redirect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »
Poeli

poeli

23/09/2006 18:38:00
Quote Anchor link
ey.

Ik zou willen dat nadat er op de bevestigings knop gedrukt is er een redirect gebeurt na 3 seconden.

Dit is de code:
[linebreak]Code (php) 12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940414243 <?include("dbconnection.php");if(isset($_POST["bevestiging"])){    header( refresh: 3; url=?pagina=startpagina.php );    $query="Delete FROM `link` WHERE id=".$_POST["id"]."";    mysql_query($query);        echo("<div class=\"postcenter\">");    echo("<h2>Link verwijderen</h2>");    echo("<div class=\"kader\">");    echo("<p>De link is verwijderd.</p>");    echo("</div>");    }else{    $query="Select * FROM `link` WHERE id=".$_GET["linkID"]."";    $result = mysql_query($query);        echo("<div class=\"postcenter\">");    echo("<h2>Link verwijderen</h2>");    echo("<p><u>Wilt u volgende link verwijderen?</u></p>");    echo("<div class=\"kader\">");    echo("<ul>");    while($rij = mysql_fetch_array($result))    {            echo("<li>".$rij["naam"]." (".$rij["link"].")</li>");        if(!empty($rij["omschrijving"]))            echo("<BLOCKQUOTE><u>Omschrijving</u>: ".$rij["omschrijving"]."</BLOCKQUOTE>");    }    echo("</ul>");    echo("<form name=\"deletelink\" action=\"?pagina=startpaginaverwijder.php\" method=\"post\">");    echo("<input name=\"id\" type=\"hidden\" value=\"".$_GET["linkID"]."\">");    echo("<input type=\"submit\" class=\"button\" name=\"bevestiging\" value=\"ja, verwijder\">");    echo("<input type=\"button\" class=\"button\" value=\"nee, terug\" onclick=\"javascript:history.back();\">");    echo("</form>");    echo("</div>");//einde kader div        echo("</div>");}?> [linebreak]


Maar krijg nu de error dat de headers al verzonden zijn.
ik include deze pagina namelijk in index.php.
Hoe kan ik dit oplossen.

psy.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Poeli
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 06:33:46
 
- SanThe -

- SanThe -

23/09/2006 19:02:00
Quote Anchor link
Meta refresh gebruiken.
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

23/09/2006 19:03:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="refresh" content="5;URL=http://YOUR_NEW_SITE_ADDRESS">


moet lukken
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Veenstra
 
PHP Newbie

PHP Newbie

23/09/2006 19:06:00
Quote Anchor link
serverside redirect staat altijd wat netter vind ik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header( 'refresh: 5; url=pagina.php' );
?>
 
Niek s

niek s

23/09/2006 19:07:00
Quote Anchor link
Johan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="refresh" content="5;URL=http://YOUR_NEW_SITE_ADDRESS">


moet lukken


die doet na 5 sec, niet na 3 sec tog?
 
Niek s

niek s

23/09/2006 19:07:00
Quote Anchor link
PHP:
serverside redirect staat altijd wat netter vind ik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header( 'refresh: 5; url=pagina.php' );
?>


die doet na 5 sec, niet na 3 sec tog?

En ik vind de oplossing van PHPNewbie ook beter, omdat die html valid is, meta is namelijk niet binnen iedere tag toe gestaan.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 
Barman V

Barman V

23/09/2006 19:12:00
Quote Anchor link
Headers already sent komt omdat je eerst iets output en daarna de header() gebruikt.
Oplossing is dus om output te blokkeren. Maak bijvoorbeeld gebruik van een variabele om je html op te stellen.

Bijvoorbeeld
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$page
= '<html>';
$page .= '<head></head>';
$page .= '<body>';

$page .= '<div>Blaat</div>';

$page .= '</body>';
$page .= '</html>';

echo $page;
?>


Zo genereer je pas output bij de echo. Nu kun je tussen de opbouw wel header() gebruiken.

Dit is maar een voorbeeld, maar het kan op veel meer manieren.

Om even antwoord te geven op je vraag:
Volgens mij kan het gewoon zo:
header('Location: mijnurl.php', 7);

Het getal na de , geeft de delay weer (volgens mij, ik kan me vergissen).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Barman V
 
Poeli

poeli

23/09/2006 19:15:00
Quote Anchor link
Kan meta refresh niet gebruiken omdat ik een de pagina die voor de refresh zorgt geinclude wordt index.php.

header( 'refresh: 5; url=pagina.php' );
gebruik ik nu. (zie code)

Maar er is natuurlijk al een header verzonden omdat ik deze code include.

Iemand een idee?
 
Barman V

Barman V

23/09/2006 19:18:00
Quote Anchor link
Ik zie dat er al veel reacties tussen waren gekomen (was lang bezig met mijn verhaal).

@niek:
De meta tag is html valid als je paginastructuur in orde is (dus correct html openen head gebruiken en je bodytag erin zetten). Als je deze code plaatst in je head, dan is er niks aan de hand.

Ik heb me laten vertellen dat de Refresh: niet altijd werkt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.