[Review] Naambordkopen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Arnhem gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Als C# .NET Developer binnen dit bedrijf houd je je niet alleen bezig met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »
Peter  Flos

Peter Flos

29/09/2014 17:03:51
Quote Anchor link
Ik, de maker van **knip**.nl zou graag om jullie review willen vragen.

Wij hebben ondertussen 9 jaar 4 webshop's lopen met naamborden. Het gaat slechter met de markt en ik heb verstand in het maken van een webshop in PHP, dus heb ik deze zelf gemaakt. De bedoeling is om hiervan later een kopie te maken, andere layout, zelfde naamborden erin zodat er meerdere webshop's komen. Het invoeren van naamborden is tijdrovend en kost zo'n 20/30 minuten per bord. Na te gaan dat er nu 150 borden in staan en dit er wellicht 500 worden, is het de bedoeling dat later de databases gekoppeld worden zodat er meerdere sites, en dus (hopelijk) ook meer inkomsten zijn.

Over de webshop zelf;
Design is door mij zelf gemaakt in PHP, webshop staat denk net 1 maand online. SEO-Technisch zit het meeste erin, maar hier kijkt later een bedrijf naar.

Ik zou graag jullie mening, fouten en etc. willen horen. Mede dankzij PHPHulp is deze website zo geworden als deze nu is. Jullie zijn een van de eerste die op de website zitten, dus er is nog niet echt een derde partij die hun mening hebben gevormd.

Alvast bedankt!

Peter.

(Link naar de website: **knip**)
- Aar -:
Links op verzoek verwijderd!
Gewijzigd op 08/10/2014 21:35:09 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 09:19:36
 
Eddy E

Eddy E

29/09/2014 19:04:18
Quote Anchor link
Plaatje: http://oi58.tinypic.com/11jcguf.jpg

Groen = goed
1 Duidelijk leesbaar. Hoe 'persoonlijk' is dat? Echt met een levend persoon? Dat had ik pas ergens (Heutink oid) en dat beviel echt goed!
2 Ik zou die 2 grijze balken even hoog plaatsen

Rood = kan beter of is onlogisch
1 Dat staat daar heel raar. Haal het gewoon weg. Of prop het weg in de footer.
2 Je logo? Maak een beter, modernere, meer sprekende etc
3 Wat doen die rondjes?
4 Horizontale balken (<hr>'s?) zijn zo 2000
5 Staat daar tekst in? Ik kan het niet lezen.
6 Contrast is veel te klein.

Algemeen: ik denk dat er heel wat te winnen is door een flinke dosis uitgekiende CSS.
Wat minder 'blokkerigheid' zou hem zeker goed doen.
Waarom niet wat mooie foto's van diverse borden?
Je hebt een 'toon'-product wat getoond moet worden. Toon het dan!
Nu zie ik 3 miniscule fotootjes van de meest simpele bordjes. In een kwaliteit om te janken.
Dat zou ik echt prioriteit 1 maken.

Voorbeelden ter inspiratie:
http://www.stonesign.com/
https://www.housenameplate.co.uk/
http://www.designyourhousesign.com.au/index.aspx


Slechte voorbeelden:
housesignshop.co.uk
http://www.sign-maker.net/house-signs/ (al is het filmpje wel goed)

Ik moet zeggen dat ik eigenlijk van geen een website echt onder de indruk was.
Er is dus genoeg te verbeteren.
Gewijzigd op 29/09/2014 19:05:04 door Eddy E
 
Peter  Flos

Peter Flos

29/09/2014 19:21:29
Quote Anchor link
Eddy E op 29/09/2014 19:04:18:
Plaatje: http://oi58.tinypic.com/11jcguf.jpg

Groen = goed
1 Duidelijk leesbaar. Hoe 'persoonlijk' is dat? Echt met een levend persoon? Dat had ik pas ergens (Heutink oid) en dat beviel echt goed!
2 Ik zou die 2 grijze balken even hoog plaatsen
Past op jouw scherm, echter niet op de mijne (balk is afhankelijk van schermgrootte)

Rood = kan beter of is onlogisch
1 Dat staat daar heel raar. Haal het gewoon weg. Of prop het weg in de footer.
Als ik het weghaal, is mogen mensen dan niet alles van de site afhalen? Dus de HTML, CSS, Foto's etc.?
2 Je logo? Maak een beter, modernere, meer sprekende etc
Komt goed :)
3 Wat doen die rondjes?
Das een LI. Veranderd in liggende streepjes.
4 Horizontale balken (<hr>'s?) zijn zo 2000
Wat raad je hiervoor aan? Een DIV?
5 Staat daar tekst in? Ik kan het niet lezen.
Heb het veranderd in zwart. Is het zo goed, of denk je eerder dat de groene kleur veranderd moet worden?
6 Contrast is veel te klein.
Ga ik nieuwe voor maken

Algemeen: ik denk dat er heel wat te winnen is door een flinke dosis uitgekiende CSS.
Wat minder 'blokkerigheid' zou hem zeker goed doen.
Waarom niet wat mooie foto's van diverse borden?
Je hebt een 'toon'-product wat getoond moet worden. Toon het dan!
Nu zie ik 3 miniscule fotootjes van de meest simpele bordjes. In een kwaliteit om te janken.
Dat zou ik echt prioriteit 1 maken.

Als ik het goed lees, is dat je meer foto's van naamborden wilt zien. Dus niet de tekst erboven, maar enkel, grotere, foto's. Klopt dat, dat je dat denkt? Zeker een punt om aan te werken, nu je het zegt (vanuit dat oogpunt heb ik er nog niet naar gekeken), ben ik het daarmee eens.

Voorbeelden ter inspiratie:
http://www.stonesign.com/
https://www.housenameplate.co.uk/
http://www.designyourhousesign.com.au/index.aspx


Slechte voorbeelden:
housesignshop.co.uk
http://www.sign-maker.net/house-signs/ (al is het filmpje wel goed)

Ik moet zeggen dat ik eigenlijk van geen een website echt onder de indruk was.
Er is dus genoeg te verbeteren.


Bedankt voor je feedback, zie de dikgedrukte delen.

Toevoeging op 29/09/2014 19:27:39:

Punt 6 is in de tussentijd opgelost.

Toevoeging op 29/09/2014 19:30:20:

Punt 1 (groen deel) is ook opgelost.
 
M B

M B

29/09/2014 19:38:27
Quote Anchor link
Als ik de broncode van de website bekijk zie ik dat er niks klopt van je html.
Zorg dat je html ook klopt, dat de html, head, body tags op de juiste plekken staan bijv.
 
Peter  Flos

Peter Flos

29/09/2014 20:07:53
Quote Anchor link
Ga ik doen, komt goed.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.