redirect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Je werkt nauw samen met het websitebureau aan de ontwikkeling en optimalisering van het internationale platform; Je ziet nieuwe webshops op en voert optimalisaties door; Je bouwt aan technische, functioneel en commercial resultaat; Je vindt het leuk om zelfstandig binnen een internationale organisatie te werken, maar krijgt ook energie om samen met collega's te werken. Hier ga je werken Voor een bedrijf in de regio Rotterdam zijn wij opzoek naar een PHP Developer. Je wordt onderdeel van het communicatieteam en gaat je bezighouden met het optimaliseren van de website van dit internationale bedrijf. Je schakelt veel

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »
Poeli

poeli

23/09/2006 18:38:00
Quote Anchor link
ey.

Ik zou willen dat nadat er op de bevestigings knop gedrukt is er een redirect gebeurt na 3 seconden.

Dit is de code:
[linebreak]Code (php) 12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940414243 <?include("dbconnection.php");if(isset($_POST["bevestiging"])){    header( refresh: 3; url=?pagina=startpagina.php );    $query="Delete FROM `link` WHERE id=".$_POST["id"]."";    mysql_query($query);        echo("<div class=\"postcenter\">");    echo("<h2>Link verwijderen</h2>");    echo("<div class=\"kader\">");    echo("<p>De link is verwijderd.</p>");    echo("</div>");    }else{    $query="Select * FROM `link` WHERE id=".$_GET["linkID"]."";    $result = mysql_query($query);        echo("<div class=\"postcenter\">");    echo("<h2>Link verwijderen</h2>");    echo("<p><u>Wilt u volgende link verwijderen?</u></p>");    echo("<div class=\"kader\">");    echo("<ul>");    while($rij = mysql_fetch_array($result))    {            echo("<li>".$rij["naam"]." (".$rij["link"].")</li>");        if(!empty($rij["omschrijving"]))            echo("<BLOCKQUOTE><u>Omschrijving</u>: ".$rij["omschrijving"]."</BLOCKQUOTE>");    }    echo("</ul>");    echo("<form name=\"deletelink\" action=\"?pagina=startpaginaverwijder.php\" method=\"post\">");    echo("<input name=\"id\" type=\"hidden\" value=\"".$_GET["linkID"]."\">");    echo("<input type=\"submit\" class=\"button\" name=\"bevestiging\" value=\"ja, verwijder\">");    echo("<input type=\"button\" class=\"button\" value=\"nee, terug\" onclick=\"javascript:history.back();\">");    echo("</form>");    echo("</div>");//einde kader div        echo("</div>");}?> [linebreak]


Maar krijg nu de error dat de headers al verzonden zijn.
ik include deze pagina namelijk in index.php.
Hoe kan ik dit oplossen.

psy.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Poeli
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 21:24:05
 
- SanThe -

- SanThe -

23/09/2006 19:02:00
Quote Anchor link
Meta refresh gebruiken.
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

23/09/2006 19:03:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="refresh" content="5;URL=http://YOUR_NEW_SITE_ADDRESS">


moet lukken
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Veenstra
 
PHP Newbie

PHP Newbie

23/09/2006 19:06:00
Quote Anchor link
serverside redirect staat altijd wat netter vind ik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header( 'refresh: 5; url=pagina.php' );
?>
 
Niek s

niek s

23/09/2006 19:07:00
Quote Anchor link
Johan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="refresh" content="5;URL=http://YOUR_NEW_SITE_ADDRESS">


moet lukken


die doet na 5 sec, niet na 3 sec tog?
 
Niek s

niek s

23/09/2006 19:07:00
Quote Anchor link
PHP:
serverside redirect staat altijd wat netter vind ik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header( 'refresh: 5; url=pagina.php' );
?>


die doet na 5 sec, niet na 3 sec tog?

En ik vind de oplossing van PHPNewbie ook beter, omdat die html valid is, meta is namelijk niet binnen iedere tag toe gestaan.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 
Barman V

Barman V

23/09/2006 19:12:00
Quote Anchor link
Headers already sent komt omdat je eerst iets output en daarna de header() gebruikt.
Oplossing is dus om output te blokkeren. Maak bijvoorbeeld gebruik van een variabele om je html op te stellen.

Bijvoorbeeld
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$page
= '<html>';
$page .= '<head></head>';
$page .= '<body>';

$page .= '<div>Blaat</div>';

$page .= '</body>';
$page .= '</html>';

echo $page;
?>


Zo genereer je pas output bij de echo. Nu kun je tussen de opbouw wel header() gebruiken.

Dit is maar een voorbeeld, maar het kan op veel meer manieren.

Om even antwoord te geven op je vraag:
Volgens mij kan het gewoon zo:
header('Location: mijnurl.php', 7);

Het getal na de , geeft de delay weer (volgens mij, ik kan me vergissen).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Barman V
 
Poeli

poeli

23/09/2006 19:15:00
Quote Anchor link
Kan meta refresh niet gebruiken omdat ik een de pagina die voor de refresh zorgt geinclude wordt index.php.

header( 'refresh: 5; url=pagina.php' );
gebruik ik nu. (zie code)

Maar er is natuurlijk al een header verzonden omdat ik deze code include.

Iemand een idee?
 
Barman V

Barman V

23/09/2006 19:18:00
Quote Anchor link
Ik zie dat er al veel reacties tussen waren gekomen (was lang bezig met mijn verhaal).

@niek:
De meta tag is html valid als je paginastructuur in orde is (dus correct html openen head gebruiken en je bodytag erin zetten). Als je deze code plaatst in je head, dan is er niks aan de hand.

Ik heb me laten vertellen dat de Refresh: niet altijd werkt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.