redirect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »
Poeli

poeli

23/09/2006 18:38:00
Quote Anchor link
ey.

Ik zou willen dat nadat er op de bevestigings knop gedrukt is er een redirect gebeurt na 3 seconden.

Dit is de code:
[linebreak]Code (php) 12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940414243 <?include("dbconnection.php");if(isset($_POST["bevestiging"])){    header( refresh: 3; url=?pagina=startpagina.php );    $query="Delete FROM `link` WHERE id=".$_POST["id"]."";    mysql_query($query);        echo("<div class=\"postcenter\">");    echo("<h2>Link verwijderen</h2>");    echo("<div class=\"kader\">");    echo("<p>De link is verwijderd.</p>");    echo("</div>");    }else{    $query="Select * FROM `link` WHERE id=".$_GET["linkID"]."";    $result = mysql_query($query);        echo("<div class=\"postcenter\">");    echo("<h2>Link verwijderen</h2>");    echo("<p><u>Wilt u volgende link verwijderen?</u></p>");    echo("<div class=\"kader\">");    echo("<ul>");    while($rij = mysql_fetch_array($result))    {            echo("<li>".$rij["naam"]." (".$rij["link"].")</li>");        if(!empty($rij["omschrijving"]))            echo("<BLOCKQUOTE><u>Omschrijving</u>: ".$rij["omschrijving"]."</BLOCKQUOTE>");    }    echo("</ul>");    echo("<form name=\"deletelink\" action=\"?pagina=startpaginaverwijder.php\" method=\"post\">");    echo("<input name=\"id\" type=\"hidden\" value=\"".$_GET["linkID"]."\">");    echo("<input type=\"submit\" class=\"button\" name=\"bevestiging\" value=\"ja, verwijder\">");    echo("<input type=\"button\" class=\"button\" value=\"nee, terug\" onclick=\"javascript:history.back();\">");    echo("</form>");    echo("</div>");//einde kader div        echo("</div>");}?> [linebreak]


Maar krijg nu de error dat de headers al verzonden zijn.
ik include deze pagina namelijk in index.php.
Hoe kan ik dit oplossen.

psy.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Poeli
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 07:38:58
 
- SanThe -

- SanThe -

23/09/2006 19:02:00
Quote Anchor link
Meta refresh gebruiken.
 
Jan Veenstra

Jan Veenstra

23/09/2006 19:03:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="refresh" content="5;URL=http://YOUR_NEW_SITE_ADDRESS">


moet lukken
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Veenstra
 
PHP Newbie

PHP Newbie

23/09/2006 19:06:00
Quote Anchor link
serverside redirect staat altijd wat netter vind ik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header( 'refresh: 5; url=pagina.php' );
?>
 
Niek s

niek s

23/09/2006 19:07:00
Quote Anchor link
Johan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<meta http-equiv="refresh" content="5;URL=http://YOUR_NEW_SITE_ADDRESS">


moet lukken


die doet na 5 sec, niet na 3 sec tog?
 
Niek s

niek s

23/09/2006 19:07:00
Quote Anchor link
PHP:
serverside redirect staat altijd wat netter vind ik:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header( 'refresh: 5; url=pagina.php' );
?>


die doet na 5 sec, niet na 3 sec tog?

En ik vind de oplossing van PHPNewbie ook beter, omdat die html valid is, meta is namelijk niet binnen iedere tag toe gestaan.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door niek s
 
Barman V

Barman V

23/09/2006 19:12:00
Quote Anchor link
Headers already sent komt omdat je eerst iets output en daarna de header() gebruikt.
Oplossing is dus om output te blokkeren. Maak bijvoorbeeld gebruik van een variabele om je html op te stellen.

Bijvoorbeeld
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
$page
= '<html>';
$page .= '<head></head>';
$page .= '<body>';

$page .= '<div>Blaat</div>';

$page .= '</body>';
$page .= '</html>';

echo $page;
?>


Zo genereer je pas output bij de echo. Nu kun je tussen de opbouw wel header() gebruiken.

Dit is maar een voorbeeld, maar het kan op veel meer manieren.

Om even antwoord te geven op je vraag:
Volgens mij kan het gewoon zo:
header('Location: mijnurl.php', 7);

Het getal na de , geeft de delay weer (volgens mij, ik kan me vergissen).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Barman V
 
Poeli

poeli

23/09/2006 19:15:00
Quote Anchor link
Kan meta refresh niet gebruiken omdat ik een de pagina die voor de refresh zorgt geinclude wordt index.php.

header( 'refresh: 5; url=pagina.php' );
gebruik ik nu. (zie code)

Maar er is natuurlijk al een header verzonden omdat ik deze code include.

Iemand een idee?
 
Barman V

Barman V

23/09/2006 19:18:00
Quote Anchor link
Ik zie dat er al veel reacties tussen waren gekomen (was lang bezig met mijn verhaal).

@niek:
De meta tag is html valid als je paginastructuur in orde is (dus correct html openen head gebruiken en je bodytag erin zetten). Als je deze code plaatst in je head, dan is er niks aan de hand.

Ik heb me laten vertellen dat de Refresh: niet altijd werkt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.