replaceopdracht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Dit ga je doen Jouw taken als Senior Java Developer zijn: Het maken van strategische keuzes omtrent de nieuwbouw van applicaties; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java FX, JDBC, SQL, REST, Jax-RS, JSON, Maven, JUnit en Spring (boot)); Reviewen van code en feedback geven op collega developers; Analyseren en oplossen van bugs/incidenten door het onderlinge verband te kunnen leggen van verschillende losstaande systemen. Hier ga je werken Het bedrijf waar je als Senior Java Developer komt te werken staat internationaal bekend om het testen van bodemstructuren door middel van echotechnieken en beeldherkenning.

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Christophe Rogiers

Christophe Rogiers

28/09/2006 16:41:00
Quote Anchor link
Hoi,

Heeft iemand een idee hoe ik dit kan verwezelijken:

*Dit is de input: <font face="xxxx" size="x">

*Detecteer "<font" tot ">" en vervang dat door ""

*Dit moet dus de output zijn: ""


Ik zou heel blij zijn als dat ka gefixt worden :).

Groetjes en alvast bedankt, Christophe.
 
PHP hulp

PHP hulp

06/10/2024 13:28:12
 
Mark Pieper

Mark Pieper

28/09/2006 16:48:00
 
Christophe Rogiers

Christophe Rogiers

28/09/2006 17:07:00
Quote Anchor link
Het is me met die voorbeelden nog niet zo duidelijk... Het is een moelijke functie vind ik.

Kan je me een beetje op weg zetten?

Bedankt :)
 
Harmen

Harmen

28/09/2006 17:10:00
Quote Anchor link
strip_tags, dat kan je beter gebruiken, want het hele html/php deel word verwijderd

strip_tags
 
Martijn Wieringa

Martijn Wieringa

28/09/2006 17:13:00
Quote Anchor link
Deze functie heb ik ooit gemaakt omdat de 'striptag' buggie is :(

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

    // Strips all HTML tags from a string
    function stripHtml($string)
    {

        $expr = "/<(((\/?\w+)((((\s+\w+)((\s*)=(\s*)((\w+)|('.*?')|(\".*?\")))?)?)*)(\s*)(\/?))|(!--(.*)--))>/";

        // Note: after stripping a HTML-tag, in theory a new tag could occur. (But only when people do this intentionaly)
        // To make sure not a single tag survives, we repeat stripping untill all tags are removed.

        while(preg_match($expr, $string))
        {

            $string = preg_replace($expr, "", $string);
        }


        return $string;
    }


?>


De code strips alle HTML tags uit de pagina.
 
Christophe Rogiers

Christophe Rogiers

28/09/2006 17:32:00
Quote Anchor link
ik heb dit gemaakt maar het is niet goed:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$replaced_inhoud
= preg_replace ('#\<font(.*)>#', '', $inhoud);
?>


Het verwijdert gewoon helemaal: <font face="xxxx" size="x">blablabla<font\> terwijl enkel <font face="xxxx" size="x"> verwijdert moet worden...
 
Martijn B

Martijn B

28/09/2006 17:39:00
Quote Anchor link
Deze zou moeten werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$replaced_inhoud
= preg_replace('/\<font[^>]\>/', '', $inhoud);

?>


Wat betekend nu die "[^>]" :

Dit noemen we een karakter klasse in dit gaval matched deze alle tekens behalve het ">" teken,
Het dakje ^ betekend dus niet.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Christophe Rogiers

Christophe Rogiers

28/09/2006 19:15:00
Quote Anchor link
Neen werkt niet

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?
$inhoud
= "<font face=\"Arial\" size=\"1\">Dit moet overblijven.</font>";
$replaced_inhoud = preg_replace('/\<font[^>]\>/', '', $inhoud);
echo $replaced_inhoud;
?>


Je kan dat hier testen: http://test.stormtraxx-productions.be/test.php

damm zo moeilijk brrr :p
 
Martijn B

Martijn B

28/09/2006 19:18:00
Quote Anchor link
Lees eens je openings post?...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$replaced_inhoud
= preg_replace('/\<[ ]*font[^>]*[ ]*\>(.*)\<[ ]*\/[ ]*font[ ]*\>/', '$1', $inhoud);

?>


Die "[ ]*" zijn eventueel spacies in je tags, deze dingen kun je er ook uit halen.

edit:

Ik was wat vergeten... Nu werkt ie.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Martijn B
 
Christophe Rogiers

Christophe Rogiers

28/09/2006 19:22:00
Quote Anchor link
werkt nog steeds niet ...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$inhoud
= "<font face=\"Arial\" size=\"1\">Dit moet overblijven.</font>";

$replaced_inhoud = preg_replace('/\<\s*font[^>]\s*\>(.*)\<\s*\/\s*font\s*\>/', '$1', $inhoud);

echo $replaced_inhoud;
?>
 
Harmen

Harmen

28/09/2006 19:22:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
preg_replace('#\<font face="(.*?)" size="(.*?)">(.*?)\<\/font\>#si','$3', $inhoud);
?>

zoiets? het komt iig in de buurt xD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Harmen
 
Christophe Rogiers

Christophe Rogiers

28/09/2006 19:25:00
Quote Anchor link
dat geeft een foutmelding:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$inhoud
= "<font face=\"Arial\" size=\"1\">Dit moet overblijven.</font>";

preg_replace('<font face=(.*?) size=(.*?)>(.*?)</font>','$3', $inhoud);

echo $replaced_inhoud;
?>
 
Martijn B

Martijn B

28/09/2006 19:26:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

$replaced_inhoud
= preg_replace('/\<[ ]*font[^>]*[ ]*\>(.*)\<[ ]*\/[ ]*font[ ]*\>/', '$1', $inhoud);

?>
 
Harmen

Harmen

28/09/2006 19:27:00
Quote Anchor link
zie laatste update.. dat is al beter

Edit:

welke foutmelding btw?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Harmen
 
Christophe Rogiers

Christophe Rogiers

28/09/2006 19:28:00
Quote Anchor link
seems 2 work !!

Bedankt allemaal voor de support :D.

Thx !!!!!!
 
Harmen

Harmen

28/09/2006 19:29:00
Quote Anchor link
welke werkt nu? die van Martijn of die van mij?
 
Martijn B

Martijn B

28/09/2006 19:33:00
Quote Anchor link
Als je in de font tag enters zou kunnen hebben en je wil zowel <FonT... als <font... kunnen vervangen voeg dan even "is" toe aan de achterkant van het pattern.
 
Harmen

Harmen

28/09/2006 19:36:00
Quote Anchor link
haha, dat heb ik lkkr wel :P
 
Christophe Rogiers

Christophe Rogiers

28/09/2006 19:37:00
Quote Anchor link
@harmen: Deze werkt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$replaced_inhoud
= preg_replace('/\<[ ]*font[^>]*[ ]*\>(.*)\<[ ]*\/[ ]*font[ ]*\>/', '$1', $inhoud);
?>
 
Harmen

Harmen

28/09/2006 19:45:00
Quote Anchor link
$replaced_inhoud = preg_replace('/\<[ ]*font[^>]*[ ]*\>(.*)\<[ ]*\/[ ]*font[ ]*\>/si', '$1', $inhoud);


dat is beter..
 
Christophe Rogiers

Christophe Rogiers

28/09/2006 19:52:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik zou van dit:

<a href="http://www.vtm.be" target="XXXX">

of dit

<a href="http://www.vtm.be">

Dit willen krijgen:

<a href="http://www.vtm.be" target="_blank">

Hoe moet ik dat dan fixen?

Thx :).
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.