bedankt!!! Hoe groter het team, hoe sterker we staan!!
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

20/11/2007 17:32:00
Quote Anchor link
Groot team vind ik niet fijn (ik heb een klein, dat is al vervelend). Als iemand een file bewerkt en die upload, iemand anders bewerkt die en heeft de oude versie nog en upload die, dat is niet leuk, dan kun je aan de gang blijven.

Wat bestaat al? 3e ww? Of 3-click-criminal?
 
- -

- -

20/11/2007 18:33:00
Quote Anchor link
die 3-click-criminal bestaat al Tommy :)
 
Frank -

Frank -

20/11/2007 18:38:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 20.11.2007 17:32:
Groot team vind ik niet fijn (ik heb een klein, dat is al vervelend). Als iemand een file bewerkt en die upload, iemand anders bewerkt die en heeft de oude versie nog en upload die, dat is niet leuk, dan kun je aan de gang blijven.
Daar hebben ze versiebeheer voor uitgevonden, denk aan CVS en SVN. Dan heb je dit soort problemen niet meer.
 
- -

- -

20/11/2007 18:41:00
Quote Anchor link
Maar inderdaad, een te groot team is niet fijn, zelf werk ik in me eentje en af en toe hulp van anderen. Werkt fijner omdat je zelf alles in de hand heb.

En je kan niemand blamen als er wat fout gaat dan jezelf ;)
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

20/11/2007 18:46:00
Quote Anchor link
Klopt, maar dat is allemaal gedoe, je moet gewoon even aanleren de laatste versie te downloaden en door te geven aan welk bestand je werkt.
 
Frank -

Frank -

20/11/2007 18:51:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 20.11.2007 18:46:
Klopt, maar dat is allemaal gedoe, je moet gewoon even aanleren de laatste versie te downloaden en door te geven aan welk bestand je werkt.
Dan heb je blijkbaar nog nooit met dit soort systemen gewerkt, het namelijk helemaal geen gedoe. Zorg voor een goede IDE, bv. Eclipse of Zend Studio, en ga het bestand bewerken die jij wilt bewerken. Voer de wijzigingen door en sla het bestand weer op. That's it!

Mocht iemand anders gelijktijdig bezig zijn, dan krijgt de ander een melding en kan de verschillen bekijken. Zo kan hij/zij bepalen wat er met de verschillende versies moet gebeuren.

De kracht van versiebeheer is juist het gebruikersgemak. Wanneer dat er niet is, kun je dit beter vergeten, dan gaat het niet werken.
 
Arend a

Arend a

20/11/2007 20:31:00
Quote Anchor link
Quote:
En je kan niemand blamen als er wat fout gaat dan jezelf ;)


Jazeker wel. In svn zit zelfs de functie "blame"!


Quote:
Mocht iemand anders gelijktijdig bezig zijn, dan krijgt de ander een melding en kan de verschillen bekijken. Zo kan hij/zij bepalen wat er met de verschillende versies moet gebeuren.


Sterker nog, het gaat gewoon goed zolang je niet dezelfde stukken aanpast.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arend a
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.