proxy ip tracen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stefan

Stefan

25/05/2005 00:24:00
Quote Anchor link
Hallo wie kan me helpen met een script
dat als een proxy naar je server connect, je het ip kan achterhalen (is mogelijk bij de wat slechtere proxies)
ik kom er helaas niet uit wie kam me helpen>?
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 04:09:32
 
B a s
Beheerder

B a s

25/05/2005 00:32:00
Quote Anchor link
je kan van iedereen wel een IP adres controleren.. alleen is het moeilijk te achterhalen of iemand een proxy gebruikt of niet..

je zou gethostbyaddr($_SERVER['REMOTE_ADDR']) kunnen gebruiken, zoekend naar het woord 'proxy' en zo ja, $_SERVER['REMOTE_ADDR'] registreren :)
 
Stefan

Stefan

25/05/2005 00:45:00
Quote Anchor link
ik snap niet precies wat je bedoeld?:)
 
Stefan

Stefan

25/05/2005 12:49:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
function getip() {
if (isSet($_SERVER)) {
if (isSet($_SERVER["HTTP_X_FORWARDED_FOR"])) {
$realip = $_SERVER["HTTP_X_FORWARDED_FOR"];
} elseif (isSet($_SERVER["HTTP_CLIENT_IP"])) {
$realip = $_SERVER["HTTP_CLIENT_IP"];
} else {
$realip = $_SERVER["REMOTE_ADDR"];
}

} else {
if ( getenv( 'HTTP_X_FORWARDED_FOR' ) ) {
$realip = getenv( 'HTTP_X_FORWARDED_FOR' );
} elseif ( getenv( 'HTTP_CLIENT_IP' ) ) {
$realip = getenv( 'HTTP_CLIENT_IP' );
} else {
$realip = getenv( 'REMOTE_ADDR' );
}

return $realip;
}


dit is em;)
Gewijzigd op 25/05/2005 12:50:00 door Stefan
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.